Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Ei sunt cei 8 semifinaliști de la Vocea României - Votează preferatul

Știm care sunt cei opt semifinaliști Vocea României 2018 după primele două ediții de live-uri. Află mai multe despre parcursul lor în concurs și votează preferatul.

Publicat

pe

Semifinaliști Vocea României 2018
Semifinaliști Vocea României 2018 │ FOTO: ProTV

După două seri în care vocea a fost la putere, în interpretări live, publicul a ales cei opt semifinaliști ce se vor lupta pentru mare trofeu. Alma Boiangiu și Romanița Fricosu (echipa Tudor), Alexa Dragu și Dora Gaitanovici (echipa Irina Rimes), Renate Grad și Mădălina Coca (echipa Andra), Vitalie Maciunschi și Bogdan Ioan (echipa Smiley).

Cine sunt semifinaliștii Vocea României 2018?

Alma Boiangiu

Alma are 26 de ani, este actriță, cântă la pian, chitară și vocal. Consideră că atunci când este pe scenă, totul este despre public. A participat la numeroase concursuri de interpretare vocală şi instrumentală, obţinând premii atât în România, cât şi în străinătate.

Participând la prima ediție "Românii au talent", Alma a ajuns până în semifinale, cucerind jurații și publicul prin vocea sa. Tânăra a câștigat Marele Premiu al emisiunii "8 într-o barcă" (reeditarea emisiunii " Şcoala vedetelor").

Alma Boiangiu a cântat în concerte alături de Paula Seling şi Mihai Trăistariu, fiind apreciată pentru timbrul cald şi inflexiunile vocale personale. Alma compune piese, muzică de film şi se acompaniază la chitară şi pian, interpretând într-un stil aparte, piese din repertoriul de folk american, pop-rock şi jazz.

Tânăra a impresionat antrenorii de-a lungul timpul, de la audițiile pe nevăzute, unde a interpretat piesa "Wonderwall" și a întors 3 scaune, până la dueluri și knockout-uri. Nu doar antrenorii au fost plăcut surprinși de evoluția Almei, ci și publicul, acesta acordându-i votul său de încredere. În prima seară a live-urilor, Alma a cântat "Chandelier", momentul trimițând-o în semifinala emisiunii.

Romanița Fricosu

Romanița are 31 de ani și locuiește în Paris. Acolo cântă într-un restaurant cu specific românesc, dar își dorește să aibă o carieră muzicală în România. A văzut în Vocea României oportunitatea de a-și îndeplini visul. La audițiile pe nevăzute, Romanița i-a impresionat pe bărbații din juriu cu piesa Elenei Cârstea, "Nu sunt perfectă". Concurenta a mers mai departe cu Tudor Chirilă și nu a făcut decât să își dovedească constant calitățile vocale. Cântând piese precum "Hound Dog", "Da, Mamă" sau "Suflet gol", Romanița a demonstrat că locul său este la Vocea României, iar publicul a a susținut-o și a votat-o.

Alexa Dragu

Viața Alexei se învârte în jurul muzicii, fiind de părere că "muzica e un univers paralel pentru toți". Mai mult decât atât, muzica a fost terapie pentru familia sa, după vestea că fratele Alexei are autism. În audițiile pe nevăzute, Alexa a interpretat piesa "I never loved a man" și a întors toate scaunele. Tânăra a mers în echipa Irinei Rimes. Alexa a trecut cu bine de dueluri (a cântat piesa "I wish"), de knockout-uri (melodia "Sax"), iar în live-uri a primit votul publicului după interpretarea piesei "Crazy".

Dora Gaitanovici

Publicul o știe pe Dora de la finala locală Eurovision 2018, când a ocupat locul al șaselea cu piesa "Fără Tine". Recent, ea a fost unul dintre cei trei reprezentanți ai țării noastre în concursul de interpretare din cadrul Festivalului Cerbul de Aur 2018.

La doar 18 ani, Dora Gaitanovici are deja un număr impresionant de premii și realizări în palmares, printre care Trofeul Tinereții - Amara 2017, Trofeul Creație la Festivalul Mamaia Copiilor – 2015, cu piesa “Doar eu”, o compoziție proprie, trofeul festivalului Radu Șerban - 2017 etc.

Ascultă jazz, muzică clasică, blues și rock, dar și folclor. Îi place foarte mult să compună și să-și interpreteze propriile piese. A colaborat pentru diverse proiecte muzicale cu trupele Thy Veils (Garana Jazz Festival 2017, albumul “Neoradiant”), Implant pentru Refuz, Bucium, Undercover, Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești și a avut numeroase apariții la TV și radio.

În urmă cu un an, Dora Gaitanovici a colaborat cu trupa Bucium, care căuta voce feminină potrivită pentru melodia "Frunză verde foi mărunte". Tânăra artistă a fost remarcată dintr-o altă colaborare, cu Implant Pentru Refuz pe "Apus".

În audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2018, Dora Gaitanovici a cântat "One More Try", întorcând toate cele patru scaune. Dora a ales să meargă în echipa Irinei. Tânăra a trecut cu bine de dueluri și knockout-uri, iar momentul său din etapa live-urilor a cucerit inimile publicului.

Renate Grad

Renate Grad este profesoară de muzică și cântă alături de o trupă de cover-uri. Cântă de la 5 ani pe scenă, dar nu a avut șansa să concerteze în fața unui public numeros. Pe lângă evenimentele private, susține și concerte de muzică clasică. Ultimul concert a fost la Budapesta, la Institutul Cultural, pe 8 martie 2018.

Concurenta a interpretat în etapa audițiilor pe nevăzute piesa "I will always love you" și a întors toate scaunele. Renate a mers în echipa Andrei. "În lipsa ta" și "I don't think about you", piesele din etapa duelurilor și knockout-urilor au fost cărți câștigătoare pentru concurentă. Renate a ajuns în live-uri, unde a interpretat "I wanna dance with somebody". Tânăra a cucerit publicul și se numără printre semifinaliști.

Mădălina Coca

Mădălina are 31 de ani, este analist financiar și de nouă ani locuiește în Paris. Iubește muzica, colaborând cu mai mai multe trupe și având și o trupă proprie. Vocea României reprezintă o șansă de a se dedica muzicii și de a se întoarce în țară.

La audițiile pe nevăzute, tânăra a interpretat piesa lui Celine Dion, "It's All Coming Back To Me Now". Concurenta a întors toate scaunele și a mers mai departe în competiție în echipa Andrei. Mădălina a avut momente muzicale memorabile. La dueluri, a impresionat cu piesa "Sign of the times", la knockout-uri cu melodia "Symphony", iar în live-uri, Mădălina a emoționat audiența cu piesa "Mulțumesc, iubită mamă".

Vitalie Maciunschi 

Vitalie are 32 de ani și este din Chișinău. Face parte din grupul Brio Sonores ce a câștigat în 2014 marele premiu al emisiunii "Românii au talent". Vitalie a cântat pe scenele mai multor orașe din lumea întreagă. După părerea sa, ca muzician este foarte important să fii sincer pentru public și să ai puterea să transmiți emoție. Concurentul a interpretat piesa "Notre Dame de Paris" și a întors toate scaunele. A mers în echipa lui Smiley, iar evoluția sa muzicală a fost de remarcat. Vitalie a experimentat cu "Time of my life", "Zombie" și "The Sound of Silence". Momentele sale de până acum de la Vocea României au fost pe gustul publicului care i-a acordat votul.

Bogdan Ioan

Constănțeanul de 28 de ani este arhitect și un fan înrăit al lui Michael Jackson. Bogdan nu are studii muzicale, iar până la vârsta de 16 ani nu credea că va urma calea muzicii. Michael Jackson, artistul și omul, l-a făcut să devină interesat de această artă și, în cele din urmă, muzica a ajuns o adevărată pasiune. Regretul tânărului este că nu a avut ocazia să îl vadă în concert pe regele muzicii pop. Când Jackson a venit în România, Bogdan era prea mic, iar când a putut să obțină un bilet la un concert din Londra, Michael Jackson a plecat dintre noi.

Concurentul a ales să interpreteze "Earth Song". Toți antrenorii s-au întors în câteva secunde, de cum au auzit timbrului său special. Bogdan a mers în echipa lui Smiley. Împreună au creat momente ce au demonstrat că vocea lui Bogdan se poate mula pe mai multe genuri muzicale. În etapa duelurilor am văzut un Bogdan Ioan interpretând piesa "Done For Me", iar în knockout-uri, concurentul a cântat "All I Want". Seara live-urilor ne-a prezentat un Bogdan ce a interpretat într-o manieră proaspătă și personală piesa "Să nu-mi iei niciodată dragostea". Încă din audiții, Bogdan a fost un concurent pe placul publicului și a rămas în continuare așa, dovadă fiind votul acordat.

Participă la sondajul nostru: Cine vrei să câștige Vocea României 2018?

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Smiley va lansa o piesă nouă în cadrul concertului de la Sala Polivalentă

Smiley dă tonul concertelor de vară pe 31 mai, cu un show pe scena Sălii Polivalente din București. În cadrul celui mai mare concert al artistului din ultimii 3 ani va fi lansată o piesă nouă, care promite să aducă vara mai devreme.

Publicat

pe

Concertul Smiley Omul de la Sala Polivalentă din București pe 21 decembrie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

La spectacolul de pe 31 mai sunt așteptate peste 4000 de persoane. Smiley a pregătit un setlist de tip Best Of, cu cele mai iubite piese din repertoriul său, dar și o surpriză muzicală.

Smiley: "Îmi doresc să cânt în premieră pentru oamenii mei de la Sala Polivalentă piesa care aduce vara mai devreme"

Pe lângă emoții, ecrane uriașe, premiere tehnologice, proiect grafic unic, invitați-surpiză, piese recente și hituri, Smiley își dorește să aducă în premieră pentru publicul de la Sala Polivalentă un moment "scump foc", venit din viitor, din topurile pieselor de vară ce vin la pachet cu dans, distracție și nopți albe de vacanță.

"Îmi doresc să cânt în premieră pentru oamenii mei de la Sala Polivalentă piesa care aduce vara mai devreme. E scumpă foc, o să vedeți și o să ascultați, dar sper să nu o și experimentați pe pielea voastră", dezvăluie Smiley despre concertul în care se va reconecta cu publicul său după o perioadă de dor.

Smiley: "Pentru mine, concertul de la Sala Polivalentă va fi o revedere mult dorită și așteptată"

Cu emoții ca la prima întâlnire de dragoste după mulți ani, Smiley are și o rugăminte față de cei care îi vor fi alături la distracție, dans și schimb de emoții:

"Pentru mine, concertul de la Sala Polivalentă va fi o revedere mult dorită și așteptată, o reconectare la oamenii mei de care mi-e foarte dor, un schimb de emoții care va completa ca impact și senzație spectaculozitatea scenei, a ecrenelor uriașe și a tehnologiei pregătite.

O să simțim cu toții emoțiile vieții, vom trece împreună cu ajutorul muzicii prin bucurie, nostalgie, recunoștință, nebunie, viteză, distracție. Am o singură rugăminte către fiecare om care alege să-și ia bilet la întâlnirea cu mine: să aveți cu voi INIMA și atât! Ne va fi suficient și atât de bine!", declară Smiley.

Prețurile biletelor la concertul lui Smiley de la Sala Polivalentă, de pe 31 mai 2022:

 • VIP (Earlybird) - 206,14 lei
 • Categoria A (Earlybird) - 182,14 lei
 • Categoria B (Earlybird) - 158,14 lei
 • Categoria C (Earlybird) - 134,14 lei
 • Categoria D (Earlybird) - 109,14 lei
 • Fan Zone (în picioare - Earlybird) - 86,14 lei
 • Teren (în picioare - Earlybird) - 70,14 lei
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Ei sunt ultimii finaliști "Românii au talent" 2022 - semifinala 2

Emisiunea "Românii au talent" și-a ales finaliștii celui de-al 12-lea sezon. Pe 20 mai, a avut loc cea de-a doua semifinală în urma căreia cei mai votați cinci concurenți de către public au mers mai departe. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Povestea galelor live a continuat la PRO TV. Seara de vineri, 20 mai, a adus în fața telespectatorilor un show complet, cu muzică, dans, momente de acrobație, "patinaj" pe hoverboard sau magie. Săptămâna trecută, am aflat cine sunt primii cinci finaliști. Este vorba de Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă.

Acum, ultimii 12 semifinaliști care s-au luptat să cucerească publicul și jurații și să primească voturile pentru marea finală au fost:

La finalul serii, cei mai votați cinci concurenți de către public s-au calificat, automat, în marea finală. (găsești lista la finalul articolului). "Românii au talent" a păstrat tradiția wild card-ului, astfel că cei patru jurați au putut "salva" un concurent pentru marea finală. Astfel, în finală sunt 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.

Premiul de originalitate:

Și anul acesta, emisiunea de talente pune la bătaie un premiu de originalitate în valoare de 10.000 de euro. În prima semifinală, jurații i-au propus pe DJ Hugo Arthur și Alex Dowis. Cea de-a doua semifinală a venit cu alte două nume: Eva Nicolescu și Darius Mabda.

Următorii cinci finaliști "Românii au talent" 2022 + wild card

 • Darius Mabda
 • Ana Maria Mircea
 • Emanuel Ion
 • Aurel Niamțu
 • Bianca Ciocîrlan
 • X-treme Brothers (wild card)
Citește în continuare

Muzică și film

Irina Rimes a lansat trailer-ul miniseriei documentare "Pe drumul meu", de pe HBO Max - VIDEO

Irina Rimes rememorează momente importante din evoluția ei, ca artist, într-o miniserie documentară intitulată "Pe drumul meu". Programată să apară pe HBO Max pe 3 iunie, producția va include interviuri cu Tudor Chirilă, Andra și Adrian Despot. În trailer-ul oficial al producției, lansat astăzi, o vedem pe Irina în lumina reflectoarelor încă din copilărie.

Publicat

pe

Irina Rimes - Pe drumul meu | Trailer Oficial
Irina Rimes - Pe drumul meu | Trailer Oficial │ FOTO: Captură YouTube

Miniseria documentară "Pe drumul meu" este regizată de Barna Nemethi, după un concept de Mara Ciama, producția fiind semnată de Max Original & Global Records.

"Pe drumul meu" este o călătorie ce explorează influențele care au făcut-o pe Irina Rimes artista de astăzi. Aceasta rememorează momente importante din viața ei, vorbește despre versurile pe care le cântă, despre oamenii care au ajutat-o în carieră, iar, în paralel, sunt dezvăluite detalii despre sursele de inspirație ale albumelor anterioare. Miniseria prezintă, de asemenea, cum sunt pregătite anumite videoclipuri și concerte caritabile.

Profesioniști din industria muzicală, artiști și persoane publice sunt invitați în documentar și vorbesc despre cariera artistei care s-a remarcat prin perseverență, creativitate și muncă. Printre artiștii și producătorii care apar în această producție se numără Tudor Chirilă, Andra, Cătălin Măruță, Damian Drăghici, Adrian Despot, The Motans, Alex Cotoi și mulți alții.

Irina Rimes despre miniseria documentară "Pe drumul meu": "Vreau să le arătăm oamenilor struggle-ul de artist"

"Documentarul "ON MY WAY" ("Pe drumul meu") a apărut din nevoia de a spune lucruri: despre mine, despre oamenii care lucrează în acest proiect, despre ce se petrece în spatele scenei, în spatele camerelor, despre industrie, despre ce înseamnă să construiești un proiect. Vreau să le arătăm oamenilor struggle-ul de artist. Să înțeleagă mama, tata, rudele, prietenii mei de ce n-am timp să merg la ei în vizită, de ce nu răspund tot timpul la telefon, de ce dorm până la ora 4 după-amiaza, dar cel mai important, de ce scriu ceea ce scriu.

Vreau să vadă oamenii care este sacrificiul pe care-l faci atunci când decizi că vrei să devii artist. Cum trebuie să renunți la tine și în același timp, să se învârtă toate în jurul tău.

Tu nu poți fi artist 8 ore pe zi, de la 10 până la 18. Ești artist din momentul în care ai decis că nu vei face nimic altceva în viața asta.

Sunt onorată să pot să-mi spun povestea împreună cu HBO Max România și le mulțumesc pentru încredere", a spus Irina Rimes într-o postare pe Instagram.

Trailer Oficial: Irina Rimes - "Pe drumul meu" | Din 3 iunie pe HBO Max

Într-un podcast filmat cu DJ Gojira, Irina Rimes anunța că pe 3 iunie va sosi și noul ei album, "Acasă". Găsiți mai multe detalii aici.

Citește în continuare

Trending