Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Linkin Park discută despre noi melodii şi un nou solist

Linkin Park a avut o soartă incertă după ce solistul Chester Bennington s-a sinucis în 2017. Cu membrii trupei vizibil afectaţi de pierderea prietenului şi a colegului de trupă nici nu se punea problema unui nou solist. Părerile par să se fi schimbat acum, conform unui nou interviu.

În cadrul unui interviu acordat celor de la Yonhap News, DJ-ul Linkin Park, Joe Hahn a vorbit despre revenirea grupului. Formaţia ia în calcul înregistrarea de muzică nouă, după moartea lui Chester Bennington. Muzicienii se aflau într-o pauză pe o perioadă nedeterminată după tragedia din 2017. Mike Shinoda şi-a început cariera solo totuşi, lansând primul său album în vara lui 2018.

În interviul acordat publicaţiei sud coreene, DJ Joe Hahn a făcut următoarele precizări:

Chester a fost cel mai bun prieten al nostru. Îmi este dor de el. Membrii formaţiei au grijă de ei şi de familiile lor şi trec peste probleme în modul propriu. Acum trupa a început să vorbească despre înregistrat muzică nouă împreună.

Hahn a declarat şi că nu vrea să stabilească un termen limită, că ar putea reveni în 10 ani sau poate mai devreme. Cert e că DJ-ul vrea să revină la acele zile în care muzica era făcută într-un garaj, la început de carieră. Cât despre un nou solist, maestrul de la pupitrul de mixaj se declară deschis la orice posibilitate de colaborare.

Ultimul album al trupei a fost "One More Light", lansat în mai 2017. Aceste detalii apar după ce Mike Shinoda a recunoscut într-un interviu recent că trupa ar putea reveni cu un nou solist în locul lui Bennington. Cheia este ca acest lucru să se petreacă natural, cu o persoană grozavă şi care să se potrivească cu ceilalţi muzicieni la nivel de personalitate, chimie şi stil.

Basisul Linkin Park, Dave Farrell oferise de asemenea indicii legate de muzica nouă în decembrie 2018. Pe atunci el menţiona că membrii trupei petrec mult timp împreună şi se bucură fiecare de prezenţa celorlalţi.

La începutul anului aflam că prima trupă a lui Chester Bennington va relansa piese vechi cu vocea lui Jamie Bennington, fiul solistului Linkin Park. Dacă totul merge bine, poate chiar Jamie apărea pe piese Linkin Park pe viitor.

Citește mai multe despre Linkin ParkMike Shinoda
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cypress Hill a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Legendele hip-hop de la Cypress Hill au primit o stea pe Hollywood Falk of Fame în această săptămână. Pe 18...

Închide