Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Videoclip oficial: Drake - In My Feelings

Drake a lansat la începutul acestei luni un videoclip pentru piesa "In My Feelings". Imediat clipul a ajuns viral şi a apărut şi un challenge online #inmyfeelings, care provoacă lumea să sară din maşini în mişcare dansând. Clipul oficial al piesei poate fi vizionat în cadrul articolului.

Drake e cunoscut drept unul dintre rapperii sentimentali şi cu versuri cu încărcătura socială şi civică. De această dată în "In My Feelings" e vorba despre o poveste de dragoste, piperată cu o doză bună de umor. Videoclipul pare scos direct dintr-un film de Tyler Perry, cu Drake apărând la balconul iubitei sale, pe care o curtează ca în "Romeo şi Julieta". Inevitabil se implică şi mama iubitei gonind pretendentul, pentru un plus de umor şi ironie.

"In My Feelings" pornea un challenge online viral chiar înainte să debuteze videoclipul oficial. Totul a fost generat de comediantul american Shiggy, care a postat un videoclip dansând pe chorusul acestui single extras de pe albumul "Scorpion". Shiggy a fost chiar inclus în noul videoclip oficial, după ce a deveni viral. Între timp vedete din toată lumea au realizat faimosul #inmyfeelings Challenge. Printre ei se numără Will Smith, DJ Khaled sau actorii din serialul "Stranger Things".

Viralitatea acestei provocări online a ajuns atât de mare încât Comisia de Siguranţă a Transportului din SUA a emis o avertizare, pentru a opri oamenii din a părăsi vehiculul şi a dansa pe lângă el. Cât despre videoclipul lui Drake, acesta include câteva apariţii discrete de celebrităţi, inclusiv o vedetă K-pop, cunoscută drept J-Hope şi membru al trupei BTS.

Spre finalul clipului îi vedem pe Will Smith, Khaled şi alte vedete dansând lângă bolizii lor în mers. Până şi în India a ajuns faimosul challenge de dans, unde a fost realizat ironic, cu un car cu boi. Pe lângă mişcările de dans lascive şi ritmate din secvenţele clipului s-a mai viralizat şi grila dentară a lui Drake. Acesta ar fi un tribut pentru mentorul său Lil Wayne şi e vorba aici despre o grilă de 14.000 de dolari, fabricată din aur şi platină.

Drake continuă să doboare record după record, cu acest single cantonat pe locul întâi în topul Billboard 100 de o săptămână deja, iar albumul "Scorpion" a doborât o serie de recorduri de la debut. Este primul album care a depăşit 1 miliard de stream-ui în doar o săptămână spre exemplu.

Citește mai multe despre Drake
Videoclipuri cu Drake
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE