Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Motorhead anunță lansarea unui nou album, "Aftershock"

Motorhead va lansa în luna septembrie 2013 un nou album de studio intitulat "Aftershock". În acest an trupă sărbătorește 38 de ani de la înființare.
MOTÖRHEAD va concerta la Bucuresti

Deși au trecut trei ani de la ultimul album de studio, "The World Is Yours" (2010), formația britanică Motorhead a fost foarte ocupată. A lansat două lbumele live "The World Is Ours", a susținut sute de concerte, au apărut pe piața căștile Motorhead dar și băuturile  "Motorhead Shiraz", "Motorhead Vodka" și berea "Bastards Lager". În acest an trupă sărbătorește 38 de ani de la înființare și va lansa în luna septembrie un nou album intitulat "Aftershock".

Motorhead

Motorhead

Discul este înregistrat în studioul Maple Sound Studios din California cu ajutorul producătorului Cameron Webb, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Megadeth, Sister Sin, Sum 41, Monster Magnet, Godsmack, Danzig, Limp Bizkit etc. Primele titluri de piese deconspirate sunt "Dust And Glass", "Knife", "Going To Mexico", "Lost Woman Blues", "Death Machine" și "Heartbreaker".

Motorhead a cântat la București în cadrul festivalului OST Fest 2012 care s-a desfășurat în luna iunie la Romexpo. Recenzia concertului și galerie foto gasiți pe InfoMusic.

Motorhead a luat naştere în 1974 la iniţiativa lui Lemmy Kilmister şi a reuşit să vândă în cei 38 de ani de muzică peste 50 de milioane de discuri în întreaga lume. Albume precum "Overkill", "Bomber", "Ace Of Spades" sau "1916", au adus formației popularitatea la nivel mondial și distincţii precum Discul de Argint pentru "Bomber" în 1980, o nominalizare la Grammy pentru "1916" în 1991, sau Discul de Aur pentru piesa "The Game" în 2001.

 Motorhead - "Get Back In Line"

Citește mai multe despre Motörhead
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tribute Fest Day la Otopeni, show dedicat muzicii Muse, Coldplay, U2

Tribute Fest Day este un show în premieră în România, în cadrul căruia muzica celor de la Muse, Coldplay și...

Închide