Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Caleb Followill trebuie să meargă la dezintoxicare

Publicat

pe

Kings Of Leon
Kings Of Leon

Trupa Kings of Leon a anulat turneul din Statele Unite, după ce pe 30 iulie, în timpul unui concert în Dallas, Caleb a părăsit scena acuzând probleme de sănătate. Între timp fratele său Jared a făcut aluzie pe Twitter la problemele sale legate de alcool care au scăpat de sub control.

Kings Of Leon

O sursă a declarat pentru USmagazine.com: "Se încearcă internarea lui Caleb la dezintoxicare. Este vorba în mare parte despre alcool..."

O altă sursă a adăugat: "Este adevărat! Caleb se confruntă de ceva vreme cu problema alcoolului care acum a scăpat de sub control. Trebuie să meargă la dezintoxicare."

După dezastrul de sâmbătă, Jared a scris pe Twitter: "Ştiu că nu sunteţi proşti. Nu vă pot minţi. Există probleme în trupa noastră mai mari decât lipsa unui consum suficient de Gatorade. Este extrem de deprimat, însă nu pot face nimic, familia vine pe primul loc."

Cu toate acestea, un reprezentant al trupei a negat afirmaţiile, declarând că "Lui Caleb i-a fost recomandat să se odihnească din punct de vedere vocal. Se simte groaznic din cauza anulării turneului, însă aşteaptă cu nerăbdare să se reîntoarcă pe scenă la sfârşitul lunii septembrie."

Trending