Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

UNIQDAY Festival, un nou festival în capitală

UNIQDAY Festival, povestea care va transforma Bucureștiul în capitala festivalurilor muzicale, va aduce în vara anului 2019 artiști legendari ai muzicii internaționale. Primele nume vor fi anunțate curând. Mai multe detalii în articol.

Metalhead Meeting

UNIQDAY Festival se va întinde pe parcursul a trei zile, între 12 și 14 iulie, la Romexpo București, locație ce urmează a fi transformată complet. Primii headlineri vor fi anunțați în curând. Alături de ei, alţi 120 de artişti de renume internaţional vor cânta pe cele 5 scene ale festivalului.

Primele pachete pentru Chapter 1: Legends vor fi puse în vânzare şi disponibile începând cu începutul lunii februarie - Early Bird cu o reducere de peste 30%.

"Construit în jurul conceptului "legends", UNIQDAY va aduce la București un număr impresionant de DJ, artiști și trupe care au scris și scriu în prezent istorie în industria muzicală internațională. Cu zeci de milioane de discuri vândute, headlinerii UNIQDAY vor oferi o experiență unică pentru zecile de mii de spectatori", declară organizatorul Stage Artist Management.

Conceptul creativ reunește carierele fulminante ale artiștilor cu tehnologia prezentului, producția de top, efecte speciale și decoruri, care vor transforma festivalul într-un spectacol ce îmbină realitatea cu fantezia. UNIQDAY își dorește să așeze Bucureștiul pe harta celor mai importante festivaluri de muzică din lume.

UNIQDAY se va desfășura pe o suprafața de 168 de hectare, în incinta Romexpo, devenind cel mai mare festival de muzică făcut vreodată în capitală. Indoor, în noile pavilioanele apropiate de Main Stage și la exteriorul acestora, vor fi ridicate alte trei scene, pe care vor evolua nume cunoscute din industria muzicală EDM, Pop sau R&B.

Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Smiley are un rol-surpriză în comedia "Oh, Ramona", așteptată în cinema de Ziua Îndrăgostiților

Comedia “Oh, Ramona”, ce o va avea în rol principal pe Aggy K. Adams, va avea premiera în cinematografe de...

Închide