Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Miley Cyrus a explicat de ce nu îi place să plângă - VIDEO

Miley Cyrus a trecut în ultimii ani prin multe experiențe dificile în plan personal, însă a realizat că starea de mâhnire provocată de astfel de momente nu-i face bine. Artista a explicat într-un interviu de ce nu îi place să plângă și de ce alege să aibă o altă abordare atunci când alții se afundă în tristețe.

Publicat

pe

Miley Cyrus în emisiunea lui Skavlan
Miley Cyrus în emisiunea lui Skavlan │ FOTO: Captură YouTube

Miley Cyrus a fost extrem de activă în ultima perioadă. Artista a lansat single-ul "Midnight Sky", pe care l-a interpretat la MTV VMA, a realizat cover-uri pop și rock, a anunțat un album nou pentru luna noiembrie, dar și un disc de coveruri după Metallica. N-ai spune că pandemia a ținut-o prea mult pe loc pe Miley, la fel cum nici momentele dramatice din viața ei nu i-au frânat avântul creativ.

La doar 27 de ani, Miley are în bagajul său emoțional experiența unui divorț și a pierderii unei persoane dragi, extrem de apropiate, totul întâmplându-se în văzul publicului. Artista alege, totuși, să nu se lase copleșită de emoții negative și să meargă mai departe. Nu îi place să plângă, explicând într-un interviu acordat realizatorului norvegian Skavlan că "instrumentele" pe care ea le folosește pentru a trece peste decepții și drame sunt diferite de cele la care apelează majoritatea oamenilor.

Miley Cyrus: "Încerc să fiu activă și implicată în ceea ce pot controla"

"Aș spune că sunt stigmatizate femeile care merg mai departe cu viața lor după o despărțire, lumea crede că sunt persoane reci. Am trecut prin multe momente dramatice în ultimii ani: mi-a ars casa din Malibu, am trecut printr-un divorț, am pierdut-o pe bunica mea, de care eram foarte apropiată. Nu am petrecut prea mult timp plângând, și nu pentru că sunt rece, sau pentru că încercam să evit ceva, ci pur și simplu pentru că nu s-ar schimba nimic dacă eu aș plânge. Încerc să fiu activă și implicată în ceea ce pot controla, pentru că altfel o să începi să te simți captiv. Îi înțeleg pe cei care se simt copleșiți de experiențele prin care trec, și știu că nu e ușor. Dar dacă îți creezi aceste instrumente, poți trece mai ușor peste tristețe.

Eu nu folosesc plânsul ca instrument. Eu trec peste mergând mai departe, mă vindec prin mișcare, călătorind, cunoscând oameni noi. Pierzi o persoană, dar intră o altă persoană în viața ta."

În cadrul interviului, Miley vorbește și despre felul în care pandemia a divizat și mai mult populația, artista exprimându-și dezacordul cu privire la o declarație a Madonnei, potrivit căreia virusul ne-ar fi adus pe toți în aceeași stare emoțională.

VIDEO: Miley Cyrus în emisiunea lui Skavlan

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Urmărește-o pe Miley Cyrus cântând coveruri după Queen, Blondie și The Guess Who - VIDEO

Miley Cyrus a făcut încă un pas hotărât către muzica rock. În cadrul unui concert susținut recent în Indianapolis, artista a introdus în setlist noi coveruri rock, după piese Queen, Blondie și The Guess Who, audiența părând încântată de reinterpretarea unor hituri clasice.

Publicat

pe

Miley Cyrus în cadrul concertului Final Four NCAA
Miley Cyrus în cadrul concertului Final Four NCAA │ FOTO: Captură YouTube

Miley Cyrus pare destul de hotărâtă să încerce cam tot ce are muzica rock de oferit. După The Cure, Pink Floyd, Beatles și Billy Idol, artista a adăugat în repertoriul ei și două coveruri Queen, după cunoscutele piese "We Will Rock You" și "Don’t Stop Me Now", un cover după Blondie ("Heart Of Glass") și unul după The Guess Who ("American Woman"). Publicul s-a putut delecta cu aceste noi reinterpretări în cadrul concertului pe care Miley l-a susținut pe Lucas Oil Stadium din Indianapolis pentru persoane  din prima linie. Evenimentul a avut loc în pauza turneului de basket Final Four NCAA.

Setlist Final Four NCAA - Miley Cyrus:

  • 0:00​ We Will Rock You (Queen cover)
  • 02:50​ Don’t Stop Me Now (Queen cover)
  • 03:31​ We Can’t Stop
  • 05:56​ Heart Of Glass (Blondie cover)
  • 08:38​ Edge Of Midnight
  • 12:18​ Wrecking Ball
  • 16:04​ American Woman (The Guess Who cover)

VIDEO: Miley Cyrus cântând piese Queen, Blondie și The Guess Who

Miley Cyrus a lansat în luna noiembrie albumul "Plastic Hearts", un material cu vizibile influențe rock. Artista plănuiește să lanseze și un material integral de coveruri Metallica, oferind detalii despre acest proiect în cadrul unui interviu acordat unui post de radio.

Miley Cyrus a trecut în ultimii ani prin multe experiențe dificile în plan personal, însă a realizat că starea de mâhnire provocată de astfel de momente nu-i face bine. Artista a explicat într-un interviu de ce nu îi place să plângă și de ce alege să aibă o altă abordare atunci când alții se afundă în tristețe.

"Aș spune că sunt stigmatizate femeile care merg mai departe cu viața lor după o despărțire, lumea crede că sunt persoane reci. Am trecut prin multe momente dramatice în ultimii ani: mi-a ars casa din Malibu, am trecut printr-un divorț, am pierdut-o pe bunica mea, de care eram foarte apropiată. Nu am petrecut prea mult timp plângând, și nu pentru că sunt rece, sau pentru că încercam să evit ceva, ci pur și simplu pentru că nu s-ar schimba nimic dacă eu aș plânge. Încerc să fiu activă și implicată în ceea ce pot controla, pentru că altfel o să începi să te simți captiv", declara artista în urmă cu câteva luni.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending