Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au câștigat cu "Time to Say Goodbye" la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

În emisiunea "Te cunosc de undeva!" din 3 octombrie, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Andrea Bocelli și Sarah Brightman și au câștigat primul loc pentru prima dată în acest sezon. Vezi clipurile video cu cele 8 transformări!

Publicat

pe

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu La Te Cunosc de Undeva pe 4 octombrie 2020
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu La Te Cunosc de Undeva pe 4 octombrie 2020 │ FOTO: Captura Youtube / Antena 1

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut din nou show la "Te cunosc de undeva!", emisiunea din 3 octombrie de la Antena 1. Transformați în Andrea Bocelli și Sarah Brightman, cei doi au răspuns provocării ruletei cu concentrare și umor. Nu a fost vorba de o interpretare impecabilă a piesei, ci de o adaptare cu sare și piper, în spiritul divertismentului din rețeta "Te cunosc de undeva!".

Piesa "Time to Say Goodbye" n-a fost parodiată, ci interpretată la maximum vocal al celor doi concurenți. Și ar fi rămas o simplă interpretare fără intrarea în personaj, fără concentrarea continuă pe rol și fără prezența lor de spirit. Lui Andrei i-a revenit rolul în travesti, având o experiență bogată la acest capitol, dar și o voce cu un ambitus mai mare. Pentru episodul următor, atât Andrei, cât și Liviu vor avea de ales câte o rochie din recuzita emisiunii pentru personajele The Weather Girls.

Seara transformărilor a fost câștigată detașat de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, înregistrările video fiind disponibile mai jos. Vă relatăm clasamentul final al celei de-a patra emisiuni "Te cunosc de undeva!" din sezonul al 15-lea.

Clasamentul celei de-a doua ediții "Te cunosc de undeva!" #15

 1. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu - Sarah Brightman & Andreea Bocelli ("Time to Say Goodbye") - 63 de puncte
 2. Romică Țociu & Adriana Trandafir - The Blues Brothers ("Everybody Needs Somebody") - 45 de puncte
 3. Adda - Lady Gaga ("Stupid Love") - 44 de puncte
  Tavi Clonda - Roman Iagupov de la Zdob și Zdub ("Miorița") - 44 de puncte
 4. Monica Anghel și Marcel Pavel - Robbie Williams & Jane Horrocks ("Things") - 39 de puncte
 5. Jojo - Corina Chiriac ("Îți mulțumesc") - 31 de puncte
 6. AMI - Aurel Moldoveanu ("Constantine, Constantine") - 30 de puncte
 7. Toto Dumitrescu - In-Grid ("In Tango") - 21 de puncte

Adda și Tavi Clonda au fost la egalitate de puncte. Trupa The Colours i-a acordat 5 puncte duo-ului câștigător, Liviu și Andrei.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu - Sarah Brightman & Andreea Bocelli ("Time to Say Goodbye")

Romică Țociu & Adriana Trandafir - The Blues Brothers ("Everybody Needs Somebody")

Adda - Lady Gaga ("Stupid Love")

Tavi Clonda - Roman Iagupov de la Zdob și Zdub ("Miorița")

Monica Anghel și Marcel Pavel - Robbie Williams & Jane Horrocks ("Things")

Jojo - Corina Chiriac ("Îți mulțumesc")

AMI - Aurel Moldoveanu ("Constantine, Constantine")

Toto Dumitrescu - In-Grid ("In Tango")

Transformările/ Personajele următorului episod (#5), conform ruletei:

 • Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu - The Weather Girls (după ce au refuzat Angela Gheorghiu & Roberto Algana)
 • Romică Țociu & Adriana Trandafir - Margherita & Viorica de la Clejani
 • Adda - Eddie Reader
 • Tavi Clonda - Prince
 • Monica Anghel și Marcel Pavel - Marcel Pavel & Monica Anghel
 • Jojo - Nicu Paleru
 • AMI - Mădălina Manole
 • Toto Dumitrescu - J Balvin

Câștigătorii sezonului #15:

 • 12 septembrie: Jojo - Mioara "Evora" din Taraful de la Vărbilău ("Nevasta mea vrea la băi") - 52 de puncte
 • 19 septembrie: Tavi Clonda - Adam Lambert ("Don't Stop Me Now") - 59 de puncte
 • 26 septembrie: AMI - Dua Lipa ("Don't start now")
 • 3 octombrie: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu - Sarah Brightman & Andreea Bocelli ("Time to Say Goodbye")
Comentează

Concerte & turnee

AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry cântă la PROFM SuperGirl, un concert cadou de ziua femeii

PROFM SuperGirl, concertul dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor, revine cu o ediție de neratat pe 7 martie, de la ora 18:00, în ParkLake Shopping Center. Evenimentul adună artiști în vogă care vor electriza atmosfera cu cele mai ascultate hituri, într-un show cu multă muzică live, dans și surprize inedite.

