Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Miley Cyrus a explicat de ce nu îi place să plângă - VIDEO

Miley Cyrus a trecut în ultimii ani prin multe experiențe dificile în plan personal, însă a realizat că starea de mâhnire provocată de astfel de momente nu-i face bine. Artista a explicat într-un interviu de ce nu îi place să plângă și de ce alege să aibă o altă abordare atunci când alții se afundă în tristețe.

Publicat

pe

Miley Cyrus în emisiunea lui Skavlan
Miley Cyrus în emisiunea lui Skavlan │ FOTO: Captură YouTube

Miley Cyrus a fost extrem de activă în ultima perioadă. Artista a lansat single-ul "Midnight Sky", pe care l-a interpretat la MTV VMA, a realizat cover-uri pop și rock, a anunțat un album nou pentru luna noiembrie, dar și un disc de coveruri după Metallica. N-ai spune că pandemia a ținut-o prea mult pe loc pe Miley, la fel cum nici momentele dramatice din viața ei nu i-au frânat avântul creativ.

La doar 27 de ani, Miley are în bagajul său emoțional experiența unui divorț și a pierderii unei persoane dragi, extrem de apropiate, totul întâmplându-se în văzul publicului. Artista alege, totuși, să nu se lase copleșită de emoții negative și să meargă mai departe. Nu îi place să plângă, explicând într-un interviu acordat realizatorului norvegian Skavlan că "instrumentele" pe care ea le folosește pentru a trece peste decepții și drame sunt diferite de cele la care apelează majoritatea oamenilor.

Miley Cyrus: "Încerc să fiu activă și implicată în ceea ce pot controla"

"Aș spune că sunt stigmatizate femeile care merg mai departe cu viața lor după o despărțire, lumea crede că sunt persoane reci. Am trecut prin multe momente dramatice în ultimii ani: mi-a ars casa din Malibu, am trecut printr-un divorț, am pierdut-o pe bunica mea, de care eram foarte apropiată. Nu am petrecut prea mult timp plângând, și nu pentru că sunt rece, sau pentru că încercam să evit ceva, ci pur și simplu pentru că nu s-ar schimba nimic dacă eu aș plânge. Încerc să fiu activă și implicată în ceea ce pot controla, pentru că altfel o să începi să te simți captiv. Îi înțeleg pe cei care se simt copleșiți de experiențele prin care trec, și știu că nu e ușor. Dar dacă îți creezi aceste instrumente, poți trece mai ușor peste tristețe.

Eu nu folosesc plânsul ca instrument. Eu trec peste mergând mai departe, mă vindec prin mișcare, călătorind, cunoscând oameni noi. Pierzi o persoană, dar intră o altă persoană în viața ta."

În cadrul interviului, Miley vorbește și despre felul în care pandemia a divizat și mai mult populația, artista exprimându-și dezacordul cu privire la o declarație a Madonnei, potrivit căreia virusul ne-ar fi adus pe toți în aceeași stare emoțională.

VIDEO: Miley Cyrus în emisiunea lui Skavlan

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Urmărește-o pe Miley Cyrus cântând coveruri după Queen, Blondie și The Guess Who - VIDEO

Miley Cyrus a făcut încă un pas hotărât către muzica rock. În cadrul unui concert susținut recent în Indianapolis, artista a introdus în setlist noi coveruri rock, după piese Queen, Blondie și The Guess Who, audiența părând încântată de reinterpretarea unor hituri clasice.

Publicat

pe

Miley Cyrus în cadrul concertului Final Four NCAA
Miley Cyrus în cadrul concertului Final Four NCAA │ FOTO: Captură YouTube

Miley Cyrus pare destul de hotărâtă să încerce cam tot ce are muzica rock de oferit. După The Cure, Pink Floyd, Beatles și Billy Idol, artista a adăugat în repertoriul ei și două coveruri Queen, după cunoscutele piese "We Will Rock You" și "Don’t Stop Me Now", un cover după Blondie ("Heart Of Glass") și unul după The Guess Who ("American Woman"). Publicul s-a putut delecta cu aceste noi reinterpretări în cadrul concertului pe care Miley l-a susținut pe Lucas Oil Stadium din Indianapolis pentru persoane  din prima linie. Evenimentul a avut loc în pauza turneului de basket Final Four NCAA.

Setlist Final Four NCAA - Miley Cyrus:

  • 0:00​ We Will Rock You (Queen cover)
  • 02:50​ Don’t Stop Me Now (Queen cover)
  • 03:31​ We Can’t Stop
  • 05:56​ Heart Of Glass (Blondie cover)
  • 08:38​ Edge Of Midnight
  • 12:18​ Wrecking Ball
  • 16:04​ American Woman (The Guess Who cover)

VIDEO: Miley Cyrus cântând piese Queen, Blondie și The Guess Who

Miley Cyrus a lansat în luna noiembrie albumul "Plastic Hearts", un material cu vizibile influențe rock. Artista plănuiește să lanseze și un material integral de coveruri Metallica, oferind detalii despre acest proiect în cadrul unui interviu acordat unui post de radio.

Miley Cyrus a trecut în ultimii ani prin multe experiențe dificile în plan personal, însă a realizat că starea de mâhnire provocată de astfel de momente nu-i face bine. Artista a explicat într-un interviu de ce nu îi place să plângă și de ce alege să aibă o altă abordare atunci când alții se afundă în tristețe.

