Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Biletele la concertul Red Hot Chili Peppers

Publicat

pe

Red-Hot-Chili-Peppers va concerta la Bucuresti
Red-Hot-Chili-Peppers va concerta la Bucuresti

Marți, 13 decembrie, pe Myticket.ro, se vor pune în vânzare biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers ce va avea loc în data de 31 august 2012, pe Arena Naționala din București. Categoriile de bilete variază în funcție de distanța față de scenă, prețurile fiind între 130 RON și 495 RON.

Promotie speciala pentru fanii B'ESTFEST Summer Camp!

Cei care își achiziționează online biletul pentru concertul Red Hot Chili Peppers vor avea parte de o reducere de 50% din prețul integral al unui abonament de B’ESTFEST Summer Camp (mai precis 132.5 RON).

Fanii Red Hot Chili Peppers își vor putea achiziționa biletele pentru concert începand de pe 13 decembrie, acestea fiind disponibile in urmatoarele categorii de preturi:

  • 130 (Gazon)
  • 275 (Gold Circle)
  • 155, 185, 215, 265, 305, 375, 495 RON.

Vă prezentăm mai jos harta cu secțiunile arenei corespunzătoare categoriilor de bilete. Click pe poză pentru mărire!

După lansarea biletelor pe www.Myticket.ro, acestea vor fi disponibile și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu și Sala Palatului.

Emagic a anunțat și prețurile biletelor de la B’ESTFEST Summer Camp (6-8 iulie 2012). Chiar dacă bugetul festivalului s-a mărit pentru ediția din 2012, prețurile biletelor vor rămâne aceleași, respectiv 125 de lei pentru biletul de o zi și 265 de lei pentru abonamentul de 3 zile! Cei care își vor comanda online pe www.MyTicket.ro biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers vor putea să își cumpere abonamentele B’ESTFEST Summer Camp cu 50% reducere față de prețul integral în perioada 13-20 decembrie 2011.

Concerte & turnee

Vine Red Hot Chili Peppers la Electric Castle 2024?

Red Hot Chili Peppers ar putea fi unul dintre headlinerii Electric Castle 2024. Cea de-a zecea ediție a festivalului a oferit câteva indicii care ne-au dus cu gândul la trupa americană. O fi o intuiție corectă, o teorie a conspirației sau o dorință prea mare de a revedea formația în România după 11 ani, dar te invităm totuși să citești mai multe în articol.

Publicat

pe

Anthony Kiedis, RHCP în concert pe 31 august la Arena Națională (foto: Alex Chelba)
Anthony Kiedis, RHCP în concert pe 31 august la Arena Națională (foto: Alex Chelba)

Pentru 2024, Electric Castle pregătește o ediție aniversară ce va sărbători cei 10 ani de existență. Prin urmare, este de așteptat ca lineup-ul să fie gândit în așa fel încât să rămână pentru multă vreme în memoria festivalierilor.

Organizatorii au început deja să se ocupe de construirea celei mai noi ediții a festivalului. Mai mult, aceștia au oferit niște indicii ce prefigurează anunțul primului val de artiști. Primul detaliu în acest sens a fost schimbarea siglei. Dacă înainte Electric Castle era reprezentat de combinația de negru și galben, acum festivalul și-a schimbat logo-ul în roșu și alb. Aceleași culori se regăsesc și în simbolul trupei Red Hot Chili Peppers.

Logo-ul oficial al trupei Red Hot Chili Peppers a fost desenat de solistul Anthony Kiedis în 1984. Managementul casei de discuri a cerut grupului să se gândească la un logo, iar Kiedis a schițat asteriscul cu opt brațe. La acea vreme, artistul nu i-a acordat vreo semnificație specială. În timp, însă, a devenit una dintre cele mai cunoscute sigle ale unei trupe din istoria muzicală.

Un alt semn care a condus la ideea că RHCP ar putea urca pe scena EC 2024 a fost o fotografie publicată pe platformele de socializare ale festivalului. Se vede Calea Victoriei din București unde este afișată o reclamă pentru ediția de anul viitor a festivalului, ce încorporează emblema formației RHCP. Asteriscul cu opt brațe este vizibil în partea dreaptă.

Reclamă Electric Castle 2024

Reclamă Electric Castle 2024 │ FOTO: Electric Castle www.facebook.com

Primii artiști din lineup-ul EC 2024 vor fi anunțați în viitorul apropiat. Până atunci, nu ne rămâne de făcut decât să ne hrănim iluzia, să "manifestăm" revenirea trupei în România sau să îi ascultăm discografia. Iar ultima parte nu are nevoie de vreun motiv special.

Cea de-a 10-a ediție Electric Castle va avea loc între 17 și 21 iulie 2024. Abonamentele sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 532,55 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending