Urmărește-ne în Social Media

Amedeo x Alexandra Stan - Mai Vară (Visualizer)

Amedeo și Alexandra Stan și-au unit forțele pentru "Mai Vara", o piesă cât un anotimp cald, despre o poveste de dragoste ajunsă la final. Detalii și video în articol.

Mixul dintre doi artiști plini de energie și sensibilitate transformă "Mai vară" într-o piesă ce te va cuceri de la prima ascultare. Colaborarea dintre cei doi a luat naștere într-un mod inedit. Prezent la o emisiune de radio, Amedeo a precizat că și-ar dori o colaborare cu Alexandra Stan pentru "Mai Vară", în contextul în care cei doi artiști au mai avut împreună sesiuni de studio. Moderatorii emisiunii au sunat-o pe Alexandra Stan și, astfel, a luat naștere acest featuring.

"Piesa <<Mai Vară>> este despre oameni, despre căldura lor, despre zile nostalgice și povești sub soare. Mă bucur că Alexandra a simțit această piesă așa ca mine, cântând despre un ideal. Abia aștept să vă cântăm despre verile noastre", a declarat Amedeo.

Amedeo este un tânăr artist care a intrat pentru prima dată în atenția publicului după apariția la "Vocea României" în 2017, când a reușit să ajungă până la live-uri, în echipa lui Tudor Chirilă. De atunci, cariera lui Amedeo a fost într-o continuă ascensiune. Prima piesă lansată, "Ard Tot", în septembrie 2021, alături de Oana Marinescu, a reușit să strângă peste 400.000 de streamuri pe Spotify și a fost în mai multe topuri ale radiourilor din România. De asemenea, a doua piesă lansată de Amedeo, "Bună", s-a auzit la unele dintre cele mai importante radiouri din România.

Alexandra Stan este una dintre cele mai importante artiste de muzică dance din România. Cu peste 4 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify, Alexandra Stan este un adevărat fenomen al industriei. Artista și-a făcut debutul în muzică cu single-ul "Lollipop". Ulterior, hituri ca "Mr. Saxobeat", "Lemonade" sau "Get Back (ASAP)" au pus-o pe Alexandra pe harta muzicii internaționale.

Comentarii