Publicat

pe

AMI / MIRA / Andia
AMI / MIRA / Andia │ FOTO: capturi YouTube

Pe scenă vor urca nume sonore precum AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry, Adi Istrate, Mario Fresh și, alături de trioul matinal Drăcea, Bianca și Bogdan, vor da tonul distracției, gata să ofere o experiență memorabilă miilor de fani ai muzicii bune.

Bianca Purcărea, cea mai nouă membră din familia PROFM, este vocea care aduce doza de carismă și originalitate în timpul dimineților petrecute on air. Cunoscută pentru intervențiile savuroase din mediul online și de pe micile ecrane, Bianca promite să încânte audiența cu același vibe fresh și la PROFM SuperGirl.

Maestrul de ceremonii va fi și Bogdan Ciudoiu, care așteaptă cu nerăbdare să simtă entuziasmul publicului din ParkLake Shopping Center și să seteze ritmul celei mai cool petreceri de 8 Martie, PROFM Supergirl. Împărțit între două lumi, cea a radioului și cea a televiziunii, Bogdan pune pasiune în tot ceea ce face și adoră să se afle "la butoane", fie din postura de gazdă de eveniment, realizator de matinal sau prezentator TV.

De momentele pline de umor și porțiile serioase de râs, responsabil va fi cel mai amuzant dintre matinali, Bogdan Drăcea, actor îndrăgit de stand-up comedy, care vine pregătit cu o colecție spumoasă de glume numai bune de împărtășit.

Din rețeta unei seri de neuitat, nu vor lipsi numeroase surprize pentru public, iar super fetele prezente la eveniment vor fi răsfățate cu muzica preferată, dedicații, cadouri și atmosfera inconfundabilă garantată de gașca PROFM.

Intrarea este gratuită și concertul va fi transmis în direct pe conturile de Instagram și TikTok PROFM România.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Opt perechi de celebrități participă la cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicat

pe

Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele celui de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 17 februarie, de la ora 20:00. Transforming show-ul promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Ei sunt concurenţii "Te cunosc de undeva!" sezonul 20

 • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
 • Emi şi Cuza
 • Connect-R şi SHIFT
 • Jo şi Liviu Teodorescu
 • Eliza Natanticu şi Zarug
 • Barbara Isasi şi Bella Santiago
 • Alexia Țalavutis şi Dima Trofim
 • Paula Chirilă şi Romică Țociu

"Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!", dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: "Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!"

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: "

"Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!"

Cu mult calm ies la joc Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!":

"Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta <<Te cunosc de undeva!>>. Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!", a dezvăluit Alexia Ţalavutis.

Surprizele se ţin lanţ în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!", astfel că telespectatorii vor putea descoperi şi o echipă total neaşteptată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug:

"Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi! Mă simt ca şi cum îl cunosc de 100 de ani, iar asta îmi dă exact starea de relaxare de care am nevoie. Zarug e partenerul perfect, mă face să râd mereu, e un super coleg, nu puteam să am alături pe cineva mai bun! Sigur o să câştigăm experienţă împreună şi o să ne bucurăm enorm de fiecare moment", a spus Eliza.

Zarug a adăugat:

"Îmi era viaţa mult prea uşoară şi m-am gândit să mi-o complic cu o harpie! ( n.r. râde). Doar că, ce să vezi, s-a dovedit că este cea mai simpatică şi mai drăgută colegă ever! Îmi place la nebunie echipa noastră! Rămâne, în cazul meu, ce mai mare temere legată de coregrafie, însă vreau să mă distrez! Sezonul ăsta este 100% pentru distracţie şi involuntar ne-am propus să mai distrugem şi nişte limitări personale şi psihologice, căci, ce să vezi, de coregrafie n-am scăpat!"

Show-ul transformărilor totale şi totodată una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Citește în continuare

Trending