Urmărește-ne în Social Media

Alexandra Stan & MATTN - Bitch is Fire

Alexandra Stan și DJ-ița belgiană MATTN au lansat piesa "Bitch is fire". Videoclip disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

"Bitch is fire" este o piesă care vorbeşte despre femeile independente și puternice, care nu acceptă să fie tratate în mod inadecvat de către cei din jurul lor. Melodia se distinge prin beat-uri energice, iar vocea puternică a Alexandrei Stan completează perfect ambianţa.

"Această piesă este o odă despre puterea femeilor și despre faptul că trebuie să ne susținem unele pe altele pentru a ne atinge obiectivele. Sunt foarte fericită să fiu parte din acest proiect alături de MATTN și sper ca această piesă să inspire femeile din întreaga lume", a declarat Alexandra Stan.

MATTN a adăugat:

"Am fost foarte încântată să colaborez cu Alexandra Stan la această piesă și cred că rezultatul este o combinaţie între energia muzicii electronice şi vocea puternică a Alexandrei. Sperăm ca aceasta piesă să inspire oamenii să-şi urmeze visurile şi să-şi manifeste puterea interioară".

Alexandra Stan este o cunoscută cântăreaţă din România care a câștigat popularitatea la nivel international cu piese precum "Mr. Saxobeat" și "Lollipop (Param Pam Pam)". MATTN, pe de altă parte, este DJ și producătoare belgiană, care a colaborat cu numeroși artişti din întreaga lume.

Comentarii