Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Biletele la concertul Red Hot Chili Peppers

Marți, 13 decembrie, pe Myticket.ro, se vor pune în vânzare biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers ce va avea loc în data de 31 august 2012, pe Arena Naționala... Continuare »
Red-Hot-Chili-Peppers va concerta la Bucuresti

Marți, 13 decembrie, pe Myticket.ro, se vor pune în vânzare biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers ce va avea loc în data de 31 august 2012, pe Arena Naționala din București. Categoriile de bilete variază în funcție de distanța față de scenă, prețurile fiind între 130 RON și 495 RON.

Promotie speciala pentru fanii B'ESTFEST Summer Camp!

Cei care își achiziționează online biletul pentru concertul Red Hot Chili Peppers vor avea parte de o reducere de 50% din prețul integral al unui abonament de B’ESTFEST Summer Camp (mai precis 132.5 RON).

Fanii Red Hot Chili Peppers își vor putea achiziționa biletele pentru concert începand de pe 13 decembrie, acestea fiind disponibile in urmatoarele categorii de preturi:

  • 130 (Gazon)
  • 275 (Gold Circle)
  • 155, 185, 215, 265, 305, 375, 495 RON.

Vă prezentăm mai jos harta cu secțiunile arenei corespunzătoare categoriilor de bilete. Click pe poză pentru mărire!

După lansarea biletelor pe www.Myticket.ro, acestea vor fi disponibile și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu și Sala Palatului.

Emagic a anunțat și prețurile biletelor de la B’ESTFEST Summer Camp (6-8 iulie 2012). Chiar dacă bugetul festivalului s-a mărit pentru ediția din 2012, prețurile biletelor vor rămâne aceleași, respectiv 125 de lei pentru biletul de o zi și 265 de lei pentru abonamentul de 3 zile! Cei care își vor comanda online pe www.MyTicket.ro biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers vor putea să își cumpere abonamentele B’ESTFEST Summer Camp cu 50% reducere față de prețul integral în perioada 13-20 decembrie 2011.

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nazareth live in Hard Rock Cafe – se suplimenteaza biletele cu loc

Zilele trecute s-au epuizat de bilete cu loc (120 lei) puse in vanzare pentru concertul Nazareth ce va avea loc...

Închide