Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Alexandra Stan este în spital după ce a fost bătută de managerul său

Alexandra Stan susține că a fost bătută de managerul său Marcel Prodan. Aceasta este în spital în stare de șoc, după agresiunile verbale și fizice îndurate.

Publicat

pe

Interpreta single-ului "Mr. Saxobeat", Alexandra Stan a fost agresată fizic și verbal de producătorul și managerul său Marcel Prodan (2013)

Tânăra cântăreață Alexandra Stan, care a cunoscut succesul la nivel internațional, a fost victima unui tratament agresiv și abuziv din partea managerului său, Marcel Prodan. Artista de numai 24 de ani a ajuns internată în spital cu fața tumefiată, cu răni grave la nivelul ochilor, la cap, la rinichi și vânătăi pe tot corpul. Alexandra a povestit că incidentul a avut loc sâmbăta trecută și a pornit de la o discuție despre bani. Aceasta a trecut prin câteva ore de coșmar și încă se află în stare de șoc. A fost bătută în studioul de înregistrări, dar și în mijlocul străzii și în mașină. În prezent, aceasta este internată la spitalul din Medgidia, unde trebuie să mai facă anumite analize. Momentan nu a exista nici o declarație oficială din partea lui Marcel Prodan privind cele întâmplate.

Interpreta single-ului "Mr. Saxobeat", Alexandra Stan a fost agresată fizic și verbal de producătorul și managerul său Marcel Prodan (2013)

Interpreta single-ului "Mr. Saxobeat", Alexandra Stan a fost agresată fizic și verbal de producătorul și managerul său Marcel Prodan (2013)

Întreaga poveste a izbucnit luni, 17 iunie, când Alexandra a decis să dezvăluie adevărul despre relația cu managerul său Marcel Prodan și despre ce se ascunde în spatele unei imagini de succes. Cântăreața a intrat în legătură cu diferite publicații și televiziuni românești și a acceptat să se prezinte în fața camerelor cu fața tumefiată și plină de vânătăi. Astfel, aceasta a vrut și să dezmintă mesajul apărut pe conturile sale oficiale de Facebook și Tweeter, potrivit căruia managementul anunța că artista a fost victima unui accident rutier, motiv pentru care anulează următoarele concerte. Alexandra a declarat că ea nici măcar nu avea acces la respectivele conturi, care erau controlate exclusiv de Marcel Prodan și echipa sa.

În urma interviurilor date a ieșit la suprafață nu doar tragicul eveniment, ci și alte întâmplări și tratamente verbale agresive și jignitoare pe care artista le-a acceptat de-a lungul timpului. De asemenea, vorbind despre partea financiară și managerială, se pare că lucrurile s-au desfășurat într-un mod lipsit de profesionalism.

"Vineri seara m-am dus să îi arăt costumația pentru concertul de promovare de marți, din Spania. L-am intrebat de bani, dacă se poate să primesc banii pe ultimele concerte. Nu mi-a mai dat bani de anul trecut. Tot timpul mi-a dat cu țârâita…A început să fie agresiv verbal. 

Nici nu știu câți bani am de luat. De trei ani cânt unde mă trimit ei, nu comentez. Dar de câte ori am intrebat de bani a ieșit cu ceartă. Acum câteva luni am întrebat de bani și a ieșit scandal. Până la urmă ei sunt manageri și sunt obligați să-mi spună. L-au dat și pe tatăl meu afară din firmă acum vreo 6 luni. Am și eu nevoie de bani, că de șase luni nu am mai primit nimic. Și au fost tot felul de investiții.

M-a smucit, tot încerca să mă dea afară din casă... M-a prins de gât și mi-a rupt lanțul, care a rămas acolo. De asemenea, au mai rămas acolo hainele și un laptop. Am plecat, m-am calmat.

Sâmbătă m-am dus să fac repeții pentru piesa nouă. De fața cu angajații de la studio, el a început să mă jignească, să îmi spună că nu fac canto, că am voce nașpa. Am încercat să îl calmez, el a continuat să mă jignească, a devenit agresiv fizic. M-a lovit și am leșinat. M-am trezit după două ore în studio, invelită cu o pătură.

M-a scos din mașină, mi-a dat picioare în spate, mi-a dat în rinichi și eu am un singur rinichi. Eu tot încercam să fug, nu mai puteam să stau să mă bată, a trecut o mașină de poliție înspre Constanța, politiștii ne-au văzut, au venit să ne legitimeze, m-au luat și m-au dus la spital", a declarat Alexandra Stan pentru Știrile Pro TV.

