Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Caleb Followill trebuie să meargă la dezintoxicare

Publicat

pe

Kings Of Leon
Kings Of Leon

Trupa Kings of Leon a anulat turneul din Statele Unite, după ce pe 30 iulie, în timpul unui concert în Dallas, Caleb a părăsit scena acuzând probleme de sănătate. Între timp fratele său Jared a făcut aluzie pe Twitter la problemele sale legate de alcool care au scăpat de sub control.

Kings Of Leon

O sursă a declarat pentru USmagazine.com: "Se încearcă internarea lui Caleb la dezintoxicare. Este vorba în mare parte despre alcool..."

O altă sursă a adăugat: "Este adevărat! Caleb se confruntă de ceva vreme cu problema alcoolului care acum a scăpat de sub control. Trebuie să meargă la dezintoxicare."

După dezastrul de sâmbătă, Jared a scris pe Twitter: "Ştiu că nu sunteţi proşti. Nu vă pot minţi. Există probleme în trupa noastră mai mari decât lipsa unui consum suficient de Gatorade. Este extrem de deprimat, însă nu pot face nimic, familia vine pe primul loc."

Cu toate acestea, un reprezentant al trupei a negat afirmaţiile, declarând că "Lui Caleb i-a fost recomandat să se odihnească din punct de vedere vocal. Se simte groaznic din cauza anulării turneului, însă aşteaptă cu nerăbdare să se reîntoarcă pe scenă la sfârşitul lunii septembrie."

Muzică nouă

Kings of Leon a lansat balada "Split Screen" și pregătește un album nou

Kings of Leon va oferi fanilor săi un nou album în 2024, iar un single de pe acel nou album este "Split Screen". Melodia tocmai a debutat și primește un videoclip cu versuri, care se vede mai jos.

Publicat

pe

Concert Kings of Leon pe Arena Națională 17 iunie 2017

Avem de-a face cu al doilea single de pe LP, după "Mustang", lansat în februarie 2024. Noul disc se numește "Can We Please Have Fun", iar melodia "Split Screen" ne induce într-o stare melancolică, toamnică aproape. Odată cu LP-ul care se lansează pe 10 mai, formația ajunge la 9 materiale discografice. Cât privește single-ul proaspăt lansat, el mizează pe introspecție, cu versuri ca "Is this a middle of a life thought; A revelation on split screen?".

Chitara se aude ușor în surdină, ca într-o baladă atemporală de la Placebo sau Muse, de la începutul de mileniu. Într-un interviu recent cu iHeart Radio, solistul trupei, Caleb Followill a dezvăluit că "Split Screen" a fost piesa pe care a așteptat să o cânte live cu cea mai mare nerăbdare. O consideră un moment romantic perfect.

Au trecut 3 ani de la albumul Kings of Leon din 2021, "When You See Yourself". Succesorul său a fost produs de colaboratorul nou, Kid Harpoon.

Iată tracklist-ul lui "Can We Please Have Fun":

1. Ballerina Radio
2. Rainbow Ball
3. Nowhere To Run
4. Mustang
5. Actual Daydream
6. Split Screen
7. Don’t Stop The Bleeding
8. Nothing To Do
9. Television
10. Hesitation Generation
11. Ease Me On
12. Seen

Ce urmează pentru grup? Un turneu în Marea Britanie și Irlanda, cu opriri de asemenea în America de Nord.

Kings of Leon a cântat în România în 2017, având-o pe LP în deschidere. Pe atunci se afla în turneul "Walls" și din setlist nu au lipsit "Sex on Fire", "Use Somebody" sau "Notion". Kings of Leon este activă din anul 1999 și abordează genuri ca rock alternativ, southern rock, indie rock și garage rock revival. Albumul "Only By the Night" din 2008 a primit discul de platină în SUA și 9 discuri de platină în Australia.

Citește în continuare

Trending