Urmărește-ne în Social Media

Romanița - Niciodată nu e prea târziu

Romanița Fricosu, semifinalistă la Vocea României în 2018, a lansat videoclipul piesei "Niciodată nu e prea târziu". Piesa cu sound rock vine mănușă pe vocea Romaniței, mesajul din versuri având un impact la fel de puternic: "Riscă totul pe o carte, nu-ți mai vinde sufletul".

Romanița, artista care în 2018 îl impresiona pe Tudor Chirilă și ajungea în semifinala emisiunii Vocea României, a lansat o piesă reprezentativă pentru întregul ei parcurs muzical. "Niciodată nu e prea târziu" este un single compus de artistă, în versurile căruia ne este prezentată succint povestea ei de viață. Deși părea că muzica e un vis îndepărtat, Romanița a hotărât că merită să lupte pentru el.

Romanița: "Sunt momente când te îndepărtezi de la drumul tău. Exiști, dar nu simți că trăiești"

"Sunt momente în viață când rămâi fără nimic și habar nu ai încotro s-o apuci! Sunt momente în care ești obligat să faci compromisuri doar pentru a supraviețui...la propriu! Sunt momente când te îndepărtezi de la drumul tău. Exiști, dar nu simți că trăiești. Devii un mort viu fiindcă da, mori pe dinăuntru puțin câte puțin atunci când ești nefericit și când viața, așa cum e ea, nu e deloc aproape de dorințele și nevoile tale.

În viața mea au existat perioade în care simțeam că mă sting, că sunt aruncată ca un pește pe uscat și că rămân fără aer. Simțeam că mă sufoc și nu știam unde să întind o mână și de ce să mă agăț ca s-o mai duc într-o zi.

E foarte greu de descris sentimentul. Deja când îmi amintesc, mi se pune un nod în gât. Ca să mai iau o gură de aer, am început să scriu. Scriam pe blog mult la vremea aia, iar apoi am început să scriu versuri, să compun linii pe care le înregistram doar cu telefonul. Lungile după-amieze la boulangerie în Paris erau calme și cu puțini oameni care treceau pragul, așa că ala era momentul meu de liniște în care îmi turnam gândurile pe hârtie și parcă mă mai răcoream puțin.

Îmi luasem gândul de la muzică. Aveam 28 de ani, aveam o familie, aveam copil de crescut și trebuia să-mi fac un rost în viață cu o meserie stabilă și de viitor!

Dar cu ce preț?", povestește Romanița.

Toate aceste emoții au condus la nașterea piesei "Niciodată nu e prea târziu", pe care Romanița o lansează alături de MediaPro Music. Videoclipul ce însoțește melodia este regizat tot de Romanița, pentru montaj colaborând cu Dan Andrei Paraschiv (Dorck).

PUBLICITATE
Comentarii