Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Motorhead anunță lansarea unui nou album, "Aftershock"

Motorhead va lansa în luna septembrie 2013 un nou album de studio intitulat "Aftershock". În acest an trupă sărbătorește 38 de ani de la înființare.

Publicat

pe

MOTÖRHEAD va concerta la Bucuresti
MOTÖRHEAD va concerta la Bucuresti

Deși au trecut trei ani de la ultimul album de studio, "The World Is Yours" (2010), formația britanică Motorhead a fost foarte ocupată. A lansat două lbumele live "The World Is Ours", a susținut sute de concerte, au apărut pe piața căștile Motorhead dar și băuturile  "Motorhead Shiraz", "Motorhead Vodka" și berea "Bastards Lager". În acest an trupă sărbătorește 38 de ani de la înființare și va lansa în luna septembrie un nou album intitulat "Aftershock".

Motorhead

Motorhead

Discul este înregistrat în studioul Maple Sound Studios din California cu ajutorul producătorului Cameron Webb, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Megadeth, Sister Sin, Sum 41, Monster Magnet, Godsmack, Danzig, Limp Bizkit etc. Primele titluri de piese deconspirate sunt "Dust And Glass", "Knife", "Going To Mexico", "Lost Woman Blues", "Death Machine" și "Heartbreaker".

Motorhead a cântat la București în cadrul festivalului OST Fest 2012 care s-a desfășurat în luna iunie la Romexpo. Recenzia concertului și galerie foto gasiți pe InfoMusic.

Motorhead a luat naştere în 1974 la iniţiativa lui Lemmy Kilmister şi a reuşit să vândă în cei 38 de ani de muzică peste 50 de milioane de discuri în întreaga lume. Albume precum "Overkill", "Bomber", "Ace Of Spades" sau "1916", au adus formației popularitatea la nivel mondial și distincţii precum Discul de Argint pentru "Bomber" în 1980, o nominalizare la Grammy pentru "1916" în 1991, sau Discul de Aur pentru piesa "The Game" în 2001.

 Motorhead - "Get Back In Line"

Trending