Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Romanița a lansat piesa "Unde Ești Tu", alături de Ad Litteram - AUDIO

Romanița trece de la rock la ritmuri urbane lansând piesa "Unde Ești Tu", alături de Ad Litteram. În versurile melodiei ni se vorbește despre durerea de a pierde pe cineva drag și importanța acceptării acestei schimbări.
Romanița și Add Litteram - ”Unde ești tu”

Romanița și Add Litteram - ”Unde ești tu” │ FOTO: Single Artwork

Cunoscută publicului pentru vocea puternică și abordarea rock ce-i vine ca o mănușă, Romanița a acceptat provocarea de a încerca un nou stil muzical. "Unde Ești Tu", lansată în colaborare cu Ad Litteram, este prima piesă a artistei ce intră în zona de pop urban, iar sound-ul este foarte bine închegat, mesajul piesei fiind totodată extrem de puternic.

Romanița: "Pierzându-l pe cel de lângă noi, uneori simțim că ne pierdem pe noi înșine"

""Unde esti tu" este prima provocare pe care o am de la un producator (Angeles), un stil nou nou pentru mine, fresh, unde aportul meu este doar cel de interpretare.

Muzica este modul prin care ne exprimăm. Nu de puține ori ne cântăm durerea. Durerea unei despărțiri, pe care mulți dintre noi o găsim uneori ca fiind o tragedie.

"Unde esti tu" este momentul acela când toată lumea se prăbușește în jurul nostru. Pierzându-l pe cel de lângă noi, uneori simțim că ne pierdem pe noi înșine", declară Romanița.

AUDIO: Romanița - "Unde Ești Tu" feat. Ad Litteram

Versurile piesei "Unde Ești Tu" sunt scrise de Cristian Scânteie Ionescu (Ad Litteram), împreuna cu Alin Angeles Dumitru, cel care a făcut și muzica. Mix & masterul este realizat de Johnny M.

"Când Angeles a venit cu piesa și mi-a propus acest proiect, am căutat perspectiva prin care eu puteam să pun un strop din mine în acest cântec. Am acceptat tocmai ca să ies din zona mea de confort, unde până acuma eu dețineam frâiele versurilor și al muzicii și am vrut să încerc să mă las dusa de val și îndrumată și de altcineva. Și îmi place foarte mult ce a ieșit.

"Unde ești tu" e întrebarea pe care mi-o pun eu mie, în oglindă. Sunt într-o continuă căutare, într-o continuă descoperire, pentru că am trecut printr-o poveste care nu s-a terminat ca în basme și am simțit pe pielea mea frământarile amintirilor și știu ce înseamnă să pierzi și să te pierzi. E important să ne asumăm când suferim și să nu ne ascundem sub o mască de fier, prefăcându-ne că totul este bine.

Cred că ăsta e mesajul principal al piesei. Dă-ți voie să suferi și nu-ți reprima sentimentele. Piesa este un duet tocmai pentru a sublinia că adevărul e mereu undeva la mijloc și atât ea cât și el suferă deopotrivă", a adaugat artista despre noua piesa.

Romanița este artista care în 2018 îl impresiona pe Tudor Chirilă și ajungea în semifinala emisiunii Vocea României, Artista a lansat anul acesta și piesa "Niciodată nu e prea târziu".

Citește mai multe despre Romanița
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Marea Unire ZU capătă în 2020 "alură" de festival, evenimentul urmând să se desfășoare pe parcursul a două zile. Pe...

Închide