Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Cel de-al 15-lea sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva!" a debutat la Antena 1 pe 12 septembrie 2020. Jojo a câștigat prima rundă cu transformarea în Mioara "Evora" din Taraful de la Vărbilău. Urmărește înregistrările video cu cele 8 momente ale show-ului.
Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)

Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău) │ FOTO: Captura Antena 1 TV

Cel de-al 15-lea sezon "Te cunosc de undeva!" reunește trei echipe: Monica Anghel & Marcel Pavel, Adriana Trandafir & Romică Ţociu, Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu și 5 concurenți individuali: Cătălina Grama "Jojo", Adda, AMI, Tavi Clonda, Toto Dumitrescu.

Jojo a fost prima câștigătoare a sezonului, interpretând-o pe mai puțin cunoscuta Mioara "Evora" din Taraful de la Vărbilău. Cu o schimbare ten la 180 de grade și cu acordeonul în brațe, Cătălina Grama a cântat piesa lăutărească "Nevasta mea vrea la băi". Jocul ei actoricesc a impresionat juriul și a contat mai mult decât asemănarea cu personajul. După cum povestea, Jojo a avut emoții în plus din cauza acordeonului care trebuia mișcat, dar în așa fel încât să nu cânte.

Clasamentul primei ediții "Te cunosc de undeva!" #15

 1. Jojo - 52 de puncte
 2. Romică Țociu & Adriana Trandafir - 49 de puncte
 3. Monica Anghel și Marcel Pavel - 47 de puncte
 4. Toto Dumitrescu - 42  de puncte
 5. Tavi Clonda - 35 de puncte
 6. Adda - 32 de puncte
 7. AMI - 32 de puncte
 8. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu - 28 de puncte

Juriul emisiunii a rămas constant: Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, iar Alina Pușcaș și Cosmin Seleși au prezentat show-ul revenit la Antena 1. După cum știți, filmările au fost întrerupte din cauza îmbolnăvirilor unora dintre concurenți cu COVID-19.

AMI s-a transformat în Jennifer Lopez ("Waiting For Tonight")

AMI a debutat la "Te cunosc de undeva!", fiind și cea care a deschis emisiunea. Transformarea ei a inclus un scurt moment de dans la bară și o coregrafie, implicând o pregătire suplimentară. AMI a depășit provocarea de a cânta în timp ce executa coregrafia intrării pe scenă, fiind mai bună în a doua jumătate a momentului. Posteriorul ei supra-dimensionat nu a fost ocolit de glume din partea colegilor de platou. AMI a fost stresată înaintea interpretării, dorindu-și mai mult timp pentru repetiții.

Romică Țociu & Adriana Trandafir s-au transformat în Ion Dolănescu și Maria Ciobanu ("Nu e bine niciodată")

Unul dintre cele mai bune momente ale emisiunii a contat pe interpretarea continuă a personajelor până la finalul emisiunii. Romică Țociu și Adriana Trandafir nu și-au ieșit din rol până la jurizare.

Adda s-a transformat în Delia ("Bella Ciao")

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Mirabela Dauer & Pepe ("Fotoliul din odaie")

Tavi Clonda s-a transformat în Beyonce ("Proud Mary")

Jojo s-a transformat în Mioara "Evora" din Taraful de la Vărbilău ("Nevasta mea vrea la băi")

Toto Dumitrescu s-a transformat în Snoop Dogg ("Next Episode")

Monica Anghel și Marcel Pavel se transformă în Alicia Keys & Jay Z ("Empire State of Mind")

Începând din acest sezon, trupa The Colours i-a acompaniat live pe concurenți. Band-ul a acordat 5 puncte concurentului preferat - Toto Dumitrescu.

Transformările următorului episod, conform ruletei:

 • Jojo - Smiley
 • Romică Țociu & Adriana Trandafir - Andra & Tiger One
 • Monica Anghel și Marcel Pavel - Cornelia Catanga & Romica Puceanu
 • Toto Dumitrescu - Patricia Kaas
 • Tavi Clonda - Adam Lambert
 • Adda - Becky G
 • AMI - Killa Fonic
 • Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu - Vladimir Putin & Barack Obama

Citește mai multe despre ADDAAdriana TrandafirAMIAndreea BalanAndrei ȘtefănescuAurelian TemișanCristi IacobLiviu VârciuMarcel PavelMonica AnghelOzana BarabanceaRomică ȚociuThe ColoursToto Dumitrescu
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mike Shinoda lansează piesa "License to Waltz", anunţă al treilea album "Dropped Frames"

După ce ne-a oferit două EP-uri pe parcursul acestei veri, Mike Shinoda anunţă al treilea material "Dropped Frames". Noul disc...

Închide