Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Mike Shinoda lansează piesa "License to Waltz", anunţă al treilea album "Dropped Frames"

După ce ne-a oferit două EP-uri pe parcursul acestei veri, Mike Shinoda anunţă al treilea material "Dropped Frames". Noul disc este prefaţat de un single intitulat "License to Waltz", pe care îl puteţi asculta mai jos. Avem şi detalii despre noua creaţie a artistului în cadrul articolului.
Coperta EP Mike Shinoda Dropped Frames 3

Coperta EP Mike Shinoda Dropped Frames 3 │ FOTO: Mike Shinoda

"Dropped Frames" 1 si 2 au fost create în bune parte live pe Twitch în sesiunile zilnice sau săptămânale ale muzicianului. Mike Shinoda a acceptat total inputul şi sugestia fanilor, uneori folosind chiar sample-uri trimise de aceştia pentru piese. Accentul s-a pus pe "Dropped Frames" pe piese instrumentale, psihedelice, electronice. Multe dintre sunete sunt luate din jocuri video, iar Mike este mare gamer, jucându-se deseori live pe Twitch jocul Animal Crossing.

În ultima lună membrul Linkin Park a primit şi oferta de a crea imnul conferinţei de gaming Gamescom 2020. Şi acel proiect s-a realizat tot live cu fanii pe Twitch. Revenind totuşi la noul EP, el este anticipat cu o lansare de single, "License to Waltz", pe care îl puteţi asculta mai jos. Este ultima piesă de pe album şi sună clar a coloană sonoră de jocuri de Gameboy. Are acel fler dramatic al jocurilor JRPG de acum multe zeci de ani, dar îi este alipit un ritm de vals clasic şi o percuţie modernă. Include elemente din "Super Mario Bros" şi "Waltz of the Flowers", din filmul "Caddyshack".

Iată tracklist-ul lui "Dropped Frames 3":

 1. "Dream Fragment"
 2. "Sound Collector"
 3. "Dust Code"
 4. "No Delete"
 5. "Robet Yodel"
 6. "Vibe Train"
 7. "Mike’s Gonna Mike"
 8. "Shoreline"
 9. "Goodbye Cow"
 10. "Genesis Supernova"
 11. "Sidechain Gang"
 12. "Overcast"
 13. "A Thousand Jams"
 14. "License To Waltz"

Noul EP va sosi pe 18 septembrie. În ultima lună unul dintre momentele lui Mike de pe Twitch s-a viralizat în ţara noastră, atunci când artistul i-a descoperit pe cei de la Subcarpaţi. Ultimul său EP, "Dropped Frames Vol. 3" a sosit pe final de iulie, după ce primul "Dropped Frames" venise pe 10 iulie. Shinoda este într-o vervă creativă de când a început cariera solo, cu albumul "Post Traumatic" din 2018. Acel material discografic a fost folosit pentru a exterioriza tristeţea şi sentimentele puternice resimţite după moartea lui Chester Bennington în 2017.

Linkin Park a lansat în august 2020 o piesă numită "She Couldn't", din arhivele trupei şi a promis o lansare de ediţie aniversară de 20 de ani a albumului "Hybrid Theory" în această toamnă.

Citește mai multe despre Mike Shinoda
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
X Factor România 2020: Momentul inedit din istoria competițiilor de voci

Se spune că muzica este un limbaj universal, iar prima ediție a emisiunii X Factor a demonstrat acest lucru. Jeni...

Închide