Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Red Hot Chili Peppers în România

Publicat

pe

Red Hot Chilli Peppers va concerta la Bucuresti!
Red Hot Chilli Peppers va concerta la Bucuresti!

Trupa RED HOT CHILI PEPPERS va concerta și pentru publicul român în 2012! Așteptăm ca în cursul zilei de mâine Emagic să anunțe detaliile concertului de la București. Dintre datele vehiculate, 31 august pare să fie ziua victorioasă și nu 3 septembrie. Americanii vor aduce turneul "I'm With You" cel mai probabil pe Arena Națională în fața fanilor care i-au aşteptat peste 20 de ani!

UPDATE 6.11:
Red Hot Chili Peppers a anunțat pe site-ul oficial încă patru concerte în Europa în 2012 - Lituania, Estonia, Cehia și Romania. Arena Națională din București va găzdui primul ei mare concert din istorie. Confirmarea informațiilor INFOMUSIC vine de peste ocean împreună cu data la care se vor pune în vânzare biletele pe myticket.ro.

Biletele la RHCP - Click pentru a vedea prețurile!

Organizatorul Emagic confirmă disponibilitatea biletelor începând de marți, 13 decembrie. Acestea vor fi disponibile ulterior și prin rețeaua magazinelor Diverta. Nu s-au comunicat încă prețurile acestora.

Red Hot Chilli Peppers va concerta la Bucuresti!
Red Hot Chili Peppers a lansat anul acesta cel de-al zecelea material discografic, "I’m With You".  Turneul a început în luna august, în Asia (China și Japonia). Luna septembrie a fost dedicată spectacolelor în America de Sud, iar începând cu octombrie 2011, Red Hot Chili Peppers încântă fanii din Europa. După show-uri anunțate în ţările învecinate, iată că a venit şi rândul Bucureştiului să fie adăugat pe harta tunelului de promovare ce poartă trupa încă din luna august într-un periplu mondial de mare amploare. Urmărește fotografii şi impresii din concertele susţinute până acum!

Update 6.12 11:30: "Red Hot Chili Peppers este una dintre cele mai iubite trupe rock din lume si, totodata, una dintre preferatele publicului roman. Ne bucura mult ca putem deschide cu ei lista de concerte ce vor avea loc pe National Arena, va fi cu siguranta evenimentul rock al anului 2012! Insa surprizele nu se opresc aici, Emagic are deja o traditie din a aduce in Romania artisti remarcabili, iar acest lucru va continua si anul urmator", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Până la această oră, Emagic nu a comentat în niciun fel zvonurile legate de concertul RHCP. Sursele sigure INFOMUSIC indică organizatorul lui B'ESTFEST drept compania care va organiza și concertul RHCP de la București. Vă vom ține la curent pe măsura ce informațiile despre concert vor deveni oficiale.

Cel mai nou videoclip Red Hot Chili Peppers - Monarchy of Roses

Ascultă în întregime albumul I’m With You- Red Hot Chili Peppers (audio).

 

Trending