Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

X Factor România 2020: Momentul inedit din istoria competițiilor de voci

Se spune că muzica este un limbaj universal, iar prima ediție a emisiunii X Factor a demonstrat acest lucru. Jeni Ion a fost apariția ce a emoționat întreaga audiență cu momentul său unic în istoria concursurilor muzicale.
Jeni Ion la X Factor 2020 - captură ecran

Jeni Ion la X Factor 2020 - captură ecran │ FOTO: YouTube

Prima seară a emisiunii s-a încheiat cu un moment ce a adus lacrimi în ochii juraților. Pe scenă a urcat Jeni Ion, o frumoasă și grațioasă tânără de 33 ani. Jeni este pasionată de fotografie, pictură și muzică. Este o fire puternică, ambițioasă și blândă, dar cu un destin potrivnic.

Din păcate, Jeni și-a pierdut auzul la vârsta de 9 luni din cauza unei erori medicale. Cu toate acestea, a venit la emisiune pentru a transmite un mesaj puternic, acela că surditatea nu e de condamnat și că orice îți propui poate fi dobândit. Jeni a interpretat prin limbajul semnelor melodia "Cuvinte" de la Crush și Alexandra Ungureanu.

"Chiar dacă vocea nu ți se aude, pentru noi ai cântat, te-am auzit și te-am simțit", a spus emoționată Loredana.

Nu doar Loredana a fost mișcată de interpretarea lui Jeni, ci și Ștefan, care este de părere că limbajul muzicii este un limbaj al sufletului.

Chiar dacă Jeni nu poate merge mai departe în concurs, prezența sa a atins în mod diferit inimile publicului și juraților. A fost o dovadă de un altfel de talent, de un talent care nu se poate puncta pe baza unor note cântate corect, pentru că este mai mult de atât.

Imaginea finală a momentului lui Jeni i-a surprins pe jurați făcând semnul "X" cu brațele, ce se traduce în limbajul semnelor prin "te iubesc".

VIDEO: Jeni Ion la X Factor România 2020:

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nepotul lui Florin Salam a cucerit juriul de la X Factor 2020 - VIDEO

Prima seară a noului sezon X Factor România a adunat concurenți talentați, plini de voie bună și dragoste pură pentru...

Închide