Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

The Motans a lansat "Insula", o piesă în colaborare cu EMAA

Lansată inițial exclusiv pe radio, noua piesă marca The Motans a fost urcată și pe platformele digitale. În colaborare cu tânăra artistă EMAA, "Insula" este o baladă dulce-amară, pe care te invităm să o asculți în articol.

Trupa The Motans la Cerbul de Aur pe 1 septembrie 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

"Insula" a cucerit fanii de la prima notă muzicală, aceștia așteptând cu nerăbdarea lansarea în mediul online. Iată că artistul le-a făcut pe plac, iar astăzi ne putem bucura oricând dorim de noua melodie. Compusă de Denis Roabes, Sebastian Barac, Alexandru Cotoi și Marcel Botezan, "Insula" este o piesă melancolică ce creează o poveste în care fiecare ascultător se poate regăsi.

Melodia vorbește despre iubire, fericire, și despre acea "insulă", o metaforă a noastră. Poate fi un mediu plăcut în care ne simțim confortabil singuri sau poate fi pustiu în lipsa unui partener. Mesajul piesei poate fi interpretat în diferite moduri, în funcție de experiențele și poveștile fiecărui ascultător în parte.

“Mă bucur că piesa Insula a fost atât de bine primită, iar oamenii și-au dorit să o asculte din ce în ce mai mult și au cautat-o în număr foarte mare pe Shazam”, a spus Denis Roabeș - The Motans, comunicându-ne că în următoarele zile va fi disponibil și un videoclip.

The Motans se pregătește de lansarea EP-ului "Dark Side of the Cookie". Muzicianul și-a încântat recent fanii, lansând piesele "Cel din Oglindă" și "Astrologic Vorbind". În primăvara lui 2018, The Motans a lansat albumul de debut "My Gorgeous Drama Queens". Printre piesele incluse pe disc se numără "August", "Nota de plată", "Versus", "Drama Queen", "Friend Zone", "1000RPM" sau "Weekend".

EMAA, pe numele real Emanuela Alexa, a ajuns la urechile publicului datorită colaborărilor cu Deliric și Silent Strike. În trecut EMAA a mai lucrat alături de formația de rock alternativ BAB. Recent, tânăra a semnat un contract cu Global Records și a lansat anul acesta piese ca "Fun", "Nebună" sau "Gasolina" (ft. SICKOTOY).

Ascultă The Motans ft. EMAA - "Insula":

Citește mai multe despre EMAAThe Motans
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Matthew McConaughey a lansat prima carte de memorii

Matthew McConaughey, actor şi producător, premiat cu Oscar pentru rolul din "Dallas Buyers Club”, a lansat prima sa carte de...

Închide