Producătorul muzical și managerul Marcel Prodan a contactat-o pe artistă în anul 2009, iar de atunci Alexandra Stan a însemnat un produs realizat exclusiv de acesta. Primul single a fost "Lollipop (Param Pam Pam)", iar piesa care i-a adus succesul internațional a fost "Mr.Saxobeat". Cel mai recent single "All My People" a fost lansat recent, la începutul lunii mai și s-a bucurat de un videoclip în care apare și Marcel Prodan.

Între Alexandra și Marcel a existat chiar și o relație de dragoste, aceasta mărturisind că l-a iubit foarte mult. Însă, povestea de succes a artistei din România s-a transformat după aproximativ un an într-un coșmar. Alexandra a declarat că a avut încredere în Marcel și la început nu a pus întrebări privind contractele concertelor, sumele încasate sau alte lucruri asemănătoare. Cu timpul, aceasta a cerut niște explicații și a vrut să știe cât valorează munca ei. Potrivit artistei, toate discuțiile despre bani se transformau în certuri monstruoase și de multe ori Marcel o trata ca pe sclava sa aducându-i injurii mai mereu. În plus, în ultimul an de zile producătorul și managerul nu  s-a mai arătat interesat de proiectul muzical Alexandra Stan, single-ul "All My People" venind după o absență de un an.

Alexandra Stan a precizat că a depus o plângere penală împotriva lui Marcel Prodan și că va face tot posibilul să rezilieze contractul cu acesta și să-și recupereze banii cuveniți.

Alexandra Stan - "Mr. Saxobeat"

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Alexandra Stan susține în aprilie primul concert după o pauză de un an

Alexandra Stan susține pe 15 aprilie primul ei concert online de la debutul pandemiei. Show-ul va putea fi urmărit de către fanii artistei din întreaga lume.

Publicat

pe

Alexandra Stan - Aleasa
Alexandra Stan - Aleasa │ FOTO: Captură YouTube

Desi pandemia a afectat industria muzicală, artiștii s-au adaptat la noua realitate, astfel că interacțiunile cu fanii au loc online, în special prin canalele de socializare. Acum, prin intermediul platformei Netbox, Alexandra susține primul concert live după o pauză de un an.

"Am emoții de parcă ar fi pentru prima dată când susțin un concert. Am simțit că e momentul să retrăiesc alături de fanii mei bucuria unui show, chiar dacă de data asta este făcut într-un alt mod. Eu mă pregătesc intens pentru 15 aprilie, fac repetiții cu trupa zilnic, vreau să fie o experiență frumoasă pentru fanii mei din întreaga lume", spune Alexandra Stan.

Concertul va avea loc pe 15 aprilie, la ora 21:00. Alexandra va interpreta live cele mai recente single-uri, precum "Aleasă" și "Take Me Home", dar și hiturile "I did it, Mama" și "Mr. Saxobeat".

Bilete la concertul Alexandrei Stan:

  • Biletele pentru concertul de pe 15 aprilie pot fi achiziționate online. Găsiți toate detaliile în Agenda InfoMusic.

Alexandra și-a făcut debutul în muzică cu piesa "Lollipop / Param Pam Pam". Ulterior, au urmat single-uri că "Mr. Saxobeat", "Lemonade" sau "Get Back (ASAP)". Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul "Mr. Saxobeat", iar în 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicală.

De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume ("Saxobeats", "Unlocked", "Alesta", "Mami"), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.

De curând, Alexandra Stan a rememorat în cadrul unui interviu televizat momentul dramatic din 2013, când a ajuns în spital după ce a fost bătută de managerul ei. Invitată în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", artista a povestit în detaliu ce s-a întâmplat între ea și fostul manager, mărturisind că ceea ce a trăit a fost "crunt".

Citește în continuare

Lifestyle

Alexandra Stan a povestit despre trauma cauzată de managerul care a bătut-o: "A fost crunt. Am trecut peste, dar cu greu"

Alexandra Stan a rememorat în cadrul unui interviu televizat momentul dramatic din 2013, când a ajuns în spital după ce a fost bătută de managerul ei. Invitată în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", artista a povestit în detaliu ce s-a întâmplat între ea și fostul manager, mărturisind că ceea ce a trăit a fost "crunt".

Publicat

pe

Alexandra Stan în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”
Alexandra Stan în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” │ FOTO: Captură YouTube

Alexandra Stan a acceptat să detalieze cum s-a ajuns la incidentul traumatizant din 2013, în urma căruia a fost internată în spital. Conflictul dintre artistă și managerul Marcel Prodan a fost îndelung dezbătut în media, fiecare dintre părțile implicate oferind, însă, presei versiuni diferite ale poveștii.

În discuția cu Denise Rifai, Alexandra a explicat de ce au apărut tensiuni între ea și manager, mărturisind că tatăl ei a avut un rol important în dezvăluirea unor informații compromițătoare la adresa lui Marcel Prodan.

Alexandra Stan: "A fost un moment în care eu m-am trezit la realitate. Mi-am dat seama ce se întâmpla de fapt, cine erau oamenii ăia cu care eu lucram de 3 ani jumate"

"Am trecut prin asta și m-a marcat atât pe mine, cât și restul țării, cred. Da, a fost crunt. A fost un moment în care eu m-am trezit la realitate. Mi-am dat seama ce se întâmpla de fapt, cine erau oamenii ăia cu care eu lucram de 3 ani jumate, cine erau oamenii pe care eu îi creadeam familie, despre care eu credeam că mi-a pus Dumnezeu mâna-n cap.

Cu câteva luni înainte, tata începuse să-mi spună, pentru că el fusese tour manager-ul meu, mergea cu mine peste tot în concerte, și el mai afla chestii, de la promoteri, de la agenți, începuse să mai audă adevărul: câți bani se luau pe un concert, cine încasa de fapt. El începuse să audă tot felul de chestii de genul ăsta. Și el îmi spunea, dar pentru că eu aveam părerea asta despre tata dinainte, că a greșit, că a făcut el niște credite și n-a zis, credeam că el minte. Pentru că aveam imaginea asta despre el. Și de fapt el nu mințea, el spunea adevărul, s-a dovedit ulterior", a povestit Alexandra.

Alexandra Stan: "Marcel, cu care trăiam, practic, zi de zi, începuse să se comporte foarte urât cu mine"

Artista a început să aibă îndoieli în privința onorariului cuvenit, îngrijorarea ei dovedindu-se a fi întemeiată.

"Am fost în Austria, la un tip, Alin Soare, care se ocupa de concerte, și i-am spus. Și mi-a recunoscut și el, mi-a recunoscut multe chestii, mi-a zis unde aveau conturile, că aveau în alte țări, în offshore-uri, și că aveau bani la negru, și multe chestii. Pentru  mine, în momentul ăla a fost așa: <<Wow, stai puțin!>>. Și am început să le zic, au început multe certuri, au început tensiuni. Andrei Nemirschi s-a retras, el a zis că nu vrea să aibă parte de așa ceva, de discuții, mai ales că taică-su era în politică, și Marcel, cu care trăiam, practic, zi de zi, adică era cel mai aproape de mine, începuse să se comporte foarte urât cu mine. Începuse să mă facă întâi psihic, pentru că asta e: agresiunea asta începe întâi psihic. Îmi zicea: <<Nu ești în stare să cânți, arăți nașpa, du-te și tu la sală. Nu te uiți la tine cum arăți?>>. Agresiune de genul ăsta, verbală și psihică."

Alexandra Stan: "La repetiții a început să mă facă în toate felurile, a început să arunce cu alea pe acolo"

Incidentul de la studiul de înregistrări, în urma căruia artista s-a ales cu răni grave și vânătăi pe tot corpul, s-a petrecut cu o zi înainte de un concert.

"La un moment dat, în ziua în care s-a întâmplat, urma să avem a doua zi un concert, sâmbătă, în Palma de Mallorca. Și în ziua respectivă, atunci când s-a întâmplat, vineri, el m-a chemat să repetăm. Și la repetiții a început să mă facă în toate felurile, a început să arunce cu alea pe acolo. A fost o ieșire. Cred că și el a izbucnit, eu ulterior l-am înțeles și pe el, ca agresor, pentru că și agresorii au nevoie de ajutor, nu sunt agresori pentru că le place. Au și ei probleme mintale, că de asta și ajung să fie agresori, sau, cel mai probabil, au fost și ei agresați, când au fost mici. Dar cert este că s-a întâmplat. A fost crunt, am trecut peste, dar cu greu. "

Alexandra Stan: "Nu, în niciun caz (nu am vrut să mă sinucid). Am tras de volan pentru că mă bătea"

Potrivit versiunii lui Marcel Prodan, care a fost și iubitul Alexandrei, artista l-ar fi amenințat că se sinucide dacă o părăsește, conflictul fiind cauzat de fapt de ea. Alexandra a dezmințit această ipoteză, spunând că după ce au plecat de la studio a tras de volan pentru a-i evita loviturile.

"Nu, în niciun caz (nu am vrut să mă sinucid). Am tras de volan pentru că mă bătea. El în mașină îmi dădea foarte mulți pumni. Dacă el ar fi vrut să se despartă de mine, ăsta era un plus pentru ei", a declarat Alexandra.

Artista nu a descoperit încă ce sumă i s-ar fi cuvenit, dacă nu ar fi fost păcălită de partenerii ei de business, însă estimează că ar fi vorba despre "milioane de euro".

"Am auzit vorbe și am văzut mail-uri și discuții cu oameni din alte țări, care, într-adevăr, demonstrau existența unor milioane de euro, care mie mi se furaseră."

VIDEO: Alexandra Stan în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending