Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp Concurenții Loredanei în bootcamp-ul X Factor 2020Cine sunt "cei trei muschetari" alături de care Loredana se îndreaptă spre finala X Factor 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO

Miley Cyrus a explicat de ce nu îi place să plângă - VIDEO

Miley Cyrus a trecut în ultimii ani prin multe experiențe dificile în plan personal, însă a realizat că starea de mâhnire provocată de astfel de momente nu-i face bine. Artista a explicat într-un interviu de ce nu îi place să plângă și de ce alege să aibă o altă abordare atunci când alții se afundă în tristețe.
Miley Cyrus în emisiunea lui Skavlan

Miley Cyrus în emisiunea lui Skavlan │ FOTO: Captură YouTube

Miley Cyrus a fost extrem de activă în ultima perioadă. Artista a lansat single-ul "Midnight Sky", pe care l-a interpretat la MTV VMA, a realizat cover-uri pop și rock, a anunțat un album nou pentru luna noiembrie, dar și un disc de coveruri după Metallica. N-ai spune că pandemia a ținut-o prea mult pe loc pe Miley, la fel cum nici momentele dramatice din viața ei nu i-au frânat avântul creativ.

La doar 27 de ani, Miley are în bagajul său emoțional experiența unui divorț și a pierderii unei persoane dragi, extrem de apropiate, totul întâmplându-se în văzul publicului. Artista alege, totuși, să nu se lase copleșită de emoții negative și să meargă mai departe. Nu îi place să plângă, explicând într-un interviu acordat realizatorului norvegian Skavlan că "instrumentele" pe care ea le folosește pentru a trece peste decepții și drame sunt diferite de cele la care apelează majoritatea oamenilor.

Miley Cyrus: "Încerc să fiu activă și implicată în ceea ce pot controla"

"Aș spune că sunt stigmatizate femeile care merg mai departe cu viața lor după o despărțire, lumea crede că sunt persoane reci. Am trecut prin multe momente dramatice în ultimii ani: mi-a ars casa din Malibu, am trecut printr-un divorț, am pierdut-o pe bunica mea, de care eram foarte apropiată. Nu am petrecut prea mult timp plângând, și nu pentru că sunt rece, sau pentru că încercam să evit ceva, ci pur și simplu pentru că nu s-ar schimba nimic dacă eu aș plânge. Încerc să fiu activă și implicată în ceea ce pot controla, pentru că altfel o să începi să te simți captiv. Îi înțeleg pe cei care se simt copleșiți de experiențele prin care trec, și știu că nu e ușor. Dar dacă îți creezi aceste instrumente, poți trece mai ușor peste tristețe.

Eu nu folosesc plânsul ca instrument. Eu trec peste mergând mai departe, mă vindec prin mișcare, călătorind, cunoscând oameni noi. Pierzi o persoană, dar intră o altă persoană în viața ta."

În cadrul interviului, Miley vorbește și despre felul în care pandemia a divizat și mai mult populația, artista exprimându-și dezacordul cu privire la o declarație a Madonnei, potrivit căreia virusul ne-ar fi adus pe toți în aceeași stare emoțională.

VIDEO: Miley Cyrus în emisiunea lui Skavlan

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey cântă imnul galeriei Liverpool, "You'll Never Walk Alone" - Video

Fotbalul nu mai este la fel fără public de mai bine de jumătate de an, dar spiritul său rămâne viu....

Închide