Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Linkin Park a lansat o versiune diferită a piesei "In The End" - AUDIO

V-aţi imaginat vreodată cum ar fi sunat una dintre cele mai celebre piese rock de la început de mileniu? E vorba despre "In The End" de la Linkin Park, care tocmai a fost lansată într-o versiune diferită de cea pe care o ştiam. Este o variantă demo, care nu a mai ajuns pe album şi care pune mai mare accent pe secţiunea de rap a lui Shinoda. O puteţi asculta în articol.
Coperta Linkin Park Hybrid Theory 20th Anniversary Edition

Coperta Linkin Park Hybrid Theory 20th Anniversary Edition │ FOTO: Linkin Park

Această versiune demo a piesei "In The End" este mai apropiată de un rap cu extra mixaj, renunţând la chitară, care se aude mai încet în fundal, dar şi la percuţie. Secţiunea sensibilă a lui Chester Bennington este puţin mai ritmată, iar ţipătul său legendar este mai puţin intens şi curat, separat de restul piesei. Acest release de versiune demo vine cu o săptămână înainte de lansarea ediţiei aniversare a albumului "Hybrid Theory", care împlineşte 20 de ani în această toamnă.

Debutul lui "Hybrid Theory 20th Anniversary Edition" are loc pe 9 octombrie. Va fi lansat prin Warner Records şi va avea multiple variante box set, fizice şi digitale, inclusiv una Super Deluxe şi Super Deluxe Vinyl. Sunt incluse şi rarităţi şi B-Sides, iar varianta Super Deluxe aduce 5 CD-uri, 3 DVD-uri, 3 viniluri şi o carte ilustrată cu 80 de pagini şi cu fotografii nemaivăzute până acum cu formaţia. Este inclus şi un poster cu Chester Bennington şi un stage pass laminat.

Cu câteva săptămâni în urmă a apărut un alt demo nemaiauzit de fani până acum în varianta de studio, "She Couldn't", o baladă ceva mai blândă în stil "My December". "Hybrid Theory" este mai mult decât un nume de album, a fost şi numele trupei înainte să se transforme în Linkin Park din motive de copyright. LP-ul a sosit în octombrie, în anul 2000 şi a avut un succes uriaş. Trupa lua naştere în 1996 şi şi-a încercat norocul în cluburile din Los Angeles câţiva ani până să fie remarcată.

4 single-uri uriaşe au rezultate de pe disc: "One Step Closer", "Crawling", "Papercut" şi "In The End". Albumul a vândut 12 milioane de unităţi doar în SUA. Povestea formaţiei părea a fi ajuns la final în iulie 2017, atunci când Chester Bennington şi-a luat viaţa. Între timp Mike Shinoda a început o carieră solo, a lansat un album de debut în 2018 şi 3 EP-uri în acest an, oferind şi indicii că ar putea exista şi un viitor pentru LP cu un solist nou potrivit.

Citește mai multe despre Linkin Park
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concurenta care a venit tocmai din Portugalia pentru a câștiga X Factor România 2020 - VIDEO

Ana Paula Rada Pantea a încheiat cea de-a patra seară de X Factor nu cu una, ci cu două interpretări...

Închide