Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Noul clip lansat de Alex Velea "E marfă tare" - VIDEOCLIP

Alex Velea aduce plaja în fața blocului în noul clip "E marfă tare". Împreună cu Pacha Man, Alex Velea propune o escapadă în mijlocul orașului.

Publicat

pe

Alex Velea - "E marfă tare" feat. Pacha Man
Alex Velea - "E marfă tare" feat. Pacha Man │ FOTO: www.facebook.com

Alex Velea aduce plaja și atmosfera de la mare chiar în fața blocului. În noul său clip, "E marfă tare", artistul propune o escapadă în mijlocul orașului, pe ritmuri de dans cu influențe reggae, aduse de Pacha Man.

Alex Velea - "E marfă tare" feat. Pacha Man

Alex Velea - "E marfă tare" feat. Pacha Man │ FOTO: www.facebook.com

"Clipul ăsta îți propune o escapadă în mijlocul orașului. Te trezește din amorțeală și îți face poftă de party, te invită la dans și te convinge că vara E MARFA TARE, pentru că distracția nu ține cont de loc, ci de tine", a declarat Alex Velea.

Videoclipul a fost realizat de echipa HaHaHa Video Production în colaborare cu Iulian Moga. Acesta prezintă o zi de vară marfă într-un cartier cu oameni ingenioși și plini de viață, care au adus plaja, la propriu, la ei între blocuri. Nisipul acoperă cimentul, iar fiecare și-a instalat sezlongul la soare. Nu lipsesc micile terase cu băuturi reci și răcoritoare, jocurile pe nisip și poveștile de iubire. Fiindcă atunci când soarele răsare, nimeni nu doarme, rând pe rând, Smiley, Mihai Ristea, Sore, Jazzy Jo, Giulia, Boier Bibescu, DJ CellBlock, Cabron, Speak și Pacha Man își fac apariția la party, într-o atmosfera plină de zâmbete și relaxare.

După modelul clipurilor "Dragoste la prima vedere" și "Dacă dragostea dispare", povestea videoclipului "E marfă tare" se va continua în viitorul clip al lui Pacha Man pentru piesa "Aia e", despre care vom afla mai multe detalii în curând.

Alex Velea - "E marfă tare" feat. Pacha Man

Comentează

Trending