Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Halsey şi Machine Gun Kelly colaborează pe piesa pop-punk "Forget Me Too" - AUDIO

Între lansări de albume Deftones şi Marilyn Manson a trecut aproape neobservat debutul unui album nou Machine Gun Kelly. Este un LP de metamorfoză din rapper în rocker alternativ, iar pe disc găsim şi o colaborare cu Halsey pe piesa "Forget Me Too". Halsey "atacă" piesa ca o nouă Avril Lavigne şi o puteţi asculta mai jos.
Coperta album Machine Gun Kelly Tickets to my Downfall

Coperta album Machine Gun Kelly Tickets to my Downfall │ FOTO: MGK

Rapperul Machine Gun Kelly a lansat albumul nou punk-rock/pop-punk "Tickets to My Downfall" săptămâna trecută, încercând o nouă abordare muzicală. Sună a Blink-182 şi uneori a Green Day, iar artistul apare acum cu părul mai lung şi cu o chitară mereu în mână. Recent a declarat şi că nu contează dacă nu cunoşti teorie muzicală, câtă vreme ai feeling şi a citat lipsa de studii a lui Kurt Cobain, care totuşi a avut compoziţii legendare la chitară. "Forget Me Too" este poate single-ul de pe albumul MGK care a primit cea mai multă atenţie, prin implicarea lui Halsey.

Ea sună un pic ca Avril Lavigne şi o auzim cu un flow mult mai rapid decât pe piesele sale pop clasice. E puţin bizar să vedem această colaborare, deoarece cu câţiva ani în urmă a existat o dispută între Machine Gun Kelly, Halsey şi iubitul său de atunci, G-Eazy. În 2017 rapperul a postat două fotografii ale sale cu Halsey la plajă, alături de alţi câţiva prieteni. Ulterior Halsey a început o relaţie cu G-Eazy, dar s-a despărţit de el în 2018. Apoi într-un freestyle din august 2018, MGK a avut versuri despre o relaţie cu Halsey, atacându-l pe acel muzician cu acest detaliu, dar şi cu faptul că îl copiază prin vopsirea părului şi un cercel în ureche.

G-Eazy a răspuns pe piesa "Bad Boy", numindu-şi rivalul un troll care nu are cum să fie la fel de mare ca el. MGK e ceva mai cuminte şi domestic zilele acestea, lăsând în urma versurile despre suicid şi axându-se pe relaţia cu Megan Fox, care a fost şi protagonista videoclipului său "My Bloody Valentine".

Scandalul a rămas în urmă, iar acum se lasă cu un imn pop punk nervos, care s-ar simţi ca acasă într-un playlist MTV de la început de deceniu. Noul album al lui MGK include şi colaborări cu Travis Barker, toboşarul Blink-182, dar şi cu Trippie Redd sau Iann Dior. Machine Gun Kelly consideră că nu a trecut la un alt gen muzical şi că nu îi place ca lucrurile să fie puse în categorii, ci vrea doar să proiecteze creativitate şi dragoste.

Citește mai multe despre HalseyMachine Gun Kelly
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER

Holograf și K-Gula lansează în curând un single nou, cu videoclip. Nu știm dacă are vreo legătură cu rezultatele alegerilor...

Închide