Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Frank Ocean prezintă "Chanel", primul material solo din 2017 - AUDIO

Frank Ocean a lansat un nou single, sub numele de "Chanel", primul său release solo din 2017. Debutul său a venit în cadrul emisiunii radio "Blonded" de la Beats 1, ediţia cu numărul 2, unde rapperul a fost MC.

Publicat

pe

Frank Ocean
Frank Ocean │ FOTO: http://www.facebook.com

Recent am văzut şi o colaborare a lui Ocean cu Calvin Harris şi Migos, sub forma melodiei ceva mai dansabile "Slide". În schimb "Chanel" este o piesă hip-hop cu influenţe R&B şi un instrumental minimalist. Aprecierea rapperului pentru clape şi sintetizatoare se face simţită şi în noul single. Aceasta e prima melodie solo de la lansarea albumelor "Endless" şi "Blonde" anul trecut.

Cu o melodie de pian, un bas discret şi o voce cu ceva modificări de autotune, "Chanel" ne spune viziunea artistului despre lume şi despre bogăţie. Versurile vorbesc despre stilul vintage al unui Walkman, despre inspiraţia parfumurilor Chanel şi despre "foarte mult cash". Episodul doi din "Blonded", unde Frank Ocean a fost amfitrion a inclus muzică de la Thundercat, J, Dilla, DJ Shadow şi Whitney Houston.

Primul episod oferise o discuţie în exclusivitate între Ocean şi Jay Z cu privire la starea modernă a radio-urilor pop. Artistul de 29 de ani a pus melodia sa nouă de 18 ori în timpul programului de 2 ore, ascunzând în fluxul audio şi un remix al lui A$AP Rocky pentru "Chanel".

Trending