Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

"Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER

Holograf și K-Gula lansează în curând un single nou, cu videoclip. Nu știm dacă are vreo legătură cu rezultatele alegerilor locale, dar "Grijile s-au dus", chiar și neintenționat, pare un titlu contextual.

Concert Holograf - Sala Palatului pe 5 martie 2019 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Când speranța într-un viitor mai bun pălește, Holograf și K-Gula ne aduc oaza de optimism de care avem nevoie. Așa cum putem intui cu ușurință din titlu, piesa "Grijile s-au dus" are un puternic mesaj de îmbărbătare, venind cel mai probabil din dorința de a oferi un sprijin moral tuturor celor apăsați și stresați de actuala pandemie. Gândirea pozitivă poate avea efecte miraculoase, așa încât Dan Bittman & Co, alături de K-Gula, ne invită să privim jumătatea plină a paharului.

Update: Urmărește noul videoclip Holograf feat. K-Gula - "Grijile s-au dus"

În ce privește referințele politice, pe care le-am speculat în contextul lansării teaser-ului de mai jos imediat după aflarea rezultatelor la alegerile locale, acestea rămân momentan la interpretarea publicului. Versurile piesei nu au fost încă dezvăluite, dar misterul va fi elucidat imediat ce va fi lansat videoclipul. Acesta este așteptat să apară pe 29 septembrie.

VIDEO TEASER: Holograf și K-Gula - "Grijile s-au dus"

Anterior acestui single, Holograf a lansat o altă piesă optimistă, "N-ai de ce să pleci". Videoclipul melodiei ni-i prezente pe cei cinci membri ai trupei în ipostaze amuzante, totul fiind regizat și montat de George Petroșel (Jurjak).

Holograf, una dintre cele mai apreciate trupe din România, și-a început activitatea în 1978. După anul 1990, Holograf a schimbat puțin stilul muzical, mergând pe rock modern. Discografia formației Holograf cuprinde peste 25 de materiale audio și video, cel mai recent fiind albumul de studio, "Life Line", lansat în 2015.

În martie 2019, trupa a revenit după o pauză de doi ani cu single-ul "Pierd înălțimea din ochii tăi". Melodia este compusă de Dan Bittman și mixată de reputatul producător britanic Matt Lawrence.

După aproape 40 de ani de activitate,Holograf își continuă drumul în muzică în formula: Dan Bittman (voce), Edi Petroșel (tobe), Tino Furtună (clape), Romeo Dediu (chitară) și Iulian Vrabete (bass).

Citește mai multe despre Holograf
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brigitte Pastramă a fost Îngerul de la Masked Singer România 2020 - VIDEO

În cea de-a treia ediție Masked Singer 2020, ce a avut loc pe 25 septembrie, am aflat cine era misteriosul...

Închide