Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Nominalizările Kerrang! Awards 2019 - Cum poți vota

Gala anuală de premii muzicale organizată de revista Kerrang! ajunge anul acesta la cea de-a 27-a ediție. Pe lista celor nominalizați se regăsesc trupe ca Rammstein, Slipknot, Metallica și Ghost. Află cum îți poți vota formația favorită.
Kerrang!

Kerrang!

Revista britanică Kerrang! revine anul acesta cu cea de-a 27-a gală Kerrang! Awards, ce se anunță a fi incendiară. Cu o primă ediție desfășurată în 1993, evenimentul susținut anual în Marea Britanie își continuă istoria în 2019 cu o gală ce va reuni pentru o seară cele mai mari nume din muzica rock, metal și alternative/indie rock a momentului. În cele mai importante 8 categorii (din totalul celor 11) sunt nominalizate trupe ca Rammstein, Foo Fighters, Slipknot, Mastodon, Greta Van Fleet, Architects și Behemoth.

În cursa pentru unul dintre cele mai râvnite premii ale serii, respectiv Best Album, intră și trupa Bring Me The Horizon, pe care anul acesta o vom vedea la Electric Castle. Formația este nominalizată pentru albumul "amo".

""amo" este un album care evocă la fel de multe emoții ca și conținutul liric", explică Oli Sykes. "Iubire, ură, confuzie, trădare..Dar cel mai important lucru este că oamenii sunt încă interesați de trupa noastră și de ceea ce facem, așa că suntem extre, de recunoscători să fim nominalizați după atâția ani!"

Formația Bring Me The Horizon este nominalizată și în categoria Best British Act, aici luptându-se cu trupe ca Iron Maiden, Architects și Biffy Clyro.

Cum poți vota

Gala Kerrang! Awards 2019 va avea loc pe 19 iunie, locația în care se va desfășura urmând a fi dezvăluită în curând. Ca în fiecare an, fanii sunt cei care stabilesc învingătorii. Așadar, vă puteți vota favoriții aici. Votul se închide pe 12 iunie.

Nominalizările Kerrang! Awards 2019:

Best British Breakthrough Act:

 1. Yonaka
 2. IDLES
 3. Scarlxrd
 4. Svalbard
 5. Black Peaks

Best International Breakthrough Act:

 1. Vein
 2. The Interrupters
 3. SWMRS
 4. Simple Creatures
 5. Angel Du$t

Best Song:

 1. FEVER 333 – Burn It
 2. Slipknot – All Out Life
 3. Rammstein – Deutschland
 4. While She Sleeps – ANTI-SOCIAL
 5. Frank Iero – Young And Doomed

Best Album:

 1. Architects – Holy Hell
 2. Bring Me The Horizon – amo
 3. Ghost – Prequelle
 4. Behemoth – I Loved You At Your Darkest
 5. Greta Van Fleet – Anthem Of The Peaceful Army

Best British Live Act:

 1. Architects
 2. Employed To Serve
 3. Frank Carter And The Rattlesnakes
 4. Enter Shikari
 5. Don Broco

Best International Live Act:

 1. FEVER 333
 2. Metallica
 3. Parkway Drive
 4. Ghost
 5. Mastodon

Best British Act:

 1. Architects
 2. Enter Shikari
 3. Bring Me The Horizon
 4. Iron Maiden
 5. Biffy Clyro

Best International Act:

 1. Slipknot
 2. Foo Fighters
 3. Metallica
 4. Panic! At The Disco
 5. Rammstein

Citește mai multe despre Bring Me The Horizon
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cum vrea Sony Music să-și plătească artiștii în timp real

Sony Music Entertainment vine cu o propunere revoluționară care va permite artiștilor și tuturor beneficiarilor de contracte cu drepturi de...

Închide