Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică

Cum vrea Sony Music să-și plătească artiștii în timp real

Sony Music Entertainment vine cu o propunere revoluționară care va permite artiștilor și tuturor beneficiarilor de contracte cu drepturi de autor să își extragă banii pentru munca lor mult mai repede. Artiștii vor beneficia de două noi servicii care le vor facilita urmărirea în timp real a veniturilor lor și extragerea banilor mai repede decât erau obișnuiți.
Rob Stringer - Sony Music CEO

Rob Stringer - Sony Music CEO

CEO-ul Sony Music Entertainment Rob Stringer a trimis o scrisoare artiștilor companiei informându-i despre noi modalități de plată pentru veniturile lor din drepturi de autor, ne informeaza Music Business Worldwide. Veștile sunt foarte bune pentru artiști, care până la acest moment erau nevoiți să aștepte perioade îndelungate, până erau gata rapoartele veniturilor lor pentru a putea beneficia de ele.

Noile facilități de plată se numesc "Real Time Royalties" și "Cash Out" și vor permite artiștilor să vadă în timp real care le sunt veniturile și de asemenea de a le extrage oricând au nevoie fără a mai fi nevoiți să aștepte perioade lungi de timp.

Odată lansat, "Real Time Royalties" va fi disponibil oricând prin intermediul portalului de artiști Sony Music și va oferi update-uri în timp real ale veniturilor globale din drepturi de autor. Asta se va întâmpla odată ce serviciile de distribuție digitală își trimit rapoartele lunare către casa de discuri.

Serviciul "Cash Out" va permite artiștilor să extragă acele sume raportate în fiecare lună prin intermediul portalului artiștilor.

Printre artiștii cei mai bine cotați la nivel internațional în prezent de la Sony Music Entertainment se numără Khalid, Camila Cabello și Calvin Harris.

Veniturile înregistrate de Sony din servicii de streaming în ultimele 12 luni, până în luna martie a anului curent însumeaza 2,05 miliarde de dolari iar veniturile totale Sony pe acea perioadă sunt de 3,85 miliarde de dolari.

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Serialul Black Mirror: vezi trailerele și află ce episoade aduce sezonul 5

Seria "Black Mirror", produsă de Netflix, a cucerit publicul de la debutul său. Abordând subiecte din contemporaneitate, fiecare episod a...

Închide