Urmărește-ne în Social Media

Lansări de carte

Matthew McConaughey a lansat prima carte de memorii

Matthew McConaughey, actor şi producător, premiat cu Oscar pentru rolul din "Dallas Buyers Club”, a lansat prima sa carte de memorii. Intitulată "Greenlights", cartea a ajuns în mâinile publicului pe 20 octombrie. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Matthew McConaughey în "True Detective"
Matthew McConaughey în "True Detective" │ FOTO: captură YouTube / HBO UK

Potrivit Variety, "Greenlights" prezintă viața lui McConaughey prin metafora unui semafor: momente pe care le identifică drept lumini verzi, galbene şi roşii, adică evenimente ce l-au făcut să avanseze, să se întrerupă sau să se oprească.

"Sunt atât de onorat să fiu astăzi aici, cu această carte. De 36 ani scriu jurnale, iar acum 2 ani m-am gândit să arunc o privire peste ele și am găsit o grămadă de lucruri faine. Am găsit o temă pentru <<Greenlights>>. Mi-a oferit libertate. M-a ajutat să-mi creez propria libertate. Și sper să v-o ofere și vouă. Sunt <<instrumente>> acolo care să vă ajute, dar carte este și doar pentru plăcerea de a citi și de a râde, de a râde mult, ceea ce recomand", a declarat Matthew McConaughey.

Actorul în vârstă de 50 de ani a vorbit deschis despre tot felul de experiențe, unele dintre ele chiar traumatizante. Matthew McConaughey a dezvăluit că atunci când avea 18 ani a fost abuzat sexual de un bărbat în timp ce era leșinat pe bancheta din spate a unei dubițe. Printre alte subiecte abordate în cartea de memorii se numără filosofia sa de viață, căsătoria cu Camila Alves, dar și mariajul tumultos al părinților lui.

La sfârșitul lunii mai, cunoscutul actor și soția sa au livrat 110.000 de măști medicale spitalelor rurale din statul Lone Star, Texas. Echipamentele de protecție au fost plătite de compania automobilistică Lincoln, pentru care McConaughey este purtător de cuvânt.

Matthew McConaughey este un actor american, binecunoscut pentru rolul său în filmul "Dazed and Confused" din 1993. Acesta a venit după o serie de mici partituri în producții care nu au atras atenția publicului și a criticilor. După acest succes a apărut în filme precum "A Time to Kill", Contact", The Wedding Planner", "How to Lose a Guy in 10 Days?", Ghosts of Girlfriends Past", "The Wolf of Wall Street", "True Detective" sau "Interstellar". În 2014, McConaughey a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în filmul "Dallas Buyers Club".

Trending