Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Basistul Guns N' Roses despre adicțiile sale: "Ajunsesem să beau aproape 4 litri de votcă pe zi"

Invitat în podcastul "Mind Wide Open", găzduit de fiica cea mare a lui Chris Cornell, Duff McKagan a vorbit deschis despre aspectele mai puțin plăcute ale vieții sale. Muzicianul a abordat subiecte precum depresia, anxietatea și dependențele. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Duff McKagan și Lily Cornell Silver în cadrul podcastului "Mind Wide Open"
Duff McKagan și Lily Cornell Silver în cadrul podcastului "Mind Wide Open" │ FOTO: instagram.com/lilycornellsilver/ www.instagram.com

La sfârșitul lunii mai, Lily Cornell-Silver a dezvăluit noua sa inițiativă. Podcastul, intitulat "Mind Wide Open", este constituit dintr-o succesiune de interviuri concentrate pe subiecte cheie despre sănătatea mintală. Silver a spus că podcastul va avea o serie de invitați, de la profesioniști în domeniul sănătății mintale, personalități publice, colegi și alții care vor împărtăși poveștile și luptele lor, oferind, de asemenea, cunoștințe și sfaturi. Cel mai recent invitat a fost basistul Guns N' Roses, care a vorbit despre luptele sale cu dependența și anxietatea în timpul episodului ce a avut premiera luni, 10 august.

McKagan nu s-a reținut din a descrie luptele sale mintale care au început să își facă apariția la o vârstă fragedă. În cadrul podcastului, McKagan și-a amintit că a avut primul său atac de panică la 16 ani, când era la duș și a simțit cum îi fuge pământul de sub picioare.

"Dintr-o dată nu am mai putut să respir și am început să transpir... îmi amintesc doar că am deschis ușa de la duș, m-am târât pe podea și am strigat-o pe mama.

McKagan a fost dus de urgență la spital, unde s-a stabilit că a avut un atac de panică. Lily a menționat apoi lupta tatălui său cu dependența și i-a cerut lui Duff să vorbească despre propriile sale experiențe:

"Treaba cu alcoolul este că are atât de mult zahăr în el, un tip ca mine, și cred că și ca tatăl tău, nu poți să bei doar un pic... În cazul meu...ajunsesem să beau aproape 4 litri de votcă pe zi... Și atunci mai prizam și cocaină. Cocaina nu este bună pentru atacurile de panică. Așa că luam medicamente să mă calmeze după prea multă cocaină și alcool".

Basistul a mai povestit despre ruptura de pancreas pe care a suferit-o din cauza consumului de alcool. Acea întâmplare este detaliată în cartea sa, "It's So Easy (And Other Lies)". McKagan a vorbit și despre viața sa de acum, de muzician ce s-a vindecat de dependențe și despre cum colegul Slash este o persoană de încredere pentru el.

Urmărește podcastul Mind Wide Open:

În altă ordine de idei, Guns N' Roses a anunțat recent datele reprogramate ale turneului din Regatul Unit și Europa. Noile evenimente vor avea loc în vara lui 2021.

Comentează

Trending