Urmărește-ne în Social Media

pop

The Motans - Grand Concert

Poster eveniment The Motans - Grand Concert

The Motans va susține un prim "Grand Concert" la Arenele Romane vineri, 31 mai 2019. Evenimentul va fi unul plin de surprize, emoții și elemente inedite, propunându-și să creeze o punte între artă și societate, între fantezie și realitate. Din playlist nu vor lipsi piesa de debut "Versus", "Înainte Să Ne Fi Născut", "Jackpot" sau "Weekend" (ft. Delia).

Lucia, Irina Rimes, Dara și Delia vor fi invitatele speciale ale acestui show suprarealist, un adevărat spectacol de lumini.

Program The Motans - Grand Concert la Arenele Romane:

19:00 - Deschiderea porților

20:00 - Lucia

20:40 - Dara

21:15 - The Motans

Bilete The Motans - Grand Concert - Arenele Romane

Presale:

 • 169 de lei - Categoria A - cu loc pe scaun în sectoarele K și E - SOLD OUT
 • 129 de lei - Categoria B - fără loc, în fața scenei - SOLD OUT
 • 89 de lei - Categoria C - în spatele categoriei B, fără loc sau cu loc în arenă (mai puțin în sectoarele K și E)
 • 100 de lei - Supliment VIP (Supliment valabil cu bilet deja cumpărat în orice categorie. Include accesul pe platforma VIP)

La preț se va adăuga taxa de bilet de 5 lei.

La intrare:

 • 190 de lei - Categoria A - cu loc pe scaun în sectoarele K și E
 • 150 de lei - Categoria B - fără loc, în fața scenei
 • 100 de lei - Categoria C - în spatele categoriei B, fără loc sau cu loc în arenă (mai puțin în sectoarele K și E)

Posesorii de bilete la categoria A primesc brățară textilă The Motans, un poster color și au acces în locație cu 30 de minute mai devreme. Posesorii de bilete la categoria B primesc brățara textilă.

Reguli de acces:

 • Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 19:00, iar concertele încep de la 20:00! Doar posesorii de bilete la categoria A au acces în locație cu 30 de minute mai devreme. Concertul are loc în aer liber.
 • Este strict interzis accesul la eveniment cu orice fel de aparate de fotografiat profesionale (cele cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro, Sticle, conserve, artificii, obiecte periculoase, arme, băuturi sau mâncare, umbrele.
 • Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.
 • La intrarea în locație toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.
 • În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
 • Contravaloarea jetoanelor ramase se returnează la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!
 • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
 • Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi rupta și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
 •  Posesorii de bilete la categoriile A și B vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria C nu vor primi brățara la acces.
 • Posesorii de bilete la categoria A primesc brățară textilă The Motans, un poster color și au acces în locație cu 30 de minute mai devreme. Posesorii de bilete la categoria B primesc brățara textilă.
 • Locurile pe scaune în categoria A și C se ocupa în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate.
 • SUPLIMENTUL VIP este valabil cu bilet deja cumpărat în orice categorie. Include accesul pe platforma VIP la înălțime de 2 m cu vedere peste publicul de la categoria B și C și vor avea acces la propriul bar.

Informații privind accesul la concertul The Motans:

 • Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar însoțite de un adult posesor de bilet valabil.
 • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție. Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

The Motans este proiectul muzical al lui Denis Roabeș, un tânăr din Republica Moldova care a decis să își urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim. Prima piesă lansată a fost "Versus". Colaborarea cu Delia pentru piesa "Weekend", dar și una dintre cele mai îndrăgite piese ale verii "August", au propulsat The Motans printre numele cele mai apreciate ale industriei muzicale din România.

Lucia este o prezență delicată în industria muzicală actuală. A început să cânte în 2011, iar piesele ei au cucerit de la început prin sensibilitate și emoție puternică. Cel mai recent album al său se intitulează "Samsara", iar piesele incluse tratează teme precum moartea, existența, introspecția, percepția de sine. Materialul îmbină armonios pianul omniprezent cu o instrumentație modernă, în zona electro-pop, și cu adaosul binevenit al cvartetului de coarde.

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Primul ei single, "Visele", a lansat-o în industria muzicală, i-a adus titlul pentru debutul anului trecut şi a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale. Industria muzicală românească a fost cucerită de piesele pe care Irina le-a compus, aşa că, pe lângă succesul pe care l-a înregistrat la public, cele mai consacrate artiste au apelat la talentul ei (Inna, Antonia, Alina Eremia sau Raluka).

Dara a lansat alaturi de Global Records single-ul "Istoria unei fete", după "Fie ce-o fi", colaborarea cu artiștii Carla’s Dreams, INNA și Antonia. Ea a devenit cunoscută în Republica Moldova împreună cu echipa YouBeSC Creative Institute, cucerind publicul de acolo în urma participării la Selecția Națională pentru Eurovision. În primăvara anului 2018, Dara a lansat single-ul "Mii de ori", iar în toamnă, "Înapoi", o colaborare cu alt DJ. În martie 2019, Dara a lansat piesa "La costum", compusă alături de Denis Roabeș, Alex Cotoi și David Ciente.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 mai 2019. Ref #120729

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.