Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

X Factor România 2020: Momentul inedit din istoria competițiilor de voci

Se spune că muzica este un limbaj universal, iar prima ediție a emisiunii X Factor a demonstrat acest lucru. Jeni Ion a fost apariția ce a emoționat întreaga audiență cu momentul său unic în istoria concursurilor muzicale.
Jeni Ion la X Factor 2020 - captură ecran

Jeni Ion la X Factor 2020 - captură ecran (foto: YouTube)

Prima seară a emisiunii s-a încheiat cu un moment ce a adus lacrimi în ochii juraților. Pe scenă a urcat Jeni Ion, o frumoasă și grațioasă tânără de 33 ani. Jeni este pasionată de fotografie, pictură și muzică. Este o fire puternică, ambițioasă și blândă, dar cu un destin potrivnic.

Din păcate, Jeni și-a pierdut auzul la vârsta de 9 luni din cauza unei erori medicale. Cu toate acestea, a venit la emisiune pentru a transmite un mesaj puternic, acela că surditatea nu e de condamnat și că orice îți propui poate fi dobândit. Jeni a interpretat prin limbajul semnelor melodia "Cuvinte" de la Crush și Alexandra Ungureanu.

"Chiar dacă vocea nu ți se aude, pentru noi ai cântat, te-am auzit și te-am simțit", a spus emoționată Loredana.

Nu doar Loredana a fost mișcată de interpretarea lui Jeni, ci și Ștefan, care este de părere că limbajul muzicii este un limbaj al sufletului.

Chiar dacă Jeni nu poate merge mai departe în concurs, prezența sa a atins în mod diferit inimile publicului și juraților. A fost o dovadă de un altfel de talent, de un talent care nu se poate puncta pe baza unor note cântate corect, pentru că este mai mult de atât.

Imaginea finală a momentului lui Jeni i-a surprins pe jurați făcând semnul "X" cu brațele, ce se traduce în limbajul semnelor prin "te iubesc".

VIDEO: Jeni Ion la X Factor România 2020:

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE