Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

The Motans - Grand Concert la Arenele Romane: program și reguli de acces

The Motans va susține un prim "Grand Concert" la Arenele Romane pe 31 mai 2019. Lucia, Irina Rimes, Dara și Delia vor fi invitatele speciale ale acestui show suprarealist, un adevărat spectacol de lumini. Consultă programul și regulile de acces.

Publicat

pe

The Motans
The Motans

The Motans Grand Concert este cel mai mare concert de până acum al artistului, un show suprarealist care are integrate în structura sa lumini și proiecții speciale. Concertul va aduce multe surprize și un playlist cu cele mai îndrăgite piese, propunându-și să creeze o punte între artă și societate, între fantezie și realitate. Astfel, alături de Denis, artistul The Motans, pe scena de la Arenele Romane se vor afla invitatele sale speciale Delia și Irina Rimes, iar Lucia și Dara vor cânta în deschidere.

Din playlistul show-ului nu vor lipsi piesa de debut "Versus" care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, "Înainte să ne fi născut", "Jackpot" sau "POEM" feat. Irina Rimes. The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, ci și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.

Program The Motans Grand Concert

19:00 - Deschiderea porților

20:00 - Lucia

20:40 - Dara

21:15 - The Motans

Reguli de Acces

Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 19:00, iar concertele încep de la 20:00. Concertul are loc în aer liber.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi rupta și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Accesul copiilor

Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar însoțite de un adult posesor de bilet valabil.

Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție. Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

Informații utile

În zona de concert, nu este permis accesul cu:

  • sticle, conserve,
  • mâncare sau băuturi de orice fel,
  • artificii, arme, obiecte periculoase,
  • umbrele (vă rugăm în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine),
  • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil),
  • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Categorii de bilete și brățări

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi rupta și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

Posesorii de bilete la categoriile A și B vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria C nu vor primi brățara la acces.

Posesorii de bilete la categoria A primesc brățară textilă The Motans, un poster color și au acces în locație cu 30 de minute mai devreme. Posesorii de bilete la categoria B primesc brățara textilă.

Locurile pe scaune în categoria A și C se ocupa în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate.

SUPLIMENTUL VIP este valabil cu bilet deja cumpărat în orice categorie. Include accesul pe platforma VIP la înălțime de 2 m cu vedere peste publicul de la categoria B și C și vor avea acces la propriul bar.

Jetoane

În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă.

Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează până la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal.

Prețuri bilete la The Motans - Grand Concert

Presale:

  • 169 de lei - Categoria A - cu loc pe scaun în sectoarele K și E
  • 129 de lei - Categoria B - fără loc, în fața scenei
  • 89 de lei - Categoria C - în spatele categoriei B, fără loc sau cu loc în arenă (mai puțin în sectoarele K și E)
  • 100 de lei - Supliment VIP (Supliment valabil cu bilet deja cumpărat în orice categorie. Include accesul pe platforma VIP)

La preț se va adăuga taxa de bilet de 5 lei.

La intrare:

  • 190 de lei - Categoria A - cu loc pe scaun în sectoarele K și E
  • 150 de lei - Categoria B - fără loc, în fața scenei
  • 100 de lei - Categoria C - în spatele categoriei B, fără loc sau cu loc în arenă (mai puțin în sectoarele K și E)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 31 mai 2019

The Motans - Grand Concert

Loc
Arenele Romane

Sport & Divertisment

Andra, Smiley, Andreea Esca cântă "Visăm Împreună", imnul echipei naționale pentru EURO 2024 - VIDEO

Piesa "Visăm Împreună" îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.

Publicat

pe

Imn "Visăm Împreună"
Imn "Visăm Împreună" │ FOTO: captură YouTube / FRF TV

PRO TV și FRF au lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Sub egida HaHaHa Production, "Visăm Împreună" este interpretată de artiști în vogă precum Smiley, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, alături de cele mai apreciate fețe ale postului PRO TV - Andreea Esca, Pavel Bartoș, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși.

Noul imn al echipei naționale pentru EURO 2024 este acompaniat de un videoclip în care apar numele mai sus menționate, dar și fotbaliști și suporteri. Mesajul versurile este accentuat de succesiunea emoționantă de imagini, în care dragostea pentru fotbal și patriotismul se contopesc.

În inimile suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale este o poveste despre pasiune și devotament. EURO 2024, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea emoțională dintre suporteri și jucători, despre forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru o întreagă națiune.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii având ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

VIDEO: Visăm Împreună | Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Citește în continuare

Concerte & turnee

Electric Castle 2024 a anunțat un nou val de artiști; Paolo Nutini, Sevdaliza, Sean Paul fac parte din lineup

Festivalul Electric Castle își desăvârșește lineup-ul ediției din acest an. Organizatorii au anunțat o serie proaspătă de artiști care vor urca pe scenă cu cele mai tari show-uri. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Paolo Nutini, Fall in Love (Mogosoaia), 4 septembrie 2022 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Electric Castle revine anul acesta cu cea de-a zecea ediție, una aniversară, care va promite concerte de neratat și o atmosferă electrizantă. Evenimentul va avea loc în perioada 17-21 iulie. Organizatorii au completat lineup-ul cu noi artiști, astfel:

  • Sean Paul
  • Paolo Nutini
  • Sevdaliza
  • Kungs
  • L'entourloop
  • Apashe with Brass Orchestra
  • Hernan Cattaneo B2B Sasha
  • Honeyluv
  • Vama
  • Șuie Paparude
  • CTC
  • Delia
  • Andy Purnell
  • BAO G
  • Mel Woods
  • Aris & Edi
  • Azteka
  • Palaye Royale

Aceștia li se adaugă muzicienilor deja anunțați la sfârșitul anului trecut, printre care Massive Attack, Bring Me the Horizon, Queens of the Stone Age și Chase & Status.

Sean Paul este unul dintre cei mai importanți pionieri ai muzicii dancehall. Piesele "Get Busy/Like Glue," "Temperature", "Baby Boy" împreună cu Beyonce, "Rockabye" cu Clean Bandit sau "Cheap Thrills" cu Sia sunt hit-uri de neuitat. În 2004 a câștigat premiul Grammy pentru "Best Reggae Album", în 2005 la American Music Award a câștigat "Best Pop/Rock Male Artist", iar în 2009 a câștigat "Best Reggae Artist" la Soul Train Award. Sean a avut și alte nominalizări la unele dintre cele mai prestigioase gale de premii din muzică.

De-a lungul carierei sale, Sean Paul s-a făcut remarcat drept un artist cu o abordare muzicală unică. Capacitatea sa de a arăta puterea și unitatea în muzică prin diverse colaborări, în mai multe genuri, i-a catapultat cariera în diferite topuri, aducându-i, în același timp, numeroase premii, dar și un fanbase uriaș.

Paolo Nutini este un cântăreț, compozitor și muzician scoțian. Albumul său de debut, "These Streets" (2006), a ajuns pe locul trei în UK Albums Chart. Următorul său disc, "Sunny Side Up" (2009), a debutat pe primul loc în UK Albums Chart. Cinci ani mai târziu, Nutini a lansat al treilea album de studio, "Caustic Love", în aprilie 2014. Materialul a primit recenzii pozitive din partea criticilor muzicali și a debutat pe primul loc în topurile albumelor din Marea Britanie. Cel mai recent album al artistului este "Last Night in the Bittersweet".

Paolo Nutini a concertat pentru prima dată în România în 2022, în cadrul festivalului Fall in Love.

Sevdaliza, pe numele real Sevda Alizadeh, este cântăreață, compozitoare, producătoare și regizoare irano-olandeză. A devenit activă pe scena muzicală în 2014, iar un an mai târziu a lansat două EP-uri, "The Suspended Kid" și "Children of Silk". Primul său album de studio, "ISON", a fost publicat pe 26 aprilie 2017 prin casa ei de discuri, Twisted Elegance. În 2018, a lansat un al treilea EP, "The Calling", urmat de al doilea album de studio, "Shabrang", în 2020.

Mai multe despre muzica Electric Castle 2024:

Electric Castle înseamnă 5 zile de party non-stop, întreținut, anul acesta, de regina muzicii techno, Nina Kravitz, Hernan Cattaneo, un nume important în progressive house, DJ Shadow, maestru în arta de sampling, Kungs, Todd Terje, și mulți alți DJi în premieră în festival. Revin la castel Sasha și Bonobo, producători descoperiți de fanii festivalului la primele ediții și mereu foarte bine primiți aici.

Pentru cei care își iau energia din rock, aventura muzicală va trece prin metal alături de frații Max și Igor Cavalera, fondatorii Sepultura, ce au reînregistrat două dintre albumele "clasice" ale trupei și le vor prezenta live, într-o formulă nouă, Sleaford Mods, probabil cea mai punk trupă din UK la ora actuală, sau garage rock cu Iguana Death Cult și She Wants Revenge. Palaye Royale adaugă un strop de eleganță în line up, cu stilul lor unic, autodefinit ca fashionart-rock.

Ritmuri latino, africane sau orientale își găsesc spațiu pe cele 10 scene ale festivalului și la ediția a 10-a. Fie că vor cânta în spaniolă, precum iLe, câștigătoare a Latin Grammys pentru cel mai bun album urban, în turcă, așa cum o fac Derya Yildirim & Group Șimșek, sau pe ritmuri congoleze, o premieră prin concertul Fulu Miziki, artiștii aduc o importantă contribuție la misiunea festivalului de a promova muzică de calitate din întreaga lume.

Artiștii români rămân în centrul atenției și la ediția a 10-a a festivalului: Subcarpați, Vița de Vie, Coma, Vama, Irina Rimes, Byron, Delia, Șuie Paparude, CTC și alte zeci de nume sunt confirmate de către organizatori.

Prețuri bilete Electric Castle 2024

Abonamentele pentru ediția 2024 a festivalului sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 493,02 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Industria muzicala

Irina Rimes cântă live dintr-o sufragerie piesele "Ultima" și "Nimic" - VIDEO

Irina Rimes a lansat piesele "Ultima" și "Nimic", în variantă live, din sufragerie. Artista își invită ascultătorii în intimitatea casei sale, să fie mai aproape de ea și de mesajele pe care le transmite cu fiecare melodie. Te invităm să urmărești fragmentele video care acompaniază partitura muzicală.

Publicat

pe

Irina Rimes cântând live piesa "Ultima"
Irina Rimes cântând live piesa "Ultima" │ FOTO: captură YouTube

Irina Rimes se află în plin turneu național cu "Sufrageria Irinei", un concept muzical prin care artista își deschide porțile sufletului și cântă cele mai iubite piese din repertoriul său. Pentru cei care nu pot ajunge la concerte, dar și pentru fanii care vor să retrăiască emoțiile transmise de muzica Irinei, acesta a lansat două variante live, direct din sufragerie.

Acompaniată de trupa sa, Irina interpretează "Ultima" și "Nimic". Ambele melodii sunt scrise de artistă, producția muzicală fiind realizată de Alex Cotoi pentru prima și Andrei Comaroni pentru cea de-a doua piesă.

Irina Rimes - Ultima

Irina Rimes - Nimic

Începând cu 28 martie, Irina Rimes va transforma România în scena și locul ei de joacă. Muzica emoționantă, atmosfera plină de bucurie și profunzimea versurilor artistei vor fi prezente în fiecare colț, deoarece artista va pleca într-un turneu oficial "Sufrageria Irinei".

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

"Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.

În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum "Neiubita ta", "Flori de mai", "Changer", "Gelos", dar și colaborarea cu Theo Rose pentru "Stinge Luminile", extrasă de pe soundtrack-ul filmului "Miami Bici 2".

Citește în continuare

Trending