Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Cel de-al 15-lea sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva!" a debutat la Antena 1 pe 12 septembrie 2020. Jojo a câștigat prima rundă cu transformarea în Mioara "Evora" din Taraful de la Vărbilău. Urmărește înregistrările video cu cele 8 momente ale show-ului.

Publicat

pe

Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)
Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău) │ FOTO: Captura Antena 1 TV

Cel de-al 15-lea sezon "Te cunosc de undeva!" reunește trei echipe: Monica Anghel & Marcel Pavel, Adriana Trandafir & Romică Ţociu, Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu și 5 concurenți individuali: Cătălina Grama "Jojo", Adda, AMI, Tavi Clonda, Toto Dumitrescu.

Jojo a fost prima câștigătoare a sezonului, interpretând-o pe mai puțin cunoscuta Mioara "Evora" din Taraful de la Vărbilău. Cu o schimbare ten la 180 de grade și cu acordeonul în brațe, Cătălina Grama a cântat piesa lăutărească "Nevasta mea vrea la băi". Jocul ei actoricesc a impresionat juriul și a contat mai mult decât asemănarea cu personajul. După cum povestea, Jojo a avut emoții în plus din cauza acordeonului care trebuia mișcat, dar în așa fel încât să nu cânte.

Clasamentul primei ediții "Te cunosc de undeva!" #15

 1. Jojo - 52 de puncte
 2. Romică Țociu & Adriana Trandafir - 49 de puncte
 3. Monica Anghel și Marcel Pavel - 47 de puncte
 4. Toto Dumitrescu - 42  de puncte
 5. Tavi Clonda - 35 de puncte
 6. Adda - 32 de puncte
 7. AMI - 32 de puncte
 8. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu - 28 de puncte

Juriul emisiunii a rămas constant: Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, iar Alina Pușcaș și Cosmin Seleși au prezentat show-ul revenit la Antena 1. După cum știți, filmările au fost întrerupte din cauza îmbolnăvirilor unora dintre concurenți cu COVID-19.

AMI s-a transformat în Jennifer Lopez ("Waiting For Tonight")

AMI a debutat la "Te cunosc de undeva!", fiind și cea care a deschis emisiunea. Transformarea ei a inclus un scurt moment de dans la bară și o coregrafie, implicând o pregătire suplimentară. AMI a depășit provocarea de a cânta în timp ce executa coregrafia intrării pe scenă, fiind mai bună în a doua jumătate a momentului. Posteriorul ei supra-dimensionat nu a fost ocolit de glume din partea colegilor de platou. AMI a fost stresată înaintea interpretării, dorindu-și mai mult timp pentru repetiții.

Romică Țociu & Adriana Trandafir s-au transformat în Ion Dolănescu și Maria Ciobanu ("Nu e bine niciodată")

Unul dintre cele mai bune momente ale emisiunii a contat pe interpretarea continuă a personajelor până la finalul emisiunii. Romică Țociu și Adriana Trandafir nu și-au ieșit din rol până la jurizare.

Adda s-a transformat în Delia ("Bella Ciao")

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Mirabela Dauer & Pepe ("Fotoliul din odaie")

Tavi Clonda s-a transformat în Beyonce ("Proud Mary")

Jojo s-a transformat în Mioara "Evora" din Taraful de la Vărbilău ("Nevasta mea vrea la băi")

Toto Dumitrescu s-a transformat în Snoop Dogg ("Next Episode")

Monica Anghel și Marcel Pavel se transformă în Alicia Keys & Jay Z ("Empire State of Mind")

Începând din acest sezon, trupa The Colours i-a acompaniat live pe concurenți. Band-ul a acordat 5 puncte concurentului preferat - Toto Dumitrescu.

