Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Machine Gun Kelly a lansat o piesă rock, "Why Are you here" - AUDIO

Machine Gun Kelly cochetează cu muzica rock de ceva vreme şi tocmai a lansat o piesă din acest gen muzical. Se numeşte "Why Are You Here", dar nu vă imaginaţi un track metal, ci mai degrabă un pop-rock uşor de fredonat şi oarecum emo. Puteţi asculta noul single în articol.
Coperta single Machine Gun Kelly Why Are You Here

Coperta single Machine Gun Kelly Why Are You Here │ FOTO: MGK

Machine Gun Kelly a tot flirtat cu imaginea de bad boy - rockstar, inclusiv în pelicula Netflix "The Dirt". Acolo juca rolul lui Tommy Lee, toboşarul trupei Motley Crue. Tendinţe rock am auzit şi în piesa "Hollywood Whore", cu o chitară puternică şi un sintetizator inspirat de Linkin Park. L-am mai văzut pe MGK cu chitara în mână şi la concerte şi în diferite clipuri, dar cel mai nou release al său, "Hotel Diablo" a fost totuşi unul hip-hop.

"Why Are You Here" duce cu gândul la Blink-182, poate Fall Out Boy şi spune o poveste de dragoste zbuciumată. Rapperul cântă despre o fată întâlnită într-un club şi o relaţie dizolvată într-o baie de local. Nu este o poveste clasică de amor, ci se lasă cu drame şi substanţe interzise. MGK se agaţă de angoasă şi de regret mai mult decât de fericirea potenţială generată de relaţia proaspăt găsită. Dacă ascultaţi cu atenţie versurile aflaţi că de fapt muza feminină este cuplată cu altcineva şi la fel şi artistul, deci relaţia este imposibilă.

Machine Gun Kelly a postat recent un teaser pentru un album rock lansat în 2020. Se pare că el nu glumea deloc, dar e greu să mai fim surprinşi de o schimbare de stil, după ce Brendon Urie de la Panic at the Disco a tot lansat piese dure metal în ultima vreme. Având în vedere că s-a împrietenit cu cei de la Motley Crue, nu excludem o colaborare între Colson (numele real al lui MGK) şi Tommy Lee and co.

Un alt proiect rock al artistului care a supravieţuit unui "beef" cu Eminem a fost piesa "I Think I'm Okay", alături de Yungblud şi Travis Barker, toboşarul Blink-182. Rapperul şi actorul din Ohio a ajuns subiect de ştiri săptămâna trecută, atunci când a anunţat că a compus o piesă pentru fiica sa de 11 ani, cu mesajul că a creat track-ul pentru "când îi vine momentul". Acest moment de introspecţie a fost cauzat de moartea recentă a rapperului Juice WRLD, din cauza unei crize de epilepsie.

Citește mai multe despre Machine Gun Kelly
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
SAGA Music Festival anunță un nou val de artiști - Tiesto și Alan Walker

Noi confirmări completează lista de artiști anunțați la prima ediție a Saga Festival. Cel de-al doilea val îi cuprinde pe...

Închide