Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp Concurenții Loredanei în bootcamp-ul X Factor 2020Cine sunt "cei trei muschetari" alături de care Loredana se îndreaptă spre finala X Factor 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO

Lana Del Rey cântă imnul galeriei Liverpool, "You'll Never Walk Alone" - Video

Fotbalul nu mai este la fel fără public de mai bine de jumătate de an, dar spiritul său rămâne viu. Lana Del Rey contribuie la reaprinderea spiritului echipei Liverpool, cântând un cover după imnul său, "You'll Never Walk Alone". Piesa interpretată acapella a fost postată de Lana Del Rey pe Instagram şi poate fi savurată în articol.
Lana Del Rey You'll Never Walk Alone

Lana Del Rey You'll Never Walk Alone │ FOTO: Lana Del Rey

"You'll Never Walk Alone" este o piesă cântată de Lana Del Rey cu multă emoţie şi încărcătură, etalându-şi talentul vocal deosebit. Această melodie în varianta Lanei se va regăsi într-un viitor documentar despre Liverpool FC. Varianta originală a melodiei apărea în muzical-ul "carousel" de la Rodgers & Hammerstein. Totuşi, varianta din 1963, un cover Gerry & The Pacemakers a fost adoptată de Liverpool ca imn propriu. Multiple alte echipe revendică acest imn, inclusiv Celtic şi am auzit zeci, dacă nu sute de coveruri, inclusiv unul realizat de Barbra Streisand, pe care vi-l recomand.

Lana Del Rey a interpretat piesa într-o cabină de înregistrări şi ne-a oferit momentul special pe Instagram, pe un fundal alb-negru. Acest release vine după ultimul single al Lanei, "Let Me Love You Like a Woman". El prefaţa noul album "Chemtrails Over the Country Club", care trebuia să debuteze în acest an, dar a fost amânat până cel devreme în martie 2021. Asta pentru că sunt închise fabricile şi liniile de producţii pentru viniluri, conform aristei. Ar dura cel puţin 11 săptămâni ca vinilurile să fie procesate.

Ultimul album a fost lansat de muziciană în 2019, sub numele de "Norman F*cking Rockwell". Între timp pentru a se revanşa pentru întârzierea albumului nou, Landa Del Rey va lansa de Crăciun un album cu coveruri "American standards and classics". Din formularea tinerei nu s-a înţeles clar dacă vom avea o lansare de album în perioada Crăciunului sau un album cu o tematică de Crăciun. Varianta a două ar fi cu siguranţă de dorit, fie şi numai pentru a o auzi pe solistă cum interpretează colinde cu abordarea proprie, melancolică.

La urma urmei Sia a făcut o impresie excelentă cu LP-ul de colinde propriu de acum câţiva ani. În 2020 Lana Del Rey a mai lansat primul său volum de poezii, atât în format fizic, cât şi audiobook.

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kanye West este dat în judecată pentru că nu a plătit salariile unor angajați

Kanye West se confruntă cu un proces în valoare de 1 milion de dolari din partea angajaților unui spectacol de...

Închide