Urmărește-ne în Social Media

pop

Halsey - The End (lyric video)

Halsey a lansat "The End", o piesă vulnerabilă, ce face parte dintr-un viitor album de studio. Odată cu această melodie, artista a dezvăluit că starea sa de sănătatea are de suferit. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Piesa "The End" a fost compusă de Halsey și produsă de Halsey, Michael Uzowuru (Frank Ocean, Rosalía, SZA, Kevin Abstract) și Alex G. Marchează prima lansare de pe viitorul album de studio al cântăreței, ce vine după "If I Can’t Have Love, I Want Power" (2021).  Materialul, cel de-al cincilea din cariera sa, va fi lansat prin casa de discuri Columbia Records cu care Halsey a semnat anul trecut, după ce a pus punct colaborării cu Capitol Music Group.

"Pe scurt, sunt norocoasă că trăiesc. Pe scurt, am scris un album. Începe cu The End", a scris Halsey pe social-media.

Mesajul a fost însoțit de câteva clipuri și imagini cu artista de 29 de ani sub tratament. De asemenea, a etichetat în postare The Leukemia & Lymphoma Society și Lupus Research Alliance. La scurt timp, cântăreața a dezvăluit că a fost diagnosticată cu lupus erimatos sistemic și cu o tulburare limfoproliferativă rară.

În primul videoclip al postării, Halsey, vizibil în durere, își masează picioarele și spune:

"Mă simt ca o bătrână. Mi-am spus că îmi mai dau doi ani să fiu bolnavă. La 30 de ani, o să renasc și nu voi mai fi bolnavă, o să arăt super sexy și voi avea atât de multă energie încât să retrăiesc perioada când aveam 20 de ani".

Trending