Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Miley Cyrus a explicat de ce nu îi place să plângă - VIDEO

Miley Cyrus a trecut în ultimii ani prin multe experiențe dificile în plan personal, însă a realizat că starea de mâhnire provocată de astfel de momente nu-i face bine. Artista a explicat într-un interviu de ce nu îi place să plângă și de ce alege să aibă o altă abordare atunci când alții se afundă în tristețe.

Publicat

pe

Miley Cyrus în emisiunea lui Skavlan
Miley Cyrus în emisiunea lui Skavlan │ FOTO: Captură YouTube

Miley Cyrus a fost extrem de activă în ultima perioadă. Artista a lansat single-ul "Midnight Sky", pe care l-a interpretat la MTV VMA, a realizat cover-uri pop și rock, a anunțat un album nou pentru luna noiembrie, dar și un disc de coveruri după Metallica. N-ai spune că pandemia a ținut-o prea mult pe loc pe Miley, la fel cum nici momentele dramatice din viața ei nu i-au frânat avântul creativ.

La doar 27 de ani, Miley are în bagajul său emoțional experiența unui divorț și a pierderii unei persoane dragi, extrem de apropiate, totul întâmplându-se în văzul publicului. Artista alege, totuși, să nu se lase copleșită de emoții negative și să meargă mai departe. Nu îi place să plângă, explicând într-un interviu acordat realizatorului norvegian Skavlan că "instrumentele" pe care ea le folosește pentru a trece peste decepții și drame sunt diferite de cele la care apelează majoritatea oamenilor.

Miley Cyrus: "Încerc să fiu activă și implicată în ceea ce pot controla"

"Aș spune că sunt stigmatizate femeile care merg mai departe cu viața lor după o despărțire, lumea crede că sunt persoane reci. Am trecut prin multe momente dramatice în ultimii ani: mi-a ars casa din Malibu, am trecut printr-un divorț, am pierdut-o pe bunica mea, de care eram foarte apropiată. Nu am petrecut prea mult timp plângând, și nu pentru că sunt rece, sau pentru că încercam să evit ceva, ci pur și simplu pentru că nu s-ar schimba nimic dacă eu aș plânge. Încerc să fiu activă și implicată în ceea ce pot controla, pentru că altfel o să începi să te simți captiv. Îi înțeleg pe cei care se simt copleșiți de experiențele prin care trec, și știu că nu e ușor. Dar dacă îți creezi aceste instrumente, poți trece mai ușor peste tristețe.

Eu nu folosesc plânsul ca instrument. Eu trec peste mergând mai departe, mă vindec prin mișcare, călătorind, cunoscând oameni noi. Pierzi o persoană, dar intră o altă persoană în viața ta."

În cadrul interviului, Miley vorbește și despre felul în care pandemia a divizat și mai mult populația, artista exprimându-și dezacordul cu privire la o declarație a Madonnei, potrivit căreia virusul ne-ar fi adus pe toți în aceeași stare emoțională.

VIDEO: Miley Cyrus în emisiunea lui Skavlan

Lifestyle

Avionul în care se afla Miley Cyrus a fost lovit de fulger - FOTO

Miley Cyrus și membrii echipei sale au trecut prin momente de groază după ce avionul în care se aflau a fost lovit de fulger. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Detalii, foto și video în articol.

Publicat

pe

Miley Cyrus în cadrul concertului Final Four NCAA
Miley Cyrus în cadrul concertului Final Four NCAA │ FOTO: Captură YouTube

Miley Cyrus se află în plin turneu în America de Sud, iar pe 23 martie, artista ar fi trebuit să concerteze la festivalul Asuncionico din Paraguay. Planurile i-au fost date peste cap de o furtună. Avionul în care se afla cântăreața a fost lovit de fulger și a trebuit să aterizeze de urgență.

În ciuda experienței înfricoșătoare, nimeni de la bordul avionului nu a fost rănit. Miley a postat pe pagina sa de Instagram un clip din timpul furtunii, dar și o poză în care se vede avaria cauzată de fulger.

De asemenea, artista le-a transmis un mesaj fanilor îngrijorați:

"Fanilor și celor care s-au speriat după ce au auzit despre zborul meu spre Asuncion. Avionul nostru a fost prins în mijlocul unei furtuni neașteptate și lovit de fulger. Echipa, trupa, prietenii și membrii familiei care călătoreau alături de mine sunt bine, după ce am aterizat de urgență. Din păcate, nu am putut ajunge în Paraguay. Vă iubesc!"

Miley Cyrus se număra printre headlinerii festivalului Asuncionico, alături de Foo Fighters, Doja Cat sau Machine Gun Kelly. Ieri, organizatorii au anunțat că anulează întreaga ediție din acest an din cauza furtunilor și ploilor abundente.

Citește în continuare

Trending