Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

50 Cent- I'm On It (audio)

Publicat

pe

50 Cent a lansat piesa "I'm On It" extrasă de pe albumul "Fifth studio album" (2011).

"I'm On It" a scăpat pe internet în urmă cu ceva timp, motiv pentru care rapper-ul și-a ameninţat casa de discuri pe care o consideră vinovată de eroare, că îşi va anula lansarea albumului.

Între timp lucrurile s-au mai liniştit, iar melodia va apărea în varianta finală pe iTunes pe 16 august 2011. Până atunci ea poate fi ascultată mai jos.

50 Cent - I'm On It

Concerte & turnee

50 Cent este cap de afiș la Summer in the City 2024

50 Cent include Bucureștiul pe harta concertelor sale și aduce un show exploziv pe 18 august, la Romaero. Evenimentul se desfășoară sub umbrela Summer in the City. Cât costă biletele, dar și alte informații despre artist găsești în articol.

Publicat

pe

50 Cent la Summer in the City 2024
50 Cent la Summer in the City 2024 │ FOTO: Summer in the City

Concertul de la București face parte din turneul "The Final Lap Tour", ce cuprinde peste 103 spectacole în 35 de țări. Călătoria muzicală a început în America de Nord și a continuat în Europa și Australia, înregistrând peste 1 milion de bilete vândute, fiind sold-out în majoritatea țărilor.

La Summer in the City, 50 Cent va interpreta live câteva dintre cele mai faimoase hit-uri, precum "In Da Club", "Candy Shop", "Just a Lil Bit" și va crea o atmosferă incendiară și memorabilă.

Povestea muzicală a lui 50 Cent

Născut în Queens, New York, 50 Cent, pe numele real Curtis Jackson, și-a început cariera muzicală în 1996. În anul 2000 a înregistrat albumul de debut - "Power of the Dollar" - împreună cu casa de discuri Columbia Records, dar materialul nu a fost lansat oficial.

În 2002, melodia "Guess Who’s Back" a fost descoperită de celebrul Eminem care l-a semnat pe 50 Cent la compania sa, Shady Records. De altfel, de-a lungul timpului, 50 Cent a colaborat cu cele mai mari nume din industrie, precum: Timbaland, Justin Timberlake, Eminem și mulți alții.

Primul său album de studio, "Get Rich or Die Tryin'", a fost lansat în 2003. Conține piesa de succes "In da club", premiată cu nouă discuri de platină de către Recording Industry Association of America. În același an, el a lansat propria casă de discuri - G-Unit Records. Cel de-al doilea album, "The Massacre" (2005), a cunoscut un succes fulminant prin melodia "Candy Shop". Au urmat mai multe albume cu sound comercial, precum "Curtis" (2007), "Before I Self Destruct" (2009) sau "Animal Ambition" (2014).

De-a lungul timpului, 50 Cent a vândut peste 30 de milioane de albume la nivel global, primind numeroase premii și nominalizări.

50 Cent - actor, producător de film și antreprenor

50 Cent și-a valorificat pe deplin atuurile de vedetă internațională pentru a se transforma din rapper în actor, producător de film și antreprenor. Și-a folosit faima și averea în scopuri nobile: a lansat Fundația G-Unity pentru a sprijini programele care promovează abilitățile sociale și de leadership ale tinerilor. A devenit autor de cărți motivaționale, lansând trei cărți: "The 50th Law", "Hustle Harder, Hustle Smarter" și "From Pieces to Weight: Once Upon...".

Din 2014, artistul s-a concentrat pe industria cinematografică și a înființat propria companie - G-Unit Films and Television Inc. - prin care a produs serialul "Power" (2014-2020), de pe Netflix. Ca actor, 50 Cent a jucat în filmul autobiografic "Get Rich or Die Tryin'" (2005), "Home of the Brave" (2006), "Righteous Kill" (2008).

În 2016, 50 Cent a primit o stea pe The Hollywood Walk of Fame și a primit un premiu NAACP la categoria "Cel mai bun regizor" pentru episodul "Forget About Dre" din serialul "Power".

Prețuri bilete Summer in the City 2024 cu 50 Cent

  • Bilete de acces se găsesc online, la prețuri cuprinse între 260 și 550 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending