Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Adam Sandler întâlnește un păianjen extraterestru în "Spaceman" - TRAILER

"Spaceman", filmul SF care îl are ca protagonist pe Adam Sandler, a primit un trailer oficial. Pelicula va apărea pe Netflix pe 1 martie 2024. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "Spaceman"
Trailer "Spaceman" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Adam Sandler joacă rolul unui astronaut pe nume Jakub, care se îmbarcă într-o misiune solo de 189 de zile. Efectele solitudinii sunt mai mult sau mai puțin benefice. În timp ce gândurile pun stăpânire pe protagonist, iar dorul pentru soția sa (Carey Mulligan) se simte mai puternic ca niciodată, Jakub întâlnește un extraterestru binevoitor pe nume Hanuš (Paul Dano), care îi poate simți singurătatea și încărcătura emoțională.

Descrierea filmului spune că o misiune de cercetare a sistemului solar de șase luni îl face pe astronautul Jakub să reflecteze asupra căsătoriei pe care a lăsat-o în urmă și care ar putea să nu mai fie la fel când se va întoarce pe Pământ. Disperat să rezolve lucrurile cu soția sa, Lenka, protagonistul este ajutat de o creatură misterioasă pe care o găsește ascunsă în cotloanele navei sale. Hanuš îl ajută pe Jakub să înțeleagă ce a mers prost înainte să fie prea târziu.

"Spaceman" este regizat de Johan Renck, care a realizat miniseria "Cernobyl" de pe HBO, și este bazat pe romanul "Spaceman of Bohemia" al autorului ceh Jaroslav Kalfař. Pe lângă Sandler, Dano și Mulligan, distribuția este completată de Kunal Nayyar, Lena Olin și Isabella Rossellini.

Filmul va avea premiera la Festivalul de Film de la Berlin din februarie. Se va lansa apoi în cinematografe selectate pe 23 februarie și pe Netflix pe 1 martie. 

TRAILER "Spaceman"

Trending