"Aș spune că sunt stigmatizate femeile care merg mai departe cu viața lor după o despărțire, lumea crede că sunt persoane reci. Am trecut prin multe momente dramatice în ultimii ani: mi-a ars casa din Malibu, am trecut printr-un divorț, am pierdut-o pe bunica mea, de care eram foarte apropiată. Nu am petrecut prea mult timp plângând, și nu pentru că sunt rece, sau pentru că încercam să evit ceva, ci pur și simplu pentru că nu s-ar schimba nimic dacă eu aș plânge. Încerc să fiu activă și implicată în ceea ce pot controla, pentru că altfel o să începi să te simți captiv", declara artista în urmă cu câteva luni.

Citește în continuare

Concerte & turnee

7500 de spectatori vaccinați au asistat la concertul ținut de Miley Cyrus înainte de Super Bowl 2021

Miley Cyrus și câteva mii de spectatori au avut oportunitatea de a se bucura de un concert ca în vremurile bune, de dinainte de pandemie. Acompaniată de Joan Jett și Billy Idol, artista a cântat pentru 7500 de persoane din prima linie, ce primiseră vaccinul înaintea show-ului. Evenimentul s-a desfășurat fără distanțare socială.

Publicat

pe

Miley Cyrus într-un concert ca înainte de pandemie
Miley Cyrus într-un concert ca înainte de pandemie │ FOTO: Captură YouTube

Persoanele din prima linie au fost recompensate înainte de Super Bowl 2021 cu un concert efervescent, fără distanțare socială. 7500 de persoane vaccinate s-au bucurat pe 7 februarie de concertul ținut de Miley Cyrus în cadrul TikTok Tailgate, înainte de finala campionatului de fotbal american. Majoritatea celor prezențo au purtat măști de protecție, însă show-ul a decurs ca în zilele frumoase de dinainte de pandemie, oamenii putând sta unii lângă ceilalți.

"Acesta este primul meu show în aproape un an de zile și nu-mi imaginez un cadru mai potrivit pentru un astfel de concert decât acesta: să cânt în Tampa, înconjurată de eroii din prima linie. Vă suntem recunoscători pentru tot ceea ce faceți", a declarat Miley Cyrus.

Miley a cântat alături de Joan Jett, artista mărturisindu-și aprecierea pentru legendara vocalistă și compozitoare, introdusă în 2015 în Rock and Roll Hall of Fame.

"De fiecare dată când vine cineva la show-urile mele și pleacă întrebându-se: << Ce s-a întâmplat cu ea?>>, explicația e simplă: a ascultat foarte multă muzică de la Joan Jett în copilărie. Ea (Joan Jett) a făcut regulile doar pentru a le încălca. Și a fost foarte distractiv să le încalce", a spus Miley.

Miley și Joan Jett au cântat clasicul hit "Bad Reputation", din setlist făcând parte și piese ca "Hey Mickey" (modificată în "Hey Miley"), "Heart of Glass" și "Rebel Girl".

VIDEO: Miley Cyrus și Joan Jett înainte de Super Bowl 2021

Cireașa de pe tort a fost duetul neașteptat al lui Miley cu Billy Idol. Cei doi au interpretat piesa "White Wedding", vocile lor completându-se de minune.

VIDEO: Miley Cyrus și Billy Idol înainte de Super Bowl 2021

Miley Cyrus cochetează cu muzica rock de ceva timp. Artista pregătește lansarea unui cover inedit după piesa "Nothing Else Matters" de la Metallica. L-a cooptat pe Elton John la pian, dar și pe toboşarul Chad Smith.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Miley Cyrus le-a cântat fanilor din interiorul unui dormitor miniatural - VIDEO

Scurtul recital susținut de Miley Cyrus a făcut parte din seria Tiny Desk (Home) Concert. Te invităm să-i urmărești interpretarea.

Publicat

pe

Miley Cyrus - Tiny Desk (Home) Concert
Miley Cyrus - Tiny Desk (Home) Concert │ FOTO: captură YouTube / NPR Music

Capacitatea creativă a cântăreței de 28 de ani s-a reflectat în decorul momentului muzical. Dacă alți muzicieni invitați la seria Tiny Desk (Home) Concert au ales să cânte din studiouri, săli special amenajate pentru concerte sau chiar de acasă, Miley Cyrus s-a remarcat printr-o alegere specială. Artista și-a creat un dormitor miniatural, ce trimite cu gândul la o cameră dintr-o casă de păpuși.

Dormitorul, decorat parcă pentru o adolescentă, este colorat în nuanțe de roz și mov. Pe pereții camerei se pot observa desene și postere, iar în fundal se întrezărește o chitară. Îmbrăcată cu o serie de articole animal-print, Miley și-a desfășurat marea parte a recitalului stând pe pat. La finalul concertului, camera de filmat a dezvăluit trupa lui Miley, acompaniind-o din jurul decorului miniatural.

Din lineup-ul recitalului au făcut parte "Fade into You", cover după Mazzy Star, dar și piesele proprii "Golden G-String" și "Prisoner". Cele din urmă sunt extrase de pe cel mai recent album al cântăreței, "Plastic Hearts". Discul a fost lansat pe 27 noiembrie și este infuzat de influenţe old school. Pe lângă un sound inspirat de Metallica și Britney Spears, Miley a adăugat pe acest material un sample de voce a lui Stevie Nicks, dar şi coveruri live ale pieselor Blondie "Heart Of Glass" şi "Zombie" de la The Cranberries.

VIDEO: Miley Cyrus: Tiny Desk (Home) Concert

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending