Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Lyric Video: Mike Shinoda - Happy Endings (feat. iann dior and UPSAHL)

Mike Shinoda a lansat prima sa piesă din anul 2021, "Happy Endings", colaborare cu Iann Dior şi UPSAHL. Track-ul primeşte un videoclip cu versuri foarte colorat şi ilustrat cam ca meniul unui joc EA Sports. Acest track combină hip-hop-ul melodios cu un refren melancolic şi cu un bas puternic. Piesa se ascultă în articol.

Mike Shinoda vine după un an 2020 în care a lansat o serie de albume pline de zeci de piese realizate alături de fanii săi pe Twitch. Muzicianul de la Linkin Park îşi continuă cariera solo, fiind extrem de prolific. De această dată i se alătură Upsahl, dar şi starul pop Iann Dior. Piesa "Happy Endings " începe cu o chitară cu acorduri generice de karaoke, urmată de un beat vesel şi pozitiv. Mesajul este următor: încearcă să nu fii prea dur cu tine însuţi în această perioadă grea în care eşti prins doar tu cu gândurile tale.

Shinoda a lansat acest single într-un mod inedit. Este astfel primul artist de anvergură care lansează o melodie printr-un NFT (non fungible token), în cadrul unei licitaţii pe bază de criptomonede. Artistul a promovat această creaţie prin social media şi pe Twitch, dar şi prin platformele crypto. Teaserul iniţial de 75 de secunde a atras imediat atenţia fanilor, iar cei mai sus clasaţi 10 fani de la licitaţie au primit o copie a single-ului semnată de către Shinoda şi artistul vizual Cain Caser. Veniturile merg spre ArtCenter College of Design.

Mike Shinoda a devenit tot mai interesat de fuziunea dintre artă şi platformele crypto, mai ales de când s-a implicat în iniţiativa NFT. Prima operă de artă oferită pe platformă a fost "One Hundredth Stream", o piesă de arta digitală, pentru care s-a licitat până la 18.000 DAI, o monedă crypto stablecoin care e în mare egală cu dolarul american. Shinoda a mai acceptat o donaţie echivalentă cu 30.000 de dolari pe care a donat-o în scopuri caritabile.

În ianuarie 2021 Mike le-a propus fanilor să îşi înscrie track-urile pe platformă sa pentru a putea câştiga o oportunitate de colaborare şi de avea piesele produse de către membrul Linkin Park. Dorinţa sa era de a da înapoi comunităţii online. În plus el se află şi în căutare de solişti, rapperi şi compozitori cu potenţial şi care au nevoie de ajutor să ajungă la nivelul următor.

În 2020 l-am văzut pe rapper impresionat de Subcarpaţi pe unul dintre stream-urile sale live.

Citește mai multe despre Mike Shinoda
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE