Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Kanye West este dat în judecată pentru că nu a plătit salariile unor angajați

Kanye West se confruntă cu un proces în valoare de 1 milion de dolari din partea angajaților unui spectacol de operă live. Rapperul ar fi uitat să le plătească salariile. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Kanye West
Kanye West │ FOTO: www.facebook.com

Anul trecut, Kanye West a găzduit o serie de spectacole de operă la The Hollywood Bowl și a lansat proiectul "Nebuchadnezzar". Show-ul cuprindea o distribuție vastă, formată din dansatori, instrumentiști și un cor. Kanye a avut premiera operei în decembrie 2019, la câteva săptămâni după ce și-a lansat albumul de gospel, "Jesus Is King".

Acum, rapperul este acuzat că nu a plătit salariul minim și orele suplimentare angajaților ce au luat parte la producțiile de la The Hollywood Bowl. Conform publicației The Blast, atât Kanye, cât și Live Nation, promoterii evenimentelor, sunt dați în judecată pentru salarii neplătite, daune, sancțiuni civile, penalități legale și costuri de avocat.

Una dintre angajate susține că tariful ei pe zi a fost plătit cu întârziere, iar alți angajați s-au confruntat cu plata unor taxe pentru a obține salariul ce li se cuvenea. De asemenea, se susține că Kanye nu a reușit să compenseze în mod corespunzător zeci de angajați, inclusiv interpreți din spectacolul său.

Se pare că rapperul trece printr-o perioadă stresantă. Recent, a urinat pe unul dintre premiile sale Grammy pentru a obține ceea ce-și dorește de la casa de discuri care îl promovează, iar lupta sa pentru Biroul Oval s-a încheiat ieri.

Comentează

Trending