Urmărește-ne în Social Media

Doja Cat - Demons

Doja Cat devine încet dat sigur unul dintre cei mai curajoşi artişti vizuali, prin modul în care se exprimă în videoclipurile sale. Cea mai nouă creaţie este videoclipul "Demons", care îţi va rămâne imprimat în minte.

Protagonistul acestui clip este Christina Ricci, cunoscută ca Wednesday în producţia originală "Familia Addams". În ultima vreme o vedem cu un rol memorabil în serialul "Yellowjackets", bifând şi o nominalizare la Premiile Emmy. Doja Cat apare de asemenea în videoclip, reluând rolul său de demon, mai fioros ca oricând şi venind peste Christina ca un coşmar, în vreme ce actriţa suferă de ceea ce pare a fi paralizie în somn.

Look-ul lui Doja Cat e unul cu adevărat diavolesc, demn de filmele horror, dar unele de calitate, nu categorie B sau C. Sunt şi tributuri pentru producţii horror ca "Insidious" sau "The Ring" pe parcursul acestei creaţii vizuale, ba chiar şi pentru excelentul film horror spaniol "REC". "Demons" e cel mai nou track de pe albumul "Scarlet", după excelentele melodii şi clipuri "Attention" şi "Paint the Town Red".

Noul single a debutat pe 1 septembrie 2023 şi prefaţează albumul "Scarlet", primul din 2021 încoace. Pe atunci sosea "Planet Her". Acel album a ajuns pe locul 2 în topul Billbord 200 şi a generat single-uri top 10 în Billboard Hot 100. Printre ele se numără "Woman", iar Doja Cat a câştigat şi un premiu Grammy pentru interpretarea live a piesei "Kiss Me More", alături de SZA.

Doja Cat a fost şi subiect de controversă în ultima vreme, fiind nevoită să schimbe coperta albumului "Scarlet", care era copiată după formaţia germană de hardcore Chaver. E vorba despre un păianjen identic, unul de culoare roşiatică. LP-ul va fi lansat oficial pe 22 septembrie 2022, prin casele de discuri RCA şi Kemosabe.

"Attention" i-a adus lui Doja 5 nominalizări la MTV Video Music Awards 2023.

Comentarii