Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Celine Dion a anulat concertul de la București, parte a turneului "Courage World Tour"

Celine Dion a anulat concertele programate în vara anului 2023, ca parte a turneului "Courage World Tour". Evenimentul de la București, ce urma să se țină pe 11 iunie 2023, la Arena Națională, a fost, de asemenea, anulat. Găsești în articol informații despre rambursarea contravalorii biletelor.

Publicat

pe

Celine Dion
Celine Dion │ FOTO: Celien Dion www.facebook.com

Celine Dion încă se recuperează în urma problemelor de sănătate pe care le-a avut și a anunțat că va fi nevoită să anuleze un număr de opt concerte programate pentru vara lui 2023, din care face parte și show-ul de la Arena Națională din București.

Celine a onorat primele 52 de date ale turneului mondial "Courage World Tour" în America de Nord înainte de începutul pandemiei, când, în luna martie 2020, turneul a trebuit să ia o pauză. De atunci, Celine primește tratament și se recuperează în urma unor spasme musculare persistente, care au împiedicat-o să mai concerteze. Recent, artista a dezvăluit că a fost diagnosticată cu Sindromul omului înțepenit (boala Moersch-Woltman), o afecțiune neurologică rară. Echipa medicală a artistei continuă să urmărească evoluția afecțiunii și să o trateze.

"Mă doare să vă anunț că nu voi fi pregătită să-mi reiau turneul în Europa. Mi-e dor să vă văd pe toți, să fiu pe scenă, să cânt pentru voi. Întotdeauna mă dăruiesc 100% în show-urile mele, dar nu vă pot oferi asta acum. Ca să pot ajunge din nou la voi nu am altă variantă decât să mă concentrez pe sănătate și să sper că sunt pe drumul cel bun spre vindecare", a declarat Celine Dion.

Bilete și rambursarea contravalorii acestora

Valoarea biletelor achiziționate pentru cele opt concerte din vara va fi rambursată, inclusiv pentru show-ul de la Bucuresti din 11 iunie 2023.

Rambursările se vor realiza cu respectarea termenilor și condițiilor organizatorului - Emagic, prin accesarea formularului de retur disponibil la iabilet.ro/retur, în termen de 14 zile de la data anunțului anulării (astăzi, 8 decembrie).

După aceasta perioadă, nicio solicitare de rambursare nu va mai fi luată în calcul. Rambursarea contravalorii biletelor poate fi efectuată numai în condițiile în care biletele sunt intacte, suma rambursată incluzând doar prețul biletelor, nu și prețul serviciilor de intermediere aferente achiziției făcute, precum comisioane de editare, emitere, tipărire și distribuție sau costurile suplimentare (cazare, transport, curierat etc) și se va face în termen de maximum 90 de zile de la terminarea perioadei în care deținătorii de bilete pot solicita restituirea acestora.

Având în vedere lunga perioadă de timp scursă de la data punerii în vânzare a biletelor, returnarea contravalorii în mod automat în conturile clienților nu mai este posibilă. Pentru a putea efectua rambursarea, este necesară completarea formularului de retur, unde deținătorii de bilete să introducă un cod IBAN aferent contului bancar în care se va face rambursarea contravalorii biletelor.

Concertele anulate din cadrul turneului "Courage World Tour" ce ar fi avut loc la vară:

  • Tel Aviv, Israel - 31 mai
  • Nicosia, Cipru - 3 iunie
  • Attard, Malta - 6 iunie
  • Atena, Grecia - 9 iunie
  • București, România - 11 iunie
  • Carhaix, Franța, 13 iulie
  • Lucca, Italia - 15 iulie
  • Nyon, Elveția - 17 iulie
Comentează

Muzică și film

Celine Dion își va descrie problemele de sănătate în documentarul "I Am: Celine Dion"

"I Am: Celine Dion" nu se va concentra pe viața și cariera artistei de 55 de ani, ci va relata dificultățile cu care aceasta s-a confruntat după ce a fost diagnosticată cu o afecțiune neurologică rară. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Celine Dion
Celine Dion │ FOTO: Celien Dion www.facebook.com

Documentarul va fi regizat de Irene Taylor și va fi disponibil pe Prime Video la o dată care nu a fost încă stabilită. Proiectul documentează aproximativ un an din viața lui Celine Dion, prezentând luptele artistei cu boala Moersch - Woltman sau sindromul omului înțepenit. Este o tulburare neurologică rară, caracterizată prin rigiditatea progresivă, ce afectează creierul și măduva spinării. În cazul lui Dion, boala i-a afectat viața de zi cu zi, precum și capacitatea de a performa.

Celine Dion a dezvăluit oficial diagnosticul în decembrie 2022, anunțând atunci că se vede nevoită să amâne turneul mondial din cauza spasmelor care au afectat felul în care merge și cântă.

"Ultimii ani au fost o provocare pentru mine, o călătorie de la a înțelege condiția mele până la a învăța cum să trăiesc cu ea și să o gestionez, dar să nu o las să mă definească. Pe măsură ce drumul către reluarea carierei mele de interpret continuă, mi-am dat seama cât de mult mi-a lipsit să-mi văd fanii. În timpul acestei absențe, am decis că vreau să documentez această parte a vieții mele, să atrag atenția asupra acestei afecțiuni puțin cunoscute și să ajut alți oameni care au acest diagnostic", a declarat Celine Dion despre viitorul documentar.

"I Am: Celine Dion" va fi produs de Sony Music Vision, în parteneriat cu Sony Music Entertainment Canada și Vermilion Films. Amazon MGM Studios a achiziționat drepturile la nivel mondial pentru acest documentar.

Celine Dion este una dintre cele mai de succes interprete din istoria muzicii pop. Cariera sa a început să înflorească încă din adolescență, fiind încununată de numeroase piese de succes, concerte sold out și peste 250 de milioane de albume vândute. Printre hit-urile artistei se numără "My Heart Will Go On", extras de pe coloana sonoră a filmului "Titanic", "Because You Loved Me", "It's All Coming Back to Me Now", "All By Myself" sau "Tell Him" în duet cu Barbra Streisand.

Citește în continuare

Trending