Urmărește-ne în Social Media

Drake - In My Feelings

Drake a lansat la începutul acestei luni un videoclip pentru piesa "In My Feelings". Imediat clipul a ajuns viral şi a apărut şi un challenge online #inmyfeelings, care provoacă lumea să sară din maşini în mişcare dansând. Clipul oficial al piesei poate fi vizionat în cadrul articolului.

Drake e cunoscut drept unul dintre rapperii sentimentali şi cu versuri cu încărcătura socială şi civică. De această dată în "In My Feelings" e vorba despre o poveste de dragoste, piperată cu o doză bună de umor. Videoclipul pare scos direct dintr-un film de Tyler Perry, cu Drake apărând la balconul iubitei sale, pe care o curtează ca în "Romeo şi Julieta". Inevitabil se implică şi mama iubitei gonind pretendentul, pentru un plus de umor şi ironie.

"In My Feelings" pornea un challenge online viral chiar înainte să debuteze videoclipul oficial. Totul a fost generat de comediantul american Shiggy, care a postat un videoclip dansând pe chorusul acestui single extras de pe albumul "Scorpion". Shiggy a fost chiar inclus în noul videoclip oficial, după ce a deveni viral. Între timp vedete din toată lumea au realizat faimosul #inmyfeelings Challenge. Printre ei se numără Will Smith, DJ Khaled sau actorii din serialul "Stranger Things".

Viralitatea acestei provocări online a ajuns atât de mare încât Comisia de Siguranţă a Transportului din SUA a emis o avertizare, pentru a opri oamenii din a părăsi vehiculul şi a dansa pe lângă el. Cât despre videoclipul lui Drake, acesta include câteva apariţii discrete de celebrităţi, inclusiv o vedetă K-pop, cunoscută drept J-Hope şi membru al trupei BTS.

Spre finalul clipului îi vedem pe Will Smith, Khaled şi alte vedete dansând lângă bolizii lor în mers. Până şi în India a ajuns faimosul challenge de dans, unde a fost realizat ironic, cu un car cu boi. Pe lângă mişcările de dans lascive şi ritmate din secvenţele clipului s-a mai viralizat şi grila dentară a lui Drake. Acesta ar fi un tribut pentru mentorul său Lil Wayne şi e vorba aici despre o grilă de 14.000 de dolari, fabricată din aur şi platină.

Drake continuă să doboare record după record, cu acest single cantonat pe locul întâi în topul Billboard 100 de o săptămână deja, iar albumul "Scorpion" a doborât o serie de recorduri de la debut. Este primul album care a depăşit 1 miliard de stream-ui în doar o săptămână spre exemplu.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Drake şi 21 Savage lansează piesa "Jimmy Cooks" şi anunţă un album de colaborări

2022 nu e doar anul în care am putea asculta muzică nouă de la Rihanna, ci şi de la Drake. Drizzy a anunţat că va lansa un nou album colaborativ alături de rapperul 21 Savage. Se numeşte "Her Loss" şi e promovat deja prin single-ul "Jimmy Cooks".

Publicat

pe

Drake 21 Savage Album Her Loss
Drake 21 Savage Album Her Loss │ FOTO: Drake

"Jimmy Cooks" este primul track de pe noul album, "Her Loss" şi primeşte un videoclip regizat de către Mafhuz. Cei doi apar pe un fundal minimalist, cu imagini ale metropolelor agitate succedându-se în spatele lui Drake. Pe la mijlocul piesei se opreşte flow-ul rapperului, fix când se schimbă ritmul melodiei şi apare teaserul pentru noul disc. Auzim un instrumental suav, specific R&B, uşor subţiat din editare şi cu o melancolie aparte.

Combinaţia de sintetizator şi bas e una inspirată. Drake şi 21 Savage au mai colaborat de multiple ori de-a lungul anilor, iar Savage a apărut pe melodia lui Drizzy din 2021, "Knife Talk" spre exemplu. Acela era un single de pe cel mai nou album Drake, "Certified Lover Boy". Muzicianul din Toronto i-a întors favoarea, cu un featuring pe "Mr. Right Now", single-ul lui 21 Savage şi Metro Boomin. Drake ne oferea în iunie 2022 albumul "Honestly, Nevermind", care a primit 3 stele de la NME (din 5), mai degrabă pentru atitutinea narcisista reflectată de versuri şi auto compătimire, decât pentru muzică.

Aparent sunetul electronic i-a adus un mare serviciu lui Drake, împrospătându-i release-urile muzicale. Albumul nu a ajuns nici măcar la înscrierile pentru premiile Grammy 2023, poate şi că protest pentru bătălia prietenului The Weeknd cu organizaţia din spatele Grammy. De altfel Drizzy a retras albumul din 2021 "Certified Lover Boy" şi single-ul "Way 2 Sexy" de la nominalizările de anul trecut.

21 Savage a avut o mega colaborare în vara lui 2022 cu Pharrell şi Tyler, the Creator, pe piesa "Cash In, Cash Out". Muzicianul născut în Londra şi care trăieşte acum în Atlanta, Georgia are 30 de ani şi poartă numele real de Shéyaa Bin Abraham-Joseph. A devenit cunoscut prin două mixtape-uri lansate în 2015 şi prin EP-ul "Savage Mode" din 2016.

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5