Transformările următorului episod, conform ruletei:

 • Jojo - Smiley
 • Romică Țociu & Adriana Trandafir - Andra & Tiger One
 • Monica Anghel și Marcel Pavel - Cornelia Catanga & Romica Puceanu
 • Toto Dumitrescu - Patricia Kaas
 • Tavi Clonda - Adam Lambert
 • Adda - Becky G
 • AMI - Killa Fonic
 • Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu - Vladimir Putin & Barack Obama

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Asia Express 2021: Antena 1 a dezvăluit concurenții și prezentatorii

Publicat

pe

Asia Express (Logo)
Asia Express (Logo) │ FOTO: Antena 1

Au fost anunțate cele 9 perechi de concurenți care vor participa la Asia Express 2021, reality show-ul plin de provocări și adrenalină, organizat și difuzat de Antena 1. Filmările vor demara în luna mai, tema celui de-al patrulea sezon fiind "Drumul Împăraților".

Traseul va începe în Turcia, continuând în Georgia și Azerbaijan, două țări implicate recent într-o confruntare militară. Alte destinații vor fi anunțate ulterior, situația internațională sanitară și un eventual teasing limitând informațiile disponibile momentan. Despre condițiile noului concurs poți afla mai multe din acest articol anterior.

Concurenții Asia Express 2021:

 • Connect-R și Shift
 • Mihai și Elwira Petre
 • Lidia Bluble și sora ei, Estera
 • Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy
 • Cosmin Natanticu și soția lui Eliza
 • Alexandra Ungureanu și mama ei
 • Cuza și Emy de la Noaptea Târziu
 • Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța
 • Lorelei și Zarug (cunoscuți în social media)

Irina Fodor (care a înlocuit-o pe Gina Pistol și la "Chefi la cuțite"), Oase (câștigător al sezonului #2) și actorul Marius Damian sunt prezentatorii noului sezon. Ultimul dintre ei este povestitorul care va introduce fiecare loc cu informații specifice interesante.

Lidia Buble a declarat:

“O viață am așteptat o astfel de oportunitate... să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)... am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”.

Cu siguranță, pandemia Covid19 va complica foarte mult atât desfășurarea probelor, cât și urmarea unui traseu planificat, evoluția situației sanitare putând complica, restricționa și bloca filmările pe neașteptate. Principala misiune a concurenților, aceea de a găsi cazare gratuită noaptea, va fi și mai dificilă în condiții de distanțare socială și cu o atitudine mai precaută a localnicilor.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Adriana Trandafir și Romică Țociu sunt marii câștigători ai celui de-al 16-lea sezon "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Cel de-al 16-lea sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva!" s-a încheiat apoteotic, cu o gală impresionantă și cu doi câștigători lăudați în fiecare ediție a emisiunii. Adriana Trandafir și Romică Țociu au obținut marea victorie. Te invităm să urmărești toate momentele serii.

Publicat

pe

Adriana Trandafir & Romică Țociu în finala "Te cunosc de undeva!" 2021
Adriana Trandafir & Romică Țociu în finala "Te cunosc de undeva!" 2021 │ FOTO: Antena 1

Finaliștii "Te cunosc de undeva!" au fost Radu Ștefan Bănică, Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu, Raluka & Ana Baniciu, Pepe și Romică Țociu & Adriana Trandafir. Artiștii au făcut un adevărat spectacol în finala celui de-al 16-lea sezon și s-au luptat pentru premiul de 15.000 pus în joc.

Adriana Trandafir și Romică Țociu au obținut cel mai mare punctaj al serii și au fost declarați învingătorii celui de-al 16-lea sezon:

"Se poate muri în direct? Această sumă de 15 mii de euro nu înseamnă nimic față de câte 15 mii de emoții am avut, câte 15 mii de vieți am trăit cu toții. Acest premiu nu este al nostru, este al întregii echipe, este al întregii țări care, de fapt, a fost alături de noi ca această emisiune să reziste. Acest premiu este al celor care au nevoie de asemenea gesturi mari de iubire", a declarat Adriana.

Vădit emoționat, Romică a spus:

"Împart acest premiu cu toți colegii mei. E munca și a lor, și a voastră. Nu m-am gândit niciodată că am să câștig marele premiu la <<Te cunosc de undeva!>>. Am venit cu bucurie pentru că îmi place să joc, îmi place să mă transform, îmi place să fiu vesel, îmi place să fiu printre oameni".

Adriana și Romică au donat premiul unei cauze nobile. Banii îl vor ajuta pe David, un băiețel de 8 ani care are o boală rară. Copilul a suferit deja nouă operații și trebuie să se pregătească pentru cea de-a zecea.

Clasamentul finalei "Te cunosc de undeva!", sezonul 16:

 • Locul 1 - Adriana Trandafir & Romică Țociu
 • Locul 2 - Pepe
 • Locul 3 - Ana & Raluka
 • Locul 4 - Liviu & Andrei
 • Locul 5 - Radu Ștefan Bănică

Pe lângă interpretările finaliștilor, ce au fost punctate, și colegele lor - Emilia Popescu, Cristina Vasiu și Mirela Vaida - au creat momente artistice alături de invitaţi speciali. Mai mult, acestea le-au și acordat puncte finaliștilor, alături de jurații show-ului, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Transformările finaliștilor de la "Te cunosc de undeva!" #16

Radu Ștefan Bănică: Gene Kelly - Singing in the Rain

Adriana Trandafir & Romică Țociu: Liza Minnelli & Joel Grey - Money

Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu: Elvis Presley & Freddie Mercury - Jailhouse Rock

Pepe: Whoopi Goldberg - Get up off a that thing/Dancing in the street

Raluka & Ana Baniciu: Cher & Meryl Streep - Super Trouper

Celelalte momente ale serii:

Mirela Vaida & Taraful Silvian Voicu

Cristina Vasiu - cover "The Best"

Emilia Popescu - monolog

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află cine sunt finaliștii celui de-al 16-lea sezon "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Cel de-al 16-lea sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva!" se apropie de sfârșit. Gala din 8 mai și-a ales cei cinci finaliști. Te invităm să-i descoperi.

Publicat

pe

Concurenți "Te cunosc de undeva!", sezonul 16
Concurenți "Te cunosc de undeva!", sezonul 16 │ FOTO: Antena 1

Gala Nemuritorii a marcat semifinala emisiunii "Te cunosc de undeva!". Ediția a fost câștigată de Pepe, care l-a interpretat pe Aurelian Andreescu.

"Mulțumesc mult! O onoare! Vreau să dedic acest premiu oamenilor frumoși din acest proiect, anume concurenților, juraților, The Colors, vouă, telespectatorilor și întregii echipe", a declarat Pepe.

Mai mult, seara de sâmbătă a desemnat cei cinci finaliști care se vor lupta pentru marele premiu. Ceilalți concurenți care nu au intrat în finală vor deveni jurați și vor acorda puncte transformărilor de săptămâna viitoare.

Finaliștii celui de-al 16-lea sezon "Te cunosc de undeva!":

 • Pepe
 • Adriana Trandafir & Romică Țociu
 • Raluka & Ana Baniciu
 • Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu
 • Radu Ștefan Bănică

Clasamentul celei de-a 14-a ediții a sezonului 16 "Te cunosc de undeva!"

 • Pepe - 48 puncte
 • Emilia - 46 puncte
 • Radu Ștefan - 45 puncte
 • Mirela - 42 puncte
 • Adriana & Romică - 40  puncte
 • Liviu & Andrei - 40 puncte
 • Cristina - 33 puncte
 • Ana & Raluka - 23 puncte

Transformările/ Personajele următorului episod - Gala Legende / momente legendare - conform ruletei:

 • Pepe - Whoopi Goldberg
 • Adriana & Romică - Liza Minnelli & Joel Grey
 • Ana & Raluka - Cher & Meryl Streep
 • Liviu & Andrei - Freddie Mercury & Elvis Presley
 • Radu Ștefan - Gene Kelly

VIDEO: Toate transformările de la "Te cunosc de undeva!" #16, a 14-a ediție

Emilia Popescu - Tamara Buciuceanu

Radu Ștefan - Cristian Pațurcă

Mirela - Laura Stoica

Adriana & Romică - Ileana Sărăroiu & Ștefan Bănică

Liviu & Andrei - Nicu Covaci

Cristina - Dan Spătaru

Ana & Raluka - Romica Puceanu & Gabi Luncă

Citește în continuare

Trending