Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: Machine Gun Kelly - Bloody Valentine

Machine Gun Kelly a lansat videoclipul piesei "Bloody Valentine". Actrița Megan Fox este apariția surpriză în noul clip. Te invităm să-l urmărești.

Videoclipul, regizat de Michael Garcia, prezintă relația celor două personaje (Machine Gun Kelly și Megan Fox), care merge pe linia plăcerii și a durerii. Momentele afectuoase dintre cuplu sunt împletite cu acțiunile dure ale lui Fox, care își supune partenerul la diferite chinuri. Îi acoperă gura cu bandă adezivă, îl leagă de scaun și, la un moment dat, îl electrocutează în cada de baie. În timp ce MGK este redus la tăcere de Megan Fox, ea devine starul videoclipul.

"Bloody Valentine" este primul single lansat de pe viitorul album al muzicianului, "Tickets to My Downfall". Albumul va fi lansat pe 17 iulie și este unul pop-punk. Machine Gun Kelly a colaborat pentru acest material cu toboșarul blink-182, Travis Barker.

De la lansarea piesei (audio) pe 1 mai, acesta a fost deja difuzată de peste 10 milioane de ori în întreaga lume și a ajuns pe locul 1 în graficul Billboard, la secțiunea "Rock Digital Song Sales". Recent, MGK a interpretat "Bloody Valentine", împreună cu Travis Barker în cadrul emisiunii "The Late Late Show with James Corden", după ce anterior lansase un lyric video pentru această piesă.

Citește mai multe despre Machine Gun Kelly
Videoclipuri cu Machine Gun Kelly
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE