Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Black Friday 2018: Cele mai tari reduceri la eMAG Black Friday 2018: Reduceri la evoMAG Black Friday 2018: Reduceri la Elefant Black Friday 2018: Reduceri la FashionDays Black Friday 2018: Oferte de Gaming la PC Garage INFO CONCERT:
Acadelia

Tribute Fest Day la Otopeni, show dedicat muzicii Muse, Coldplay, U2

Tribute Fest Day este un show în premieră în România, în cadrul căruia muzica celor de la Muse, Coldplay și U2 va fi reinterpretată de către trupe recunoscute la nivel internațional.

Pe 28 iunie orașul Otopeni va găzdui unul din cele mai inedite evenimente din ultimii ani. Un concept extrem de apreciat și intens mediatizat în întreaga lume ajunge în sfârșit și în România. Tribute Fest Day este un show dedicat în primul rând fanilor greilor industriei muzicale, în cadrul acestei prime ediții aducându-se un omagiu trupelor Muse, Coldplay și U2. Evenimentul va avea loc  în Piața Primăriei din Otopeni, accesul publicului fiind permis începând cu ora 19:00. Intrarea este liberă.

poster-tribute-fest-day-iunie-2013

Ideea conceptului Tribute Fest Day  a plecat în urmă cu câțiva ani de la un grup de oameni pasionați, muzicieni de excepție ce și-au dorit să ofere un tribut "greilor" industriei muzicale internaționale. Și-au propus ca prin acest show să aducă muzica lor mai aproape de toți fanii ce și-ar dori să le asculte live piesele și să trăiască sentimentul unui concert de mare amploare. De aici și numele de "tribute bands". Iar de atunci, acest concept s-a transformat într-o adevărată mișcare muzicală, în Europa și Australia existând anual festivaluri și concursuri cu această temă. Numărul participanților crește de la an la an, uneori concertele formațiilor tribut fiind la fel de așteptate precum cele ale formațiilor originale. Acolo unde oamenii nu au avut posibilitatea de a-și vedea live idolii, cererea pentru astfel de concerte este de-a dreptul uriașă…

Vestea bună este că a venit în sfârșit și rândul țării noastre! Inițiativa aparține orașului Otopeni, care va găzdui anul acesta 3 din cele mai bune formații tribut ale lumii. Iar aici ne referim inclusiv la trupele pe care le reprezintă. Muse by "Muse Italian Connection", Coldplay by "Daylight" și U2 by "Zen Garden" vor urca succesiv pe scena amplasată în Piața Primăriei din orașul Otopeni. Cu alte cuvinte, trei trupe de renume vor recrea concertele ce le-au aduse celebritatea celor de la Muse, Coldplay și U2.

Zen Garden - "Where The Streets Have No Name" (Tribut U2)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre ColdplayMuseU2
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Direcția 5 lansează albumul "Zâmbetul face minuni" la Sala Palatului

Direcția 5 invită fanii la un concert de amploare ce va avea loc la Sala Palatului din București pe data...

Închide