Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Linkin Park a lansat o versiune diferită a piesei "In The End" - AUDIO

V-aţi imaginat vreodată cum ar fi sunat una dintre cele mai celebre piese rock de la început de mileniu? E vorba despre "In The End" de la Linkin Park, care tocmai a fost lansată într-o versiune diferită de cea pe care o ştiam. Este o variantă demo, care nu a mai ajuns pe album şi care pune mai mare accent pe secţiunea de rap a lui Shinoda. O puteţi asculta în articol.
Coperta Linkin Park Hybrid Theory 20th Anniversary Edition

Coperta Linkin Park Hybrid Theory 20th Anniversary Edition │ FOTO: Linkin Park

Această versiune demo a piesei "In The End" este mai apropiată de un rap cu extra mixaj, renunţând la chitară, care se aude mai încet în fundal, dar şi la percuţie. Secţiunea sensibilă a lui Chester Bennington este puţin mai ritmată, iar ţipătul său legendar este mai puţin intens şi curat, separat de restul piesei. Acest release de versiune demo vine cu o săptămână înainte de lansarea ediţiei aniversare a albumului "Hybrid Theory", care împlineşte 20 de ani în această toamnă.

Debutul lui "Hybrid Theory 20th Anniversary Edition" are loc pe 9 octombrie. Va fi lansat prin Warner Records şi va avea multiple variante box set, fizice şi digitale, inclusiv una Super Deluxe şi Super Deluxe Vinyl. Sunt incluse şi rarităţi şi B-Sides, iar varianta Super Deluxe aduce 5 CD-uri, 3 DVD-uri, 3 viniluri şi o carte ilustrată cu 80 de pagini şi cu fotografii nemaivăzute până acum cu formaţia. Este inclus şi un poster cu Chester Bennington şi un stage pass laminat.

Cu câteva săptămâni în urmă a apărut un alt demo nemaiauzit de fani până acum în varianta de studio, "She Couldn't", o baladă ceva mai blândă în stil "My December". "Hybrid Theory" este mai mult decât un nume de album, a fost şi numele trupei înainte să se transforme în Linkin Park din motive de copyright. LP-ul a sosit în octombrie, în anul 2000 şi a avut un succes uriaş. Trupa lua naştere în 1996 şi şi-a încercat norocul în cluburile din Los Angeles câţiva ani până să fie remarcată.

4 single-uri uriaşe au rezultate de pe disc: "One Step Closer", "Crawling", "Papercut" şi "In The End". Albumul a vândut 12 milioane de unităţi doar în SUA. Povestea formaţiei părea a fi ajuns la final în iulie 2017, atunci când Chester Bennington şi-a luat viaţa. Între timp Mike Shinoda a început o carieră solo, a lansat un album de debut în 2018 şi 3 EP-uri în acest an, oferind şi indicii că ar putea exista şi un viitor pentru LP cu un solist nou potrivit.

Citește mai multe despre Linkin Park
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concurenta care a venit tocmai din Portugalia pentru a câștiga X Factor România 2020 - VIDEO

Ana Paula Rada Pantea a încheiat cea de-a patra seară de X Factor nu cu una, ci cu două interpretări...

Închide