Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp Concurenții Loredanei în bootcamp-ul X Factor 2020Cine sunt "cei trei muschetari" alături de care Loredana se îndreaptă spre finala X Factor 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO

Kanye West este dat în judecată pentru că nu a plătit salariile unor angajați

Kanye West se confruntă cu un proces în valoare de 1 milion de dolari din partea angajaților unui spectacol de operă live. Rapperul ar fi uitat să le plătească salariile. Mai multe detalii în articol.
Kanye West

Kanye West

Anul trecut, Kanye West a găzduit o serie de spectacole de operă la The Hollywood Bowl și a lansat proiectul "Nebuchadnezzar". Show-ul cuprindea o distribuție vastă, formată din dansatori, instrumentiști și un cor. Kanye a avut premiera operei în decembrie 2019, la câteva săptămâni după ce și-a lansat albumul de gospel, "Jesus Is King".

Acum, rapperul este acuzat că nu a plătit salariul minim și orele suplimentare angajaților ce au luat parte la producțiile de la The Hollywood Bowl. Conform publicației The Blast, atât Kanye, cât și Live Nation, promoterii evenimentelor, sunt dați în judecată pentru salarii neplătite, daune, sancțiuni civile, penalități legale și costuri de avocat.

Una dintre angajate susține că tariful ei pe zi a fost plătit cu întârziere, iar alți angajați s-au confruntat cu plata unor taxe pentru a obține salariul ce li se cuvenea. De asemenea, se susține că Kanye nu a reușit să compenseze în mod corespunzător zeci de angajați, inclusiv interpreți din spectacolul său.

Se pare că rapperul trece printr-o perioadă stresantă. Recent, a urinat pe unul dintre premiile sale Grammy pentru a obține ceea ce-și dorește de la casa de discuri care îl promovează, iar lupta sa pentru Biroul Oval s-a încheiat ieri.

Citește mai multe despre Kanye West
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foo Fighters vine la Saturday Night Live cu o interpretare muzicală, dar și cu un anunț surpriză

Trupa Foo Fighters a fost anunțată ca invitata specială a episodului din acest weekend a emisiunii Saturday Night Live, alături...

Închide