Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Videoclip oficial: Sia - Snowman

Sia fură startul sărbătorilor de iarnă și lansează la debut de noiembrie un videoclip de sezon pentru piesa "Snowman". Single-ul este extras de pe albumul cu melodii de Crăciun "Everyday Is Christmas".

Bucuria Crăciunului va salva sfârșitul de an pandemic. Acesta este mesajul pe care Sia ni-l transmite prin videoclipul jovial al piesei "Snowman", ce ne amintește de copilărie și de cât de magică era perioada iernii atunci când eram mici.

"Snowman" este o piesă extrasă de pe albumul "Everyday Is Christmas", ce conține cântece originale de Crăciun, compuse de Sia și Greg Kurstin. Artista australiană a lansat acest album în 2017, la momentul respectiv discul urcând până pe poziția a treia în US Top Holiday Albums, clasament realizat de Billboard.

Sia își va face anul acesta debutul regizoral în filmul "Music", ce le va avea în distribuție pe Kate Hudson și pe dansatoarea Maddie Ziegler. Scenariul este scris de Sia împreună cu autorul de cărți pentru copii Dallas Clayton, având la bază o scurtă poveste pe care acesta a redactat-o în 2007.

Realizarea acestui film a fost anunțată pentru prima oară în 2015, la Festivalul de Film de la Veneția, fiind programat pentru lansare în octombrie 2019, dar ulterior amânat. Pelicula va fi lansată, se pare, anul acesta, deși premiera nu are încă o dată oficială stabilită.

În paralel cu acest proiect, Sia pregătește și lansarea a două noi albume de studio. Materialele sunt gata, însă lansarea a fost programată astfel încât să acorde prioritate proiectului "Music".

Citește mai multe despre Sia Furler
Videoclipuri cu Sia Furler
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE