Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău"

Ed Sheeran a vorbit deschis despre excesele din viața sa, ce au devenit extrem de greu de controlat când a devenit faimos. Artistul britanic a avut probleme cu alcoolul și alimentația, dezvăluind ce anume l-a ajutat să scape de dependențele pe care le avea.

Ed Sheeran în concert la București pe 3 iulie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Ed Sheeran a mărturisit că are o personalitate predispusă dependențelor, povestind despre problemele cu care s-a confruntat în cadrul summitului online Hay House Chasing the Present. Potrivit acestuia, în ultimii ani, de când a devenit faimos, a trecut prin mai multe episoade de anxietate, cel mai puternic fiind afectat în perioada turneului din 2014 - 2015.

"Îmi spuneam <<Care e rostul?>>, în sensul rău, adică mă întrebam: <<De ce sunt aici? Ce sens are?>>."

În perioada respectivului turneu obișnuia să bea toată noaptea și să doarmă ziua în autobuz, mărturisind că nu a văzut lumina zilei vreme de vreo patru luni.

Ed Sheeran: "Dacă o să beau...nu văd niciun sens în a bea un pahar de vin. Mai bine consum două sticle"

"Sunt acoperit de tatuaje și nimic din ceea ce fac nu e cu jumătate de măsură, așa că dacă o să beau...nu văd niciun sens în a bea un pahar de vin. Mai bine consum două sticle.

Atunci când bei un pahar de vin, consumi cu moderație și probabil nu te va afecta ziua următoare. Dar două sticle de vin te vor face să te simți probabil destul de deprimat."

Ed Sheeran: "Mi se spunea <<Teddy două mese la cină>>"

Alcoolul nu a fost singura problemă cu care Ed Sheeran s-a confruntat. Artistul a mărturisit că a avut mari probleme și cu alimentația, obișnuind să mănânce seara incontrolabil.

"Mi se spunea <<Teddy două mese la cină>> pentru că obișnuiam să comand două porții de mâncare și le consumam integral. Apoi începi să te îngrași și să urăști felul în care arăți.

Cred că chestiile precum zahărul, dulciurile, mâncarea fast food, cocaina, alcoolul te fac să te simți bine cu cât consumi mai mult, dar sunt cele mai nocive lucruri."

Sheeran a povestit că s-a regăsit în poveștile prezentate de Elton John în autobiografia sa.

"În carte spunea: <<Mă apucam să mănânc înghețată fără oprire sau mâncam patru deserturi până vomitam>>, și reacția mea era: <<Am făcut și eu asta>>".

Cea care l-a ajutat pe Ed să preia din nou controlul asupra vieții sale a fost soția lui, Cherry. Ed a început să facă sport împreună cu ea și să mănânce mai sănătos datorită dietei pe care ea o are.

Găsiți toate confesiunile artistului în clipul de mai jos, filmat în cadrul summit-ului Hay House Chasing the Present.

VIDEO: Ed Sheeran - Finding Peace at the Top of the Music Industry

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE