Urmărește-ne în Social Media

Erika Isac - Femei în Parlament

Erika Isac revine cu o nouă piesă cu mesaj - "Femei în Parlament" - de data aceasta vorbind despre nevoia de a avea mai multe femei la putere. Videoclip disponibil de vizionat în articol.

Versurile piesei "Femei în Parlament" au fost scrise de Erika Isac, muzica de Erika Isac și Renvtø și producția de Renvtø. Videoclipul a fost realizat de Sânziana Pantazi & frnk. Melodia vorbește despre cum abuzurile nu sunt luate în serios, despre stereotipuri legate de femei și despre nevoia de educație.

"Toată lumea are impresia că trebuie să fie un bărbat în spate pentru ca o femeie să fie capabilă de ceva. Vrem femei în poziții de lider, vrem femei care au curajul să vorbească!" - Erika Isac.

Erika pregătește un show la Arenele Romane din București, unde publicul va auzi live piesele lansate până acum și nu numai. Pe 13 septembrie, sunt așteptați toți cei care s-au săturat de orice "Mirel" și care vor să se bucure de muzica și mesajele transmise de cântăreață.

Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Cu o experiență de peste șapte ani în industria muzicală, Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe talent show-uri. În 2023, odată cu apariția sa de succes la Urbanist Sessions, a început să se facă remarcată pe scena urbană a muzicii, mai ales datorită piesei "Tap Tap", prima care a deschis seria lansărilor cu mesaj dedicat femeilor. A urmat piesa "Femei", dar și "Tupeista", care a urcat rapid în trending-ul YouTube datorită videoclipului și a mesajului controversat. Ultimul său single, "Macarena", este manifest care a stârnit numeroase reacții și care marchează doar începutul mesajului pe care Erika dorește să îl transmită publicului.

Comentarii