Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Un actor din Hobbitul, Lucifer și The Witcher vine la Comic Con 2022

Actorul a făcut parte din distribuția a numeroase filme și seriale esențiale din cultura pop contemporană. Fanii îl pot cunoaște la East European Comic Con, în perioada 26-28 august la Romexpo.

Publicat

pe

Graham McTavish în The Witcher
Graham McTavish în The Witcher │ FOTO: PR

Graham McTavish, actorul cunoscut pentru rolurile din "Hobbitul", "Lucifer", "House of the Dragon" sau "The Witcher" vine la cea de-a zecea ediție Comic Con din București ce va avea loc în perioada 26-28 august la Romexpo.

McTavish l-a interpretat pe gnomul Dwalin în trilogia "Hobbitul", pe Father Kinley și pe demonul Dromos în serialul "Lucifer" și a fost anunțat ca făcând parte din distribuția celui de-al doilea sezon "The Witcher" unde îl joacă pe Sigismund Dijkstra. De asemenea, îl vom putea vedea pe Graham McTavish în producția HBO "House of the Dragon", prequel al serialului fenomen "Game of Thrones". El îl va portretiza pe Ser Harrold Westerling, lord comandant al gardei regelui Viserys I Targaryen, iar zvonurile spun că rolul său a fost extins dincolo de cărți.

Filmografia actorului mai cuprinde și alte roluri precum cele ale The Saint of Killers în seria AMC "The Preacher" sau pe cel al lui Dougal McKenzie în "Outlander". Acesta nu s-a ținut departe nici de animații, fiind vocea lui Dracula în seria Netflix "Castlevania", Deglan în "The Witcher: Nightmare of the Wolf",  precum și vocea lui Loki în diverse producții animate Marvel.

Experiența lui Graham nu se limitează doar la filme și seriale. Actorul de origine scoțiană l-a interpretat și pe Zoran Lazarevic, principalul antagonist din jocul "Uncharted 2: Among Thieves", dar și pe Charlie Cutter în "Uncharted 3: Drake’s Deception".

Mai mult, McTavish a scris și o carte, alături de colegul său din Outlander, Sam Heughan, "Clanlands: Whisky, Warfare, and a Scottish Adventure Like No Other", care s-a clasat pe primul loc în topul  New Yorker al celor mai bine vândute cărți în 2020.

Alți invitați Comic Con 2022:

Graham McTavish se alătură astfel lui Ross Marquand (Avengers, The Walking Dead, What If…) și Clive Standen (Vikings, The Walking Dead) și completează lista actorilor invitați anul acesta la East European Comic Con 2022.

În perioada următoare, urmează să aflăm care sunt ceilalți trei actori care vor participa la panel-uri, sesiuni de autografe și fotografii cu fanii, dar și noi informații legate de principalele atracții de anul acesta de la Comic Con: zona de gaming, Aleea Artiștilor, zona de târg, board games, cosplay sau zona de street food.

Bilete East European Comic Con 2022:

Prețul biletelor la Comic Con 2022 variază între 35 și 120 lei, în funcție de categorie și de perioada de achiziție. Pentru mai multe detalii, te invităm să consulți agenda InfoMusic.

Trending