Urmărește-ne în Social Media

Articole

Ascultă în întregime albumul I'm With You- Red Hot Chili Peppers (audio)

Publicat

pe

Coperta Album Red Hot Chili Peppers - ”I'm With You”
Coperta Album Red Hot Chili Peppers - ”I'm With You”

Coperta Album Red Hot Chili Peppers - ”I'm With You”Cei de la Red Hot Chili Peppers au lansat astăzi albumul I’m With You, cel de-al 10 lea disc din cariera lor. I’m with You este primul material apărut după Stadium Arcadium (2006), albumul care a debutat pe poziţia 1 în topurile din 28 de ţări, a adus 3 mega hituri şi milioane de fani la concertele trupei.

Dacă ar fi să descriu albumul I’m With You printr-un singur cuvânt, acela ar fi RENAŞTERE, de ce?, pentru că suntem martorii unui nou stil, unui nou sound, trăirii unor sentimente diferite de cele cu care am fost obişnuiţi de formație până acum. Avem o chitară nouă, mânuită excelent de Josh Klinghoffer chiar dacă înainte de a asculta în întregime albumul eram puţin sceptică. Pe scurt un album foarte bun, aș merge chiar până la a afirma că este poate cel mai bun material scos de Red Hot CHili Peppers până acum.

Considerată una dintre cele mai de succes trupe de muzică rock din istorie, Red Hot Chili Peppers a vândut peste 65 de milioane de albume până acum, a fost premiată de 7 ori cu Grammy și deţine mai multe recorduri muzicale, toate învârtindu-se în jurul atât de râvnitei poziţii 1 din topuri.

Ascultă următoarea piesă

Red Hot Chilli Peppers - Monarchy Of Roses

Piesa care deschide albumul este întunecată, puternică, un mix de funk şi pop care iniţial a fost scrisă şi înregistrată sub numele de “Disco Sabbath”.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

4 comentarii

Trending