Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Alexandra Stan - Thanks For Leaving EP.2 "No Regrets" - VIDEO

Alexandra Stan a dezvăluit cea de-a doua parte a scurtmetrajului început odată cu lansarea clipului "Thanks For Leaving EP.1 - Rebirth of a Passenger". Clipul merge pe firul scenariului unei povești în care artista se regăsește, inspirația venind din experiențele trăite recent.

Alexandra Stan - Thanks For Leaving EP.2 "No Regrets"

După un clip ce aduce a intro - "Thanks For Leaving EP.1 - Rebirth of a Passenger", pe un fundal muzical potrivit coregrafiei lui Emil Rengle, Alexandra Stan continuă exorcizarea demonilor trecutului prin partea a doua a scurtmetrajului, Thanks For Leaving EP.2 "No Regrets". Clipul menține suspansul, deși dezvăluie câteva detalii importante cu privire la povestea din spatele acestui film de dimenisuni reduse. Replicile înlocuiesc fundalul muzical prezent în prima parte, din dorința de a se accentua firul epic.

Alexandra Stan și echipa sa au filmat pentru acest videoclip-scurtmetraj în numeroase locații din Statele Unite, timp de 5 zile. Recuzita a fost una specială, iar Alexandra Stan a schimbat nu mai puțin de 11 ținute, care vor da o imagine aparte videoclipului. Filmările au fost realizate în colaborare cu o echipă de producție renumită din SUA, iar regizor a fost Khaled Mokhtar, câștigător al unui premiu YouTube Music Awards în 2013.

În vara anului trecut Alexandra Stan era internată în spital din cauza agresiunilor fizice realizate de managerul său Marcel Prodan. Incidentul traumatizant i-a dat întreaga viață peste cap, dar artista a reușit să se recupereze și este nerăbdătoare să reînceapă concertele.

Alexandra Stan - Thanks For Leaving EP.2 "No Regrets"

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jack White a lansat "Lazaretto" - AUDIO

După un "Blunderbuss", clasat pe primul loc în topul Billboard, Jack White revine cu cel de-al doilea disc din carieră....

Închide