Urmărește-ne în Social Media

Motorhead - When The Sky Comes Looking For You

Motorhead a lansat videoclipul noului single ”When The Sky Comes Looking For You”. Filmat în Palma de Mallorca, vizualul este regizat de Pep Bonet, un vechi prieten și colaborator al formației.

Motorhead continuă promovarea albumului „Bad Magic” prin lansarea unui videoclip pentru single-ul  ”When The Sky Comes Looking For You”. Vizualul prezintă o partidă de poker ce are ca miză viața participanților la joc, starea de tensiune fiind alimentată de ritmul antrenant al piesei.

Noul album Motorhead, „Bad Magic”, a fost lansat pe 28 august, momentul marcând aniversarea a 40 de ani de activitate a trupei. Reflectând la perioada petrecută alături de colegii săi, Lemmy a mărturisit că formația a rămas aceeași, chiar și după aceste 4 decenii.

„Suntem o trupă onestă, iar eu sunt un om onest și decent. Ceea ce ne diferențiază de restul este că noi nu am acceptat niciodată compromisuri. Facem asta sau nu mai facem nimic – ori îți place de noi, ori ne lași în pace”, a declarat solistul.

Bad Magic” este cel de-al 22-lea album al formației. Discul conține 13 piese, dintre care una este un cover după hitul Rolling Stones, „Sympathy for the Devil„. Albumul a fost produs la NRG Studios de către vechiul prieten și colaborator Cameron Webb.

Tracklist „Bad Magic” – Motörhead:

 1. „Victory or Die”
 2. „Thunder & Lightning”
 3. „Fire Storm Hell”
 4. „Shoot Out All of Your Lights”
 5. „The Devil”
 6. „Electricity”
 7. „Evil Eye”
 8. „Teach Them How to Bleed”
 9. „Till the End”
 10. „Tell Me Who to Kill”
 11. „Choking on Your Screams”
 12. „When the Sky Comes Looking for You”
 13. „Sympathy for the Devil” (Rolling Stones cover)
Comentarii