Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Red Hot Chili Peppers, concert în Bulgaria

Veşti bune pentru fanii români RED HOT CHILI PEPPERS! Nu, încă nu au anunţat un concert în România, însă este oficial cel de la vecinii bulgari. Americanii au trecut în... Continuare »
Red Hot Chili Peppers va concerta la Sofia

Red Hot Chili Peppers va concerta la SofiaVeşti bune pentru fanii români RED HOT CHILI PEPPERS! Nu, încă nu au anunţat un concert în România, însă este oficial cel de la vecinii bulgari. Americanii au trecut în agenda turneului mondial de promovare a albumului I'm With You de anul viitor, concerte în Rusia, Polonia, Croaţia şi Bulgaria, după cum urmează:

Rusia - St. Petersburg - Petrovsky Stadium - 20 iulie - bilete disponibile de pe 2 decembrie
Polonia- Varşovia- Bernowo Airport - 27 iulie - bilete disponibile de pe 10 decembrie
Croaţia - Zagreb - Hippodrome - 29 august - bilete disponibile de pe 2 decembrie
Bulgaria - Sofia - Georgi Asparuhov Stadium - 1 septembrie - bilete disponibile de pe 2 decembrie

Concertul stabilit deja pentru capitala Bulgariei ne dă speranţe că în viitorul apropiat, organizatorii de evenimente de la noi din ţară vor anunţa şi show-ul mult-aşteptat de la Bucureşti! Dacă însă formaţia va ocoli meleagurile mioritice, putem doar ca începând de mâine, 2 decembrie 2011 să ne cumpărăm bilete la Sofia de AICI.

Red Hot Chili Peppers a lansat anul acesta cel de-al zecelea material discografic, ”I’m With You”. Evident, campania de promovare a noului album include și un turneu mondial ce a debutat în vara acestui an și care va continua în 2012.

Turneul a început în luna august, în Asia (China și Japonia). Luna septembrie a fost dedicată spectacolelor în America de Sud, iar începând cu octombrie, Red Hot Chili Peppers încântă fanii din Europa.

Fotografii şi impresii de la concertele susţinute până acum de rockeri - FROM THE ROAD: Red Hot Chili Peppers Turneu 2011 – 2012

Review album I'm With You -  Ascultă în întregime albumul I’m With You- Red Hot Chili Peppers (audio)

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
1 Decembrie în Atelierul de Productie: aniversare 1 an Subcarpati

De Ziua Națională, Subcarpați aniversează 1 an de la lansarea oficială a primului album. Petrecerea va avea loc la Atelierul...

Închide