Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Machine Gun Kelly a lansat o piesă rock, "Why Are you here" - AUDIO

Machine Gun Kelly cochetează cu muzica rock de ceva vreme şi tocmai a lansat o piesă din acest gen muzical. Se numeşte "Why Are You Here", dar nu vă imaginaţi un track metal, ci mai degrabă un pop-rock uşor de fredonat şi oarecum emo. Puteţi asculta noul single în articol.

Publicat

pe

Coperta single Machine Gun Kelly Why Are You Here
Coperta single Machine Gun Kelly Why Are You Here │ FOTO: MGK

Machine Gun Kelly a tot flirtat cu imaginea de bad boy - rockstar, inclusiv în pelicula Netflix "The Dirt". Acolo juca rolul lui Tommy Lee, toboşarul trupei Motley Crue. Tendinţe rock am auzit şi în piesa "Hollywood Whore", cu o chitară puternică şi un sintetizator inspirat de Linkin Park. L-am mai văzut pe MGK cu chitara în mână şi la concerte şi în diferite clipuri, dar cel mai nou release al său, "Hotel Diablo" a fost totuşi unul hip-hop.

"Why Are You Here" duce cu gândul la Blink-182, poate Fall Out Boy şi spune o poveste de dragoste zbuciumată. Rapperul cântă despre o fată întâlnită într-un club şi o relaţie dizolvată într-o baie de local. Nu este o poveste clasică de amor, ci se lasă cu drame şi substanţe interzise. MGK se agaţă de angoasă şi de regret mai mult decât de fericirea potenţială generată de relaţia proaspăt găsită. Dacă ascultaţi cu atenţie versurile aflaţi că de fapt muza feminină este cuplată cu altcineva şi la fel şi artistul, deci relaţia este imposibilă.

Machine Gun Kelly a postat recent un teaser pentru un album rock lansat în 2020. Se pare că el nu glumea deloc, dar e greu să mai fim surprinşi de o schimbare de stil, după ce Brendon Urie de la Panic at the Disco a tot lansat piese dure metal în ultima vreme. Având în vedere că s-a împrietenit cu cei de la Motley Crue, nu excludem o colaborare între Colson (numele real al lui MGK) şi Tommy Lee and co.

Un alt proiect rock al artistului care a supravieţuit unui "beef" cu Eminem a fost piesa "I Think I'm Okay", alături de Yungblud şi Travis Barker, toboşarul Blink-182. Rapperul şi actorul din Ohio a ajuns subiect de ştiri săptămâna trecută, atunci când a anunţat că a compus o piesă pentru fiica sa de 11 ani, cu mesajul că a creat track-ul pentru "când îi vine momentul". Acest moment de introspecţie a fost cauzat de moartea recentă a rapperului Juice WRLD, din cauza unei crize de epilepsie.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending