INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS
Cele mai așteptate concerte în România și recomandări

Videoclip oficial: Ugly Kid Joe - Under the Bottom feat. Phil Campbell

Trupa americană Ugly Kid Joe a lansat videoclipul piesei „Under The Bottom” pentru care au colaborat cu chitaristul Motörhead, Phil Campbell. Materialul poate fi urmărit în articol.

Videoclipul debordează prin momente de energie, mai ales prin cele de pe scenă în care se simte o legătură strânsă între membrii trupei și public. Piesa este extrasă de pe ultimul album, „Uglier Than They Used Ta Be”, lansat în America de Nord în octombrie 2015. CD-ul a fost înregistrat la JT Studios și Balance Studios în Louisiana de producătorul și chitaristul trupei, Dave Fortman (Ugly Kid Joe, Slipknot, Godsmack, Evanescence).

Whitfield Crane (vocal) și Klaus Eichstadt (chitară) au făcut echipă cu Sonny Mayo (chitară), Shannon Larkin (tobe), Zac Morris (tobe), Cordell Crockett (bas) și Dave Fortman (chitară) și au început să compună. Rezultatul este cel mai bun sound pentru un album Ugly Kid Joe de până acum.

Pe lângă cele nouă cântece originale ale trupei, în album mai sunt și câteva cover-uri, inclusiv versiunea pentru „Papa Was A Rolling Stone” a trupei Rare Earth, cu inconfundabilul vocalist australian de top Dallas Frasca și clasicul „Ace Of Spades” de la Motörhead, cu apariția specială a lui Phil Campbell care oferă semnătura lui unică piesei. Campbell mai apare și pe piesele „My Old Man” și „Under The Bottom”.

Ugly Kid Joe vor începe un turneu european, având deja 36 de dăți stabilite. Trupa a lansat trei albume de studio și a fost în turneu de-a lungul anilor '90, înainte de despărțirea din 1997. Ugly Kid Joe s-a reunit în 2010.

Citește mai multe despre MotörheadUgly Kid Joe
Videoclipuri cu MotörheadUgly Kid Joe
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE