Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

"Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER

Holograf și K-Gula lansează în curând un single nou, cu videoclip. Nu știm dacă are vreo legătură cu rezultatele alegerilor locale, dar "Grijile s-au dus", chiar și neintenționat, pare un titlu contextual.

Publicat

pe

Concert Holograf - Sala Palatului pe 5 martie 2019 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Când speranța într-un viitor mai bun pălește, Holograf și K-Gula ne aduc oaza de optimism de care avem nevoie. Așa cum putem intui cu ușurință din titlu, piesa "Grijile s-au dus" are un puternic mesaj de îmbărbătare, venind cel mai probabil din dorința de a oferi un sprijin moral tuturor celor apăsați și stresați de actuala pandemie. Gândirea pozitivă poate avea efecte miraculoase, așa încât Dan Bittman & Co, alături de K-Gula, ne invită să privim jumătatea plină a paharului.

Update: Urmărește noul videoclip Holograf feat. K-Gula - "Grijile s-au dus"

În ce privește referințele politice, pe care le-am speculat în contextul lansării teaser-ului de mai jos imediat după aflarea rezultatelor la alegerile locale, acestea rămân momentan la interpretarea publicului. Versurile piesei nu au fost încă dezvăluite, dar misterul va fi elucidat imediat ce va fi lansat videoclipul. Acesta este așteptat să apară pe 29 septembrie.

VIDEO TEASER: Holograf și K-Gula - "Grijile s-au dus"

Anterior acestui single, Holograf a lansat o altă piesă optimistă, "N-ai de ce să pleci". Videoclipul melodiei ni-i prezente pe cei cinci membri ai trupei în ipostaze amuzante, totul fiind regizat și montat de George Petroșel (Jurjak).

Holograf, una dintre cele mai apreciate trupe din România, și-a început activitatea în 1978. După anul 1990, Holograf a schimbat puțin stilul muzical, mergând pe rock modern. Discografia formației Holograf cuprinde peste 25 de materiale audio și video, cel mai recent fiind albumul de studio, "Life Line", lansat în 2015.

În martie 2019, trupa a revenit după o pauză de doi ani cu single-ul "Pierd înălțimea din ochii tăi". Melodia este compusă de Dan Bittman și mixată de reputatul producător britanic Matt Lawrence.

După aproape 40 de ani de activitate,Holograf își continuă drumul în muzică în formula: Dan Bittman (voce), Edi Petroșel (tobe), Tino Furtună (clape), Romeo Dediu (chitară) și Iulian Vrabete (bass).

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Holograf revine în atenția fanilor cu piesa "Cum bate inima ta" - AUDIO

Membrii Holograf au lansat o nouă piesă, pe care au și compus-o, intitulată "Cum bate inima ta". Te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Concert Holograf - Sala Palatului pe 5 martie 2019 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Pe ritmurile cunoscute de rock ale trupei, Holograf relatează că iubirea, în ciuda faptului că este complicată si imprevizibilă, merită trăită și simțită din plin: "Nimeni nu mi-a spus cât ești de rea, iubirea mea / Și nici eu nu am crezut că mai poți să fii așa", dar cu toate acestea: "Vreau și eu să trăiesc / Vreau și eu să iubesc / Chiar dacă o să mor de mă-ndrăgostesc".

Mai mult, într-un ritm dansant, Holograf cântă despre situația în care foarte multe persoane se regăsesc adesea, mai precis, greutatea momentului când conștientizezi că ar trebui să renunți la persoana iubită din diverse motive, dar sentimentele umbresc rațiunea: "Șapte vieți aș sta cu tine / Dimineți și nopți senine / Dar nu pot să aștept, știi bine / Dar eu tot te mai vreau".

"Cum bate inima ta" este prima piesă lansată în 2021, după ce în anul 2020 trupa Holograf a lansat la sfârșitul lui septembrie, alături de rapper-ul K-Gula, o nouă variantă a piesei lansată inițial în 2005, "Grijile s-au dus", și în luna mai a anului trecut, Holograf a lansat single-ul produs și filmat în timpul lockdown-ului, "N-ai de ce să pleci".

După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact amprenta rock, ce o definește. Trupa Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului.

AUDIO: Holograf - Cum bate inima ta

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending