Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Machine Gun Kelly a lansat o piesă rock, "Why Are you here" - AUDIO

Machine Gun Kelly cochetează cu muzica rock de ceva vreme şi tocmai a lansat o piesă din acest gen muzical. Se numeşte "Why Are You Here", dar nu vă imaginaţi un track metal, ci mai degrabă un pop-rock uşor de fredonat şi oarecum emo. Puteţi asculta noul single în articol.

Publicat

pe

Coperta single Machine Gun Kelly Why Are You Here
Coperta single Machine Gun Kelly Why Are You Here │ FOTO: MGK

Machine Gun Kelly a tot flirtat cu imaginea de bad boy - rockstar, inclusiv în pelicula Netflix "The Dirt". Acolo juca rolul lui Tommy Lee, toboşarul trupei Motley Crue. Tendinţe rock am auzit şi în piesa "Hollywood Whore", cu o chitară puternică şi un sintetizator inspirat de Linkin Park. L-am mai văzut pe MGK cu chitara în mână şi la concerte şi în diferite clipuri, dar cel mai nou release al său, "Hotel Diablo" a fost totuşi unul hip-hop.

"Why Are You Here" duce cu gândul la Blink-182, poate Fall Out Boy şi spune o poveste de dragoste zbuciumată. Rapperul cântă despre o fată întâlnită într-un club şi o relaţie dizolvată într-o baie de local. Nu este o poveste clasică de amor, ci se lasă cu drame şi substanţe interzise. MGK se agaţă de angoasă şi de regret mai mult decât de fericirea potenţială generată de relaţia proaspăt găsită. Dacă ascultaţi cu atenţie versurile aflaţi că de fapt muza feminină este cuplată cu altcineva şi la fel şi artistul, deci relaţia este imposibilă.

Machine Gun Kelly a postat recent un teaser pentru un album rock lansat în 2020. Se pare că el nu glumea deloc, dar e greu să mai fim surprinşi de o schimbare de stil, după ce Brendon Urie de la Panic at the Disco a tot lansat piese dure metal în ultima vreme. Având în vedere că s-a împrietenit cu cei de la Motley Crue, nu excludem o colaborare între Colson (numele real al lui MGK) şi Tommy Lee and co.

Un alt proiect rock al artistului care a supravieţuit unui "beef" cu Eminem a fost piesa "I Think I'm Okay", alături de Yungblud şi Travis Barker, toboşarul Blink-182. Rapperul şi actorul din Ohio a ajuns subiect de ştiri săptămâna trecută, atunci când a anunţat că a compus o piesă pentru fiica sa de 11 ani, cu mesajul că a creat track-ul pentru "când îi vine momentul". Acest moment de introspecţie a fost cauzat de moartea recentă a rapperului Juice WRLD, din cauza unei crize de epilepsie.

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending