Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Red Hot Chili Peppers, concert în Bulgaria

Publicat

pe

Red Hot Chili Peppers va concerta la Sofia
Red Hot Chili Peppers va concerta la Sofia

Red Hot Chili Peppers va concerta la SofiaVeşti bune pentru fanii români RED HOT CHILI PEPPERS! Nu, încă nu au anunţat un concert în România, însă este oficial cel de la vecinii bulgari. Americanii au trecut în agenda turneului mondial de promovare a albumului I'm With You de anul viitor, concerte în Rusia, Polonia, Croaţia şi Bulgaria, după cum urmează:

Rusia - St. Petersburg - Petrovsky Stadium - 20 iulie - bilete disponibile de pe 2 decembrie
Polonia- Varşovia- Bernowo Airport - 27 iulie - bilete disponibile de pe 10 decembrie
Croaţia - Zagreb - Hippodrome - 29 august - bilete disponibile de pe 2 decembrie
Bulgaria - Sofia - Georgi Asparuhov Stadium - 1 septembrie - bilete disponibile de pe 2 decembrie

Concertul stabilit deja pentru capitala Bulgariei ne dă speranţe că în viitorul apropiat, organizatorii de evenimente de la noi din ţară vor anunţa şi show-ul mult-aşteptat de la Bucureşti! Dacă însă formaţia va ocoli meleagurile mioritice, putem doar ca începând de mâine, 2 decembrie 2011 să ne cumpărăm bilete la Sofia de AICI.

Red Hot Chili Peppers a lansat anul acesta cel de-al zecelea material discografic, ”I’m With You”. Evident, campania de promovare a noului album include și un turneu mondial ce a debutat în vara acestui an și care va continua în 2012.

Turneul a început în luna august, în Asia (China și Japonia). Luna septembrie a fost dedicată spectacolelor în America de Sud, iar începând cu octombrie, Red Hot Chili Peppers încântă fanii din Europa.

Fotografii şi impresii de la concertele susţinute până acum de rockeri - FROM THE ROAD: Red Hot Chili Peppers Turneu 2011 – 2012

Review album I'm With You -  Ascultă în întregime albumul I’m With You- Red Hot Chili Peppers (audio)

Concerte & turnee

Vine Red Hot Chili Peppers la Electric Castle 2024?

Red Hot Chili Peppers ar putea fi unul dintre headlinerii Electric Castle 2024. Cea de-a zecea ediție a festivalului a oferit câteva indicii care ne-au dus cu gândul la trupa americană. O fi o intuiție corectă, o teorie a conspirației sau o dorință prea mare de a revedea formația în România după 11 ani, dar te invităm totuși să citești mai multe în articol.

Publicat

pe

Anthony Kiedis, RHCP în concert pe 31 august la Arena Națională (foto: Alex Chelba)
Anthony Kiedis, RHCP în concert pe 31 august la Arena Națională (foto: Alex Chelba)

Pentru 2024, Electric Castle pregătește o ediție aniversară ce va sărbători cei 10 ani de existență. Prin urmare, este de așteptat ca lineup-ul să fie gândit în așa fel încât să rămână pentru multă vreme în memoria festivalierilor.

Organizatorii au început deja să se ocupe de construirea celei mai noi ediții a festivalului. Mai mult, aceștia au oferit niște indicii ce prefigurează anunțul primului val de artiști. Primul detaliu în acest sens a fost schimbarea siglei. Dacă înainte Electric Castle era reprezentat de combinația de negru și galben, acum festivalul și-a schimbat logo-ul în roșu și alb. Aceleași culori se regăsesc și în simbolul trupei Red Hot Chili Peppers.

Logo-ul oficial al trupei Red Hot Chili Peppers a fost desenat de solistul Anthony Kiedis în 1984. Managementul casei de discuri a cerut grupului să se gândească la un logo, iar Kiedis a schițat asteriscul cu opt brațe. La acea vreme, artistul nu i-a acordat vreo semnificație specială. În timp, însă, a devenit una dintre cele mai cunoscute sigle ale unei trupe din istoria muzicală.

Un alt semn care a condus la ideea că RHCP ar putea urca pe scena EC 2024 a fost o fotografie publicată pe platformele de socializare ale festivalului. Se vede Calea Victoriei din București unde este afișată o reclamă pentru ediția de anul viitor a festivalului, ce încorporează emblema formației RHCP. Asteriscul cu opt brațe este vizibil în partea dreaptă.

Reclamă Electric Castle 2024

Reclamă Electric Castle 2024 │ FOTO: Electric Castle www.facebook.com

Primii artiști din lineup-ul EC 2024 vor fi anunțați în viitorul apropiat. Până atunci, nu ne rămâne de făcut decât să ne hrănim iluzia, să "manifestăm" revenirea trupei în România sau să îi ascultăm discografia. Iar ultima parte nu are nevoie de vreun motiv special.

Cea de-a 10-a ediție Electric Castle va avea loc între 17 și 21 iulie 2024. Abonamentele sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 532,